企業が回答しました
Sonen fyllde år och jag hade inte köpt någon present till honom,då beställde Jag bilvårdsprodukter till hans adress. Presenten anlände 2 dagar innan han fyllde år👍
企業が回答しました
Mats is super nice and always finds solutions to the complete satisfaction of his customers. Super service. I will order more often from Swdishgloss
企業が回答しました
Vi älskar bilvård och bilvårdsprodukter! Vårt mål är att du som kund alltid ska få bra service och rätt rekommendation om vilken produkt som du bör använda så att ditt fordon kommer glänsa! Vi är primärt ett e-handelsbolag men vi utför även rekond av bilar med samma produkter som vi säljer för att du som kund ska kunna se att det går med enkla medel få sitt fordon att se som ny ut trots ev. ålder och slitage. Varmt välkomna att kontakta oss eller besök vår hemsida!
スウェーデン

Swedishgloss からの回答
De beste vindusklutene på markedet! Bruker de innendørs på vinduer og speil. Helt magisk!

Swedishgloss からの回答
Vældigt noga og duktig med det han jobbar med. Ægaren till Swedishgloss ær perfektionist og jobbet han gør blir derfør perfekt.

Swedishgloss からの回答
Trots alla svårigheter med leveransen till Ukraina via Tyskland (och efter misslyckandet – via Polen), fanns ni där under hela processen. Ni gav regelbunden återkoppling och ville verkligen hjälpa till. Jag tackar hela SWEDISHGLOSS-teamet från hjärtat! Lycka till och ännu en gång – stort tack!

Swedishgloss からの回答
Bra sortiment, blixtsnabba svar avs. produkter och bra möjligheter när det gäller leveranser. Toppbetyg!

Swedishgloss からの回答
Mycket bra produkter, snabb leverans och super proffsigt bemötande vid frågor.

Swedishgloss からの回答
En smidig och välbalanserad poler maskin kan verkligen rekommendera denna maskin

Swedishgloss からの回答
Bra information ,och bekräftelse direkt efter beställningen

Swedishgloss からの回答
Sonen fyllde år och jag hade inte köpt någon present till honom,då beställde
Jag bilvårdsprodukter till hans adress.
Presenten anlände 2 dagar innan han fyllde år👍

Swedishgloss からの回答
Ägaren svarade på alla mina frågor och gav mig bra tips på vilka produkter jag behövde för att polera och skydda min bil. Snabb leverans.
I took my car in for waxing, polishing and washing. I quickly got the car back and it looked like it was newly bouhgt. I also took the opportunity to buy products from Mats so that I can continue to keep the car clean and fresh for a long time. Everything cost me less than other places.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。