レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bara fejk , så fort man vill ha kontakt , tycker dom att man ska umgås mer på sidan, såklart för att det kostar mej... skitsida borde förbjudas!

5つ星のうち4の評価

Jag har lärt känna flera trevliga och vackra kvinnor här. Har till och med gått på ett par trevliga dejter. Alltid trevligt att få komma ut och dejta lite, det var länge sen för min del. Rekommenderar... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Den största lurendrejerisidan. Gå inte på det här! Finns inget äkta! Pratade med en som heter echoe på sidan sverigeflirten.com. Hon hade ingen koll på var hon bodde. Ulricehamn, Värnamo, Jönköping.... もっと見る

2.2

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bara fejk

2023年9月24日
5つ星のうち1の評価

Den här sidan och andra liknande sidor…

Den här sidan och andra liknande sidor med är bara bluff , har tyvärr förlorat mycket pengar på detta då jag *trodde* jag träffat en underbar tjej och pratat med henne både länge och till höga kostnader :(. Men som jag läst här var det för mig med att det gick inte att varken träffas eller inte ens kunna prata i telefon eller via mail. Och läser man efter så ser man att *tjejerna* bara är sk *nöjesprofiler* som man bara kan och får chatta med. Söker man en fantasivärld via chatten har man kommit rätt men om du vill träffa någon gör du det inte här på Sverigeflirten.

2022年8月11日

Värdelös sida

Värdelös sida. 100% fejkprofiler. Och då har jag testat den rätt länge och även spenderat en hel del pengar också... snacka om att kasta pengar i skön. Ett tips, gör inte om mitt misstag. Leta vidare när det gäller dejtingsidor, denna kommer ALDRIG att leda till annat än chat. Är det däremot chat du söker så är sidan helt ok, de flesta jag chattat med är faktiskt rätt trevliga. Det var anledningen till att jag inte försvann direkt från sidan.

2021年3月2日
5つ星のうち1の評価

Ruttet system med enbart fejkprofiler på hela sajten

Hela sajten består av fejkprofiler, något som det inte informeras om tydligt. Det står i villkoren men vem läser dem? Dessa profiler skriver till dig och skriver att dom vill ses osv. Däremot står det i villkoren att fejkprofiler aka "underhållningsprofiler" inte träffas på riktigt. Eftersom varje meddelande kostar pengar så kostade det mig hundratals kronor innan jag började förstå att dem var fejk. Jag kontaktade support och ville ha pengarna tillbaka men det gick förstås inte eftersom jag godkänt villkoren och det i villkoren informeras om dessa fejkprofiler. Det är bara att gratulera dessa bedragare som lyckats hitta ett sätt att tjäna pengar på helt utan samvete.

2020年11月15日

Skam hemsidan

Skam hemsidan . Har pratat med en som heter silverfrissan i kanske 6 månader och varje gång vill jag att vi ska ta telefonkontakt eller träffas i verkligheten då säger hon att hon inte kan och hon vill inte att dela på nummer nu. Vilket skoj . Akta för hemsidan . Ingen äkta överhuvudtaget . Och till slut säger hon att hon inte ens vem jag är ! Varning

2020年10月10日

Skam på torra land

Skam på torra land
Det är en förolämpning mot 1 stjärna i betyg, skulle vara 0 fast det skulle fortfarande vara förolämpande mot 0 stjärnor också. Bara bottar kan framföra meddelande och det är statiskt. Kontakt mellan Äkta konton är fysiskt blockerad och helt omöjlig

2020年8月9日

Väldigt konstig sida

Väldigt konstig sida.
Söker inom Uppsala och hittar strax över 23000 st. Singel tjejer. Hmm drygt 10% av alla kvinnor i Uppsala.
Nej, ingen sida jag rekommenderar. Betala för att chatta???? Nej, inget sådant i dagens samhälle.

2020年7月2日

Please please be alerted

Please please be alerted, This is a fake page, none of these girls exits In real or if one does so works for this agency and try to seduce you to buy more credits so please don’t, you are wasting your money. Good luck

2020年3月9日

Den största lurendrejerisidan

Hon hade ingen koll på var hon bodde. Ulricehamn, Värnamo, Jönköping. Och vad pigga alla är på att ändra sig hela tiden. Borde polisanmälas!!!

