Olbrzymia iloÅÄ kanaÅów,w bardzo dobrej jakoÅci obrazu i dźwiÄku. Premiery kinowe moÅŒna trafiÄ za darmo w 4K rewelacja. Chyba zrezygnujÄ z canal+ i przejdÄ na sweet.
Mam voucher L do 13.02.2025r. (z promocji Å»abki) w dniu 12.02.2025r. byÅa próba pobrania pieniÄdzy z podpiÄtej karty.. Poza tym nie mogÄ siÄ teraz zalogowaÄ na swoje konto na sweet.tv aby usunaÄ to k... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oszustