svenskaguld.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag vill varna andra för Svenska Guld. Jag har lÀmnat in mitt guld men varken fÃ¥tt tillbaka det eller blivit utbetald. Företaget skickar ursÀktsmejl om ”betalningsplaner” och ”likviditetsproblem”, m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har vÀntat i snart 1Ã¥r pÃ¥ att fÃ¥ mina pengar. DÃ¥ handlar det inte om nÃ¥got lÀngre handlingstid som de sjÀlva skriver. Det Àr rent bedrÀgeri som detta företag sysslar med. Betala era kunder i skÀlig ti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det tog 5 arbetsdagar att fÃ¥ vÀrderingen och 8 dagar efter det sÃ¥ var pengarna pÃ¥ kontot. Jag har varit lite orolig nÀr jag lÀst dÃ¥liga recensioner och vÀntat pÃ¥ xxxxx kr Men har blivit meddelad... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jag tror att Svenska Guld har Sveriges trevligaste och mest personliga kundtjÀnst. Det har blivit en del mail och telefonsamtal under tiden jag vÀntat pÃ¥ utbetalningen. Jag skickade oturligt nog in mi... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Smidig process utan krångel

Smidig process utan krångel. Efter att ha kollat runt på olika aktörer sålde jag mitt guld till Svenska guld. Fick en snabb handlÀggning, allt kÀndes transperant och fick bra betalt för mitt guld.

Uppskattar Àven att dessa inte krånglar till vÀrderingen, har mÀrkt att andra större aktörer bara ger bra priser vid höga karat och vÀldigt mycket vikt, vilket inte varit fallet för mig.

2024幎3月7日

BÀsta guld

"anlitade Svenska Guld för att sÀlja mitt arvegods och trodde det skulle gå lite snabbare, men jag kunde vÀnta. Fick ju i sÀrklass bÀst betalt hÀr enligt vad jag kunde se nÀr jag kollade in alla aktörer jag hittade på Google. I slutÀndan Àr jag nöjd måste ja sÀga, Àven om de gÀrna kan snabba på lite mer."

2024幎1月10日

Mest pengar för guldet!

För mig var det viktigt att få maximalt betalt för mitt slÀktguld. DÀrför valde jag efter ordentligt letande SG. Det tog lite tid för SG att vÀrdera m.m., men det var det vÀrt! Bra kommunikation och service! Rekommenderas varmt!

2024幎3月10日

Har skickat mitt guld 22 december

Har skickat mitt guld 22 december fortfarande idag 14 mars 2024 har ej fått pengar. Först informerade dem att mitt guld Àr 18 karat vÀrpå mitt guld var 22 karat. Sen plötsligt kommer mail nÀr jag sa att jag vill ha mitt guld tillbaks, att dem hade tÀnkt fel och det Àr 22 karat. Sen informera dem att mitt guld var mindre vikt Àn jag hade. Tur jag hade vÀgt guld innan jag skickade. Sen informera dem att oy guld var verkligen det som jag hade vÀgd. Varje månad får jag mail att pengar kommer under veckan. Har fortfarande inte sett röken av mina pengar. Har polisanmÀlt dem.

Bluff företag skicka inte guld ditt annars ser du inte pengar eller guld tillbaks.

Ni ska polisanmÀla dem om er guld Àr också tagit och inte får betalt.

2024幎3月14日

Förmodligen scam

Skickade in smycken samt Àdelstenar för lÀngesedan utan att se röken av pengar. De svarar gladeligen på mail dÀr de beskriver hur de har fiender som lÀmnar dåliga omdömen, och att mina smycken snart ska bedömas. Och så rullar det på utan att något hÀnder. TyvÀrr kÀnner jag mig totalt lurad av detta företaget och jag kÀnner att en polisanmÀlan borde göras kollektivt med andra som blivit lurade.

2024幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

Skicka inte in ert guld till detta

Skicka inte in ert guld till detta företag!!! Skickade in min vigselring i oktober och har inte sett röken av varken vÀrdering, pengar eller en ring tillbaka då jag hörde av mig till dom i December och ville ha tillbaka ringen. UrsÀkter på ursÀkter har skickats ut via mail från VDn dÀr han visat en vÀldig passiv aggressivitet ton gentemot kunder. Lovar pengar för guldet men inga pengar kommer. Jag har under dessa snart 6mån mailat företaget 3 gånger utan svar tillbaka. Igår, 5/3-24 skrev jag en kommentar på deras facebooksida i deras senaste inlÀgg och idag, 6/3-24 Àr jag blockad från sidan. Så löser dom sina problem, blockar kunder istÀllet för att betala ut. Jag kommer idag upprÀtthålla en polisanmÀlan och kontakta ARN samt kronofogden.

2024幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

Skulle egentligen inte vilja sÀtta dit

Skulle egentligen inte vilja sÀtta dit en enda stjÀrna hÀr vid deras sida. Urusel kundtjÀnst som inte för en dialog utan nÀr de eller Àgare svarat har de skickat ut massmejl till samtliga kunder.
Mailat om att de bygger kapital medan vi kunder vÀntar på våra pengar.
I december fick jag massmejl om att utbetalning snart kommer ske.
Fått två mail om att de uppmanar att inte kontakta polisen.
Fått Àven mail om att de uppmanar att inte lÀmna dåliga omdömen då det inte direkt påskyndar kunders process nÀr de skriver negativt om företaget.
Fått mail om att de återigen lovar att utbetalning snart kommer ske.
Mailat om att jag vill ha mina smycken tillbaka utan svar.
Fått mail för över en månad sen med att de vÀrderat mina smycken och att jag har till i början av januari att överklaga. Jag svarade att jag godkÀnner och de nu kan betala ut mina pengar. Nu Àr det 19e februari och de har fortfarande inte betalat ut pengarna. Jag har fortfarande inte fått svar på hur det kommer sig att de inte bara kan göra en utbetalning då allt redan Àr klart för det.
Skickat fråga återigen för över en vecka sen Ànnu inget svar. Enda gången jag fått svar Àr då jag uppgav att jag behöver upprÀtta en polisanmÀlan. Då kontaktade en av de huvudansvariga mig samma dag konstigt nog.

2024幎2月19日

Varning!

Postade deras guldkuvert 2023-11-16. Efter div. mailande har jag idag 2024-01-08 Ànnu inte fått några pengar. Fast jag 7/12 begÀrde retur av mitt kuvert har det inte kommit.

2023幎12月16日
5぀星のうち1の評䟡

VARNING FÖR DENNA FIRMA!!

Lång handlÀggning, skickade in guld 2/11, har Ànnu inte fått betalt. Fått mail & sms med mycket luddiga bortförklaringar.
Har t om fått vÀrderingsintyg som var till en annan kund..
Kommer att göra polisanmÀlan om stöld och kontakta kronofogden.
Anlita inte denna firma!!

2023幎12月15日
5぀星のうち1の評䟡

De skriver att ofta fÃ¥r man betalt för

De skriver att ofta får man betalt för sitt guld inom 24 timmar efter man skickat in det. Nu sÀger de att det tar lite lÀngre då de har mycket att göra.
Jag skriver detta efter att det gått 14 dagar. Det Àr inte vad jag kallar lite lÀngre tid. Ingen som helst uppföljning. Inget telefonnummer man kan vÀnda sig till. Mail man skickas förblir obesvarade.
Antar att jag blivit lurad så nÀsta steg Àr då polisanmÀlan.

2023幎12月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス