レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Synd att man Àr tvungen att ge dem en stjÀrna för den Àr dem inte ens vÀrda. SÀmsta Gestapo banken som aldrig ger upp. Trots att man ger dem alla dokument som finns i en arvskifte frÃ¥n ett annat land... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mer sÀljorganisation Àn en riktig bank. GÃ¥r INTE att komma i kontakt med envbbolÃ¥nehandlÀggare (lending operations-avdelningen) utan man Àr hÀnvisad till telefonbanken, knappval i sju led. Kö. Sedan e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

En mkt dÃ¥lig bank. KontobedrÀgerier, Vilseledande vÀgledning, Olika vilseledande svar beroende pÃ¥ vem du talar med, komplicerad reklamationsblankett, Banken Ã¥terersÀtter ej ens kunden under handlÀggni... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Svårt att klara elementÀra bankuppgifter

Ska göra en insÀttning av en utbetalning jag fÃ¥tt pÃ¥ en sÃ¥n dÀr avi som man kan lösa in pÃ¥ ica. Eftersom summan ska in pÃ¥ ett dödsbokonto mÃ¥ste man gÃ¥ till en av det fÃ¥ öppna bankkontoren i Stockholm. DÀr gÃ¥r det relativt snabbt att komma fram till en person som inte kan, eller kan göra, nÃ¥gonting. Sedan fÃ¥r man vÀnta
det gÀller en insÀttning pÃ¥ ett konto- en sannolikt helt okomplicerad arbetsuppgift. Det Àr faktiskt oacceptabelt.

2026幎3月24日
5぀星のうち2の評䟡

Swedbank

Pga har inte möjlighet lÀmna min synpunkter direct till Swedbank Àr tvungen att skriva om "min underbara upplevelse" av mitt Swedbank konto som har jag under 24 år hÀr. Till exempel, det finns chat på Swedbank hemsida, och finns möjlighet att lÀmna feedback, men inte för mig utan för någon annan. Så, skulle vilja att konstatera om att under många år på mitt konto: 1. hela tider till idag, utan transaktioner, försvinner pengar, små summa, men? 2. ofta mitt konto visar inte överföringen, till exempel från skatteverket, det hÀnt under 4 år , fyra gånger, så konstatera att aldrig fick jag en vissa summa. 3. kontoutdrag visar aldrig sanningen, dvs uppgifterna från kontoutdraget överensstÀmmer inte med de faktiska överföringarna och de faktiska betalningarna. Så , som ekonomist med högskoleutbildning, utvÀrderar jag att mitt konto Àr falsk konto. Men, detta Àr inte den allvarligaste krÀnkningen av mina rÀttigheter av de mÀngden av allvarlig brott som riktats mot min familj i Sverige. DÀrav slutsatsen att om jag byter bank så kommer saker och ting inte att bli bÀttre, utan bara vÀrre, som vanligt.

2026幎2月27日
5぀星のうち1の評䟡

VARNING: Swedbank möjliggör bedrÀgerier mot unga med autism – 72 727 kr förlorade

Jag har nu utökat mina formella anmÀlningar mot Swedbank till ARN (Ärende: 2026-03522) och amerikanska federala myndigheter (IC3/FBI Submission: 1473b787034b416f9a306c2f6c871ae7). Den totala förlusten som Swedbank direkt möjliggjort har nu eskalerat till 72 727 SEK.
Swedbank agerar inte som en bank, utan som en passiv medhjÀlpare till internationella bedragare. Trots att jag Àr en ung kund med autism, har banken låtit mitt konto drÀneras genom aggressiv manipulation och uppenbara bedrÀgerier (Valentino Vanyi/CopeCart, Spartan, och Instagram-bots).
Varför Swedbank Àr en direkt fara för din ekonomi:
1 Systematisk försumlighet: Banken har godkÀnt transaktioner på tiotusentals kronor till kÀnda högriskmottagare (Binance, Revolut och oseriösa sÀljare) från ett ungdomskonto utan en enda varning eller frysning. Deras sÀkerhetssystem Àr obefintliga för att skydda utsatta kunder.
2 Skyddar bedragaren framför kunden: I kommunikation med ARN har Swedbank valt att aktivt försvara sÀljarens villkor – Àven nÀr sÀljaren (CopeCart) bevisligen brutit mot sina egna avtal genom lockout 2026-02-09.
3 Fientlighet mot autism: Swedbank har totalt ignorerat min sårbarhet. Trots att de informerats om min diagnos och mitt mående efter att ha blivit lurad, har de riktat skulden mot mig istÀllet för att stoppa de kriminella flödena.
Genom att prioritera transaktionsavgifter framför kundskydd har Swedbank gjort sig till medbrottslingar i ett internationellt nÀtverk av bedrÀgerier. De försvarar transaktionen, inte mÀnniskan.
Slutsats: Om du har autism, Àr ung eller bryr dig om din ekonomiska sÀkerhet – hÃ¥ll dig borta frÃ¥n Swedbank. De Àr inte din bank; de Àr bedragarnas förlÀngda arm.

