4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

14件のレビュヌ

Fjerner alt!

Bestilte universal skumrens og nu har jeg fået den prÞvet og den fjerner alt. De fedtfingre vi har haft på vores kÞkkenlåger som vi har bÞvlet med at få af, gik vÊk med det samme.

Skal så meget prÞve flere produkter fra svuup og kÞbe endnu flere universal skumrens

2026幎4月8日

Fantastisk

Fantastisk

2026幎4月3日

Tusind tak for din anmeldelse, Jannie! 🙏🏻

Det betyder virkelig meget for os at hÞre 💫
Vi er sÃ¥ glade for, at du havde en god oplevelse 🀍

SÃ¥ lÊkre produkter og super nemme at

Så lÊkre produkter og super nemme at bruge

2026幎4月2日

Tusind tak for din anmeldelse, Christina! 🥰

Hvor er det dejligt at hÞre, at du bÃ¥de synes produkterne er lÊkre og nemme at bruge ✹
Det er lige prÊcis sådan, det skal fÞles!

Tak fordi du deler 💕

super hurtig levering

Mega lÊkkert produkt og super hurtig levering

2026幎4月2日

Tusind tak for din anmeldelse, Anja! 🙌🏌

Mega fedt at hÞre, at bÃ¥de produkt og levering spiller 💚✚
Det gÞr os virkelig glade!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🀍

Super god oplevelse og hurtig levering 🌞

2026幎3月26日

Tusind tak for din anmeldelse, Christine 🥰

Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, at du har haft en god oplevelse – og at leveringen ogsÃ¥ var hurtig ✹

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os 🙏🏻💛

Det er virkelig gode produkter med en

Det er virkelig gode produkter med en mild duft.

De er helt sikkert noget jeg vil bruge i min dagligdag og som vil gÞre had på fedtfinger og kalkrester.

2026幎3月27日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Ditte 🥰

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at bÃ¥de duften og effekten lever op til dine forventninger ✹

Vi er isÊr vilde med, at de fÃ¥r bugt med bÃ¥de fedtfingre og kalk – det er jo lige prÊcis det, de skal 🀭

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🙏🏻💛

👌🏻 Glas rens fungere bare helt

👌🏻 Glas rens fungere bare helt fantastisk. Dejligt med spraydÃ¥se effekten, det var sÃ¥ nemt (og “lÞber” ikke ned af spejlet. Kalkfjerneren var super effektiv, dufter til med behageligt. Tak for dejlige produkter (og karameller) 😊

2026幎3月27日

Tusind tak for din virkelig dejlige anmeldelse, Dorthe 🥰

Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, at bÃ¥de glasrens og kalkfjerner bare spiller – og at sprayen gÞr det hele lidt nemmere i hverdagen ✹

(Og ekstra point for at karamellerne ogsÃ¥ faldt i god jord 🀭)

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏🏻💛

Super produkt

Skumrens pÃ¥ en trÊt 33 Ã¥r gammel trÊt kÞkkenlÃ¥ge, gav en fin hvid farve igen, det har alm rengÞring ikke kunnet og glas rens , sÃ¥ nemt at sprÞjte pÃ¥ og tÞrre af og et blankt spejl .. Svupp det var nemt 😊

2026幎3月26日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Stine! 🙌

Hvor er det bare fedt at hÞre, at vores skumrens kunne give dine kÞkkenlÃ¥ger nyt liv – og at glasrensen ogsÃ¥ leverede et spejlblankt resultat ✹

“Svupp det var nemt” – det kunne vi ikke have sagt bedre selv 😄

Tak fordi du deler din oplevelse! 💙

Hurtig levering og gode produkter

2026幎3月23日

Tusind tak for din anmeldelse, Laura! 🙏🏻

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at bÃ¥de levering og produkter lever op til forventningerne 💫

Det betyder virkelig meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse 🀍

Fantastiske produkter!!

Fantastiske produkter!!! De virker bare upÃ¥klageligt 🙏🏌 ikke sidste gang jeg handler pÃ¥ Svupp 😊
Bestilte sÞndag og fik levering onsdag

2026幎3月25日

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Caroline! 🙏🏌

Hvor er det bare skÞnt at hÞre, at produkterne lever op til dine forventninger – og at de bare virker! ✹

Og dejligt at leveringen ogsÃ¥ spillede 💚

Vi glÊder os allerede til at sende flere pakker til dig 😊💙

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。