2020年1月6日

KLAGOMÅL

KLAGOMÅL
Sverigeflirten är en bluffsida som enbart går ut på att ta alla mina krediter utan att jag kan få fysisk kontakt med någon kvinna!
Det anges en massa löften från de fiktiva spökskrivarna- men allt är tomt prat! Sejten leker med människors känslor.
Finns det överhuvudtaget ngn "äkta kvinna" på sejten som söker en partner? eller är alla kvinnorna på sejten modeller-porrmodeller eller fiktiva kvinnor?
Människor som vill ha kontakt med en partner skall inte besöka er sejt- man når aldrig målet med fysisk kontakt!
Sejten tillåter inte presentation av hela telenumret , adresser eller mailadresser!
Det handlar hela tiden om låtsaskunskaper från sejten om olika lokala bostadsorter-där sejtens okunskap om orterna ifråga ,starkt lyser igenom och är skrattretande dumma!
Min bostadsort Kristianstad har inte de inrättningar som spökskrivaren påstår! Kristianstads närorter ligger nära Kristianstad – inte 5-10 mil bort! Begär man att spökskrivaren skall berätta mer och den lokala bostadsorten svamlar denna med tomt prat som är skrattretande dumt!
detta budskap -jag nu förmedlar till er- skall jag sprida bland mina vänner och deras vänner att akta er för Sverigeflirten- de enbart skinnar er på pengar med tomma löften!
Samma modeller som jag chattat med kan återkomma till mig efter ngn vecka och undrar över"ifall jag saknat dem?"
och så säger de att de är trötta på att chatta och vill komma förbi det stadiet och ha ren fysisk kontakt med mig!
Det är skrattretande dumt skrivet av spökskrivaren eller rent av oförskämt! eller så saknar spökskriven ngn form av hjärnsubstans?
Ofta är bilage-bilderna på sejtens sidor inte samma kvinna som på profilbilden? Vad händer med henne? Kan hon så snabbt förändra sig eller har spökskrivaren haft för bråttom?
kan jag reklamera det uteblivna kontakten och begära mina pengar tillbaka? jag har alla kontakter dokumenterade gm frusna bilder!
Tack Erika Johannson för ditt svar - i den mån du är äkta kvinna- och inte en spökskrivare
Utifrån svaret från sejtens support ställer jag frågan -Hur kan jag se på sejten vilka kvinnor som är Äkta vara och hur får jag kontakt med dem? Eftersom sejten censurerar telenr , mailadresser och Internetuppgifter! hur är dessa profilkvinnors sidor utmärkta?
Har kvinnorna på sejtsidorna andel av era intäkter? Eftersom de är så enträgna att hålla mig kvar på chatten i evigheter- så att tömmer hela min pengapåse på krediter- när jag tröttnar! Eller uppger att mina krediter är slut vill de att jag skall handla nya och fortsätta chatta! Vilket bedrägeri från er sida mot kunderna som i många fall är desperata personer!
Denna konversation mellan mig och sejten skall leda till artikel- i de fall sejten inte svarar på våra skrivna påstående och frågeställningar får de stå emotsagda när artikeln publiceras och ifrågasätter sejtens upplägg

----

2019年12月29日
5つ星のうち1の評価

Svindlerier: sverigeflirten.com och heta-singlar.com…

sverigeflirten.com och heta-singlar.com delar inloggning och är i praktiken samma sajt.

Verksamheten är rena lurendrejeriet. Du luras att köp premium medlemskap för att se alla bilder och se dessa i högre upplösning. Att chatta kostar per meddelande 15kr - 11kr beroende på hur många krediter du köper samtidigt. En chat kan snabbt kosta hundratals kronor.

Vad värre är att du kommer att kontaktas av mängder av profiler som verkar vilja dejta, men samtliga verkar bara vara fällor för att du ska chatta slut på dina krediter, och det går fort. Någon dejt blir det aldrig.
Några verkliga personer att dejta finns det troligen inte.

Man kan se att profilbilder i princip alltid är tagna utanför Sverige då små detaljer avslöjar att platsen, byggstandard, apparater, eluttag etc inte håller svensk typ/klass. Troligtvis stulna bilder.

Personer med goda svenska språkkunskaper utför falska raggningar för att du skall slösa dina slantar på tomt chattande...

2019年12月29日

レビューの対象になっている企業の方へ