Swedbank Àr största fienden mot folk med autism och andra svaga och kÀnsliga offer.

Jag ignorerades TOTALT trots att Swedbank mycket vÀl visste hur dåligt jag mådde, att jag har autism och att jag har gått på förlust på totalt 72727 kr, samt fått skulden riktad mot mig som att allt var mitt fel.

Ha absolut ingenting att göra med denna extremt sadistiska mördarbank som sitter och skrattar åt folk med autism och andra svaga offer som gråter och till och med tar livet av sig.

ALLT Àr Swedbanks fel. Jag begriper helt Àrligt inte att Swedbank inte har stÀngt ned för LÄNGSEDAN. Helt otroligt rent utsagt.

2026幎2月22日

Sveriges sÀmsta bank

Jag har varit kund hos Swedbank i 20 år.

Idag var jag förbi Kalmarkontoret, dÀr jag varit kund sedan jag flyttade hit för ett antal år sedan.
Med mig hade jag en akut kissnödig 6-åring, men det var med motstånd och protester vi fick låna kundtoaletten, eftersom en snorkig och otrevlig kvinna motsatte sig att vi inte hade tidsbokning.

Är det verkligen rimligt att tjafsa om en sÃ¥dan sak nÀr bÃ¥de jag och min fru matat er vinstmaskin via bolÃ¥n, fonder och sparande i flera decennier?

Vilket bemötande.
Jag kommer byta till Ålem i samma sekund de slår upp portarna i Nybro.

Dessutom Àr appen bristfÀllig och möjligheten att kontakta någon Personligen Àr snudd på omöjligt.

2025幎10月26日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥ligt bemötande och ingen hjÀlp

Dåligt bemötande och ingen hjÀlp överhuvudtaget, allt efter att ha suttit i telefon kö en lÀngre tid. Tycker i stÀllet att vi ska åka 10 mil ToR för att besöka bankkontor. Vad har vi Bank ID till Àrade Swbank. Nu flyttar familjen sina konton bort från swedbank... Swedbank har blivit en vÀrdelös bank, en riktig skrÀp
Bank......

2025幎9月30日
5぀星のうち1の評䟡

Öppettider för VEM ????????

Öppettider för VEM ????????
Inte för vanliga mÀnniskor som jobbar och inte kan ta sig flera mil för att komma till Swedbank kontor i Malmö Stad ( bor i Malmös utkant )
Inte ens Swedbank i Svedala kan stÀlla upp o ta emot oss ( vi Àr 2 som måste sammanstråla för att lösa detta ) .
Katastrof !!!!!!!

2025幎9月19日

SkÀms Swedbank i Sandviken för hur ni behandlar era kunder

Vi besökte Swedbank i Sandviken den 3 september med vår 89 åriga far för att utrÀtta ett Àrende efter hans önskemål. Vår pappa har varit en trogen kund i Swedbank i över 60 år.
Bemötandet var under all kritik. Swedbank erbjuder inte sina kunder att boka en tid och sitta ner i lugn och ro för att utrÀtta Àrenden, i stÀllet får man göra sina affÀrer i ett öppet landskap dÀr alla kan lyssna...Vår pappa Àr sjuklig och hör dessutom dåligt. Han "förhördes" i enrum då min syster och jag fick inte nÀrvara. Då beslutade vi att gå dÀrifrån. Det Àr ovÀrdigt Swedbank!
Swedbank krÀnker sina kunder å det grövsta och vi kÀnde oss som brottslingar. Efter vårt besök spÀrrade också banken vår fars bankkonton på internetbanken! Vår far speciellt förtjÀnar ett bra bemötande efter att ha varit kund i över 60 år hos er Swedbank! Igen, ett helt enkelt fruktansvÀrt bemötande av totalt inkompetenta banktjÀnstemÀn
Nu byter min far och min syster bank, omedelbart!

