レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr otroligt imponerad av servicen! NÀr jag hade gjort en slarvig bestÀllning med fel fÀrgkombination tog företaget personlig kontakt – till och med utanför arbetstid – för att försÀkra sig om att... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det mÃ¥ste vara den bÀsta hemsidan jag har handlat frÃ¥n. NÀr jag tÀnker pÃ¥ svedutuning tÀnker jag pÃ¥ nÃ¥gra saker
 kvalité, utbud, respons. Detta gör de bÀttre Àn alla andra konkurrenter. Innan var jag... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Fick en kass förgasare av dem som dem köper frÃ¥n Temu som inte gÃ¥r igenom nÃ¥gra kvalitetskontroller. Och sedan sÀljer dem 3x dyrare. NÀr jag mailade till dem sÃ¥ svarar dem heller inte. Oseriöst företa... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra kund service och super bra leverans tider med tanke pÃ¥ att det var black friday och att min bestÀllning innehöll personaliserade varor. MÃ¥ste pÃ¥stÃ¥ att svedu tuning Àr en av de bÀsta moped... もっず芋る

䌁業情報

1. 原付自転車販売店

圓該䌁業による蚘述

SveduTuning Àr en svensk e-handelsbutik som brinner för mopeder, trimmning och personlig stil. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av kvalitetsdelar för bÃ¥de nybörjare och erfarna mopedentusiaster. Hos oss hittar du allt frÃ¥n trimdelar och styling till verktyg och tillbehör – anpassade för populÀra mÀrken som Yamaha, Derbi, Peugeot, Rieju med flera. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att göra det enkelt och roligt för vÃ¥ra kunder att bygga om och förbÀttra sina mopeder, oavsett budget eller erfarenhet. Vi tror pÃ¥ stark kundkontakt och snabb service. DÀrför erbjuder vi snabba leveranser, tydlig support och konkurrenskraftiga priser. Vi har Àven en aktiv nÀrvaro pÃ¥ sociala medier dÀr vi visar upp kundbyggen, tipsar om produkter och delar med oss av inspiration frÃ¥n mopedvÀrlden. SveduTuning Àr skapat av entusiaster, för entusiaster. Vi vet hur mycket kÀnsla och tid som ligger bakom varje bygge, och dÀrför strÀvar vi alltid efter att leverera produkter och service som vi sjÀlva skulle vilja ha. Vare sig du Àr ute efter att fÃ¥ din moped att gÃ¥ bÀttre, se bÀttre ut eller bara vill hitta rÀtt reservdel – Àr vi hÀr för att hjÀlpa dig. VÀlkommen till SveduTuning.se

4.3

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Klistret från tejpen på Kylarslangar

Klistret från tejpen på Kylarslangar satt kvar

2025幎7月1日

SveduTuning からの回答

Tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension och hjÀlpa oss att förbÀttra vår verksamhet. Vi beklagar att klistret från tejpen satt kvar på kylarslangarna, vi tar till oss din feedback och ser över hur vi kan åtgÀrda detta i framtiden.

Tack för att du handlar hos oss!

Super bra!

Riktigt trevlig personal och bra priser, bÀttre priser 100% Àn alla andra moped-delar företag som jag kÀnner till. Snygg hemsida dessutom.
Inget att klaga på enligt mig!

2025幎6月25日
自発的なレビュヌ

Tack Olle!

Fantastisk

Helt makalöst bra och trevligt personal som ger godis vid leverans!

2025幎6月9日

SveduTuning からの回答

Tack Melvin! Kul att se att du fortsÀtter att bestÀlla hos oss!

5぀星のうち1の評䟡

LÃ¥ng leveranstid

LÃ¥ng leveranstid

2025幎6月13日

Hej Erik,

Tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension. Vi Àr verkligen ledsna att leveranstiden inte levde upp till dina förvÀntningar. Det Àr absolut inte så vi vill att din upplevelse med SveduTuning ska kÀnnas.

Vi jobbar alltid för att leverera så snabbt som möjligt, men ibland uppstår förseningar som ligger utanför vår kontroll, sÀrskilt vid hög belastning eller med vissa leverantörer. Vi tar din feedback på stort allvar och jobbar aktivt med att förbÀttra våra leveranstider och kommunikationen kring dem.

Om du fortfarande vÀntar på din bestÀllning eller har några frågor, svara gÀrna på detta mail eller kontakta oss direkt, så hjÀlper vi dig så fort vi kan.

Tack igen för att du handlar hos oss och hjÀlper oss bli bÀttre!

Grymma!

Glömde lÀgga till en sticker i min order, mailade dom om det och dom betala för den. Rikitga kingar!

2025幎5月25日

SveduTuning からの回答

Hej Alwe! Tack för din fina recension!

5぀星のうち1の評䟡

Skiten hade hål o passade inte moppen

Skiten hade hål o passade inte moppen Àven fasst dom sa de

2025幎4月9日

Hej Max,
Vi förstår att du Àr besviken, och det Àr såklart tråkigt att höra att produkten inte levde upp till förvÀntningarna.

Som du sÀkert vet kan det tyvÀrr förekomma produktionsfel ibland, Àven om vi gör vårt bÀsta för att kontrollera allt innan det skickas. Vid sådana tillfÀllen Àr du alltid vÀlkommen att returnera varan helt kostnadsfritt till oss, så löser vi det på bÀsta sÀtt.

Tveka inte att höra av dig till vår support så hjÀlper vi dig direkt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。