skumrens og kalkfjerner
Bestilte skumrens og kalkfjerner og jeg er så tilfreds med resultatet helt klart pengen vÊrd
Fjerner alt!
Bestilte universal skumrens og nu har jeg fået den prÞvet og den fjerner alt. De fedtfingre vi har haft på vores kÞkkenlåger som vi har bÞvlet med at få af, gik vÊk med det samme.
Skal så meget prÞve flere produkter fra svuup og kÞbe endnu flere universal skumrens
Virkeligt nogle fantastiske produkter
Virkeligt nogle fantastiske produkter! Jeg bestilte startpakken, elsker isÊr universals skum rensen! Virkeligt et fantastisk produkt, kan tage alt!
Glas rensen også helt fantastisk!
Kalkfjerne er ikke afprÞvet ordentligt endnu.
Hurtig levering
FÞlger dig pÃ¥ Instagram og synes duâŠ
FÞlger dig pÃ¥ Instagram og synes du virker utrolig pÃ¥lidelig og bare super sÞd. Derfor ville jeg gerne stÞtte dig og prÞve produkterneâ¥ïž
SÃ¥ lÊkre produkter og super nemme atâŠ
Så lÊkre produkter og super nemme at bruge

super hurtig levering
Mega lÊkkert produkt og super hurtig levering

Svupp ããã®åç
Super god oplevelse og hurtig levering ðž

Svupp ããã®åç
Det er virkelig gode produkter med enâŠ
Det er virkelig gode produkter med en mild duft.
De er helt sikkert noget jeg vil bruge i min dagligdag og som vil gÞre had på fedtfinger og kalkrester.

Svupp ããã®åç
ðð» Glas rens fungere bare heltâŠ
ðð» Glas rens fungere bare helt fantastisk. Dejligt med spraydÃ¥se effekten, det var sÃ¥ nemt (og âlÞberâ ikke ned af spejlet. Kalkfjerneren var super effektiv, dufter til med behageligt. Tak for dejlige produkter (og karameller) ð

Super produkt
Skumrens pÃ¥ en trÊt 33 Ã¥r gammel trÊt kÞkkenlÃ¥ge, gav en fin hvid farve igen, det har alm rengÞring ikke kunnet og glas rens , sÃ¥ nemt at sprÞjte pÃ¥ og tÞrre af og et blankt spejl .. Svupp det var nemt ð

Fantastiske produkter!!
Fantastiske produkter!!! De virker bare upÃ¥klageligt ððŒ ikke sidste gang jeg handler pÃ¥ Svupp ð
Bestilte sÞndag og fik levering onsdag