2025幎9月3日

Vill ha mina pengar!

Swedbank Àr kassa! Nu har jag vÀntat i 10 dagar på att få min första utbetalning av mitt pensionssparande. Den 19 augusti undrar jag var utbetalningen tagit vÀgen som de sa att jag skulle få. Ringde dem i slutet på juli och sa att jag vill börja ta ut mina sparade pengar (ips) och de skulle betalas ut 19/8. 19 kom men inga pengar på kontot och jag ringer upp och de sÀger att de har något fel som kan ta upp till en vecka. Herre min gud hur lÀnge behöver de för att åtgÀrda felet? NÀr det gÀller åt andra hållet ja då får vi vanliga allt betala straffavgifter nÀr vi blir sena med inbetalningar. Vilken bank!!! Det Àr definitivt dags att byta nu.

2025幎8月29日

About 5 months ago

About 5 months ago, my account was closed and they said they would send the amount as a check. Two months later, I went back to the branch and was told the check wouldn't work and that we needed to open a bank account. So, I opened a bank account. It was a long process. On August 6, 2025, I went to the Swedbak branch in Trohlettan to provide new bank account information and was told I didn't have a bank account and no money. They acted like they were kidding me! A fraudulent bank.

2025幎8月6日
5぀星のうち1の評䟡

Kund i Swedbank? Byt bank!

Kund i Swedbank - byt bank! De struntar i dig som kund.
Skickade in Arvskifteshandlingar för 5 veckor sedan och det Àr idag Ànnu inte klart.

Byt Bank från Swedbank - de bryr sig inte om dig som kund, och sitter på pengarna så lÀnge som möjligt...

Har du gamla förÀldrar och du / ni arvtagare kommer överens , försök fördela arvet innan förÀldrar dör så det finns så lite pengar som möjligt på Bank konton, så slipper ni denna process att Banken håller i pengarna/aktier/fonder i vÀldigt lång tid....

2025幎7月21日
5぀星のうち1の評䟡

Hej, vem står över swedbank ......

Jag har fått meddelande från swedbank att utlandsbetalningen har stoppats och att jag skulle skicka dokumentation att de ser vem skickar pengarna. Det var min bror som skickade pengar som gåvan så jag bad honom att skicka kopia på inbetalning samt hans id. Så han gjorde det, jag trodde nu Àr allt ok, men icke, nu har någon kommit på swedbank att han ska skicka 3 månaders transaktioner att de ser varifrån pengarna kommer på hans kontot ( han bor i ett annat EU land och Àr egen företagare ). Pengarna har returnerats till honom och han var vÀldig förvånad över swedbank som bank kan göra så mot sina kunder. Jag vet att i deras regler står att de kan neka utlandsbetalning vid minsta misstanke men hur långt kan de gå mot kunderna.
Så frågan Àr nÀr jag lÀser ute på webben omdöme om swedbank, hur det Àr möjligt att de fortfarande finns som bank och bedriver verksamhet. I vanliga konkurrens fyllda vÀrlden skulle de gå i konkurs för lÀnge sen, om inte staten som i SAS fall står inte bakom med våra skattepengar. De som jobbar på swedbank glömmer bort att tack vare kunder de har ett jobb att gå till.

2025幎6月10日

Hur tÀnker ni

Hur tÀnker ni. Vi vanliga Àr inte intressant för er. Jag pratade med ett gammalt par i dag i uppsala. Vi satt dÀr som fån. Dom var 84 år och var inte så bekvÀma med datorer. Ni har sjunkit i mina ögon. Byter bank per omgående. Ta hand om era fina kunder. Har man inte tillrÀckligt mycket pengar på kontot då får man köa som ett jon

2025幎6月11日

Utlandsbetalningar

Jag Àr mycket besviken på Swedbank. Jag kÀnner mig som en kriminell fast jag har aldrig gjort något olagligt. Min faster har skickat en utlandsbetalning från Peru till min brors konto. Trots att vi har skickat all dokumentation som begÀrts, har banken inte godkÀnt utlandsbetalningen och ska skicka tillbaka den till min fasters konto. Men hur lång tid tar det innan pengarna sÀtts tillbaka på hennes konto?
Det har gått en vecka sedan Swedbank underkÀnde utlandsbetalningen.

2025幎5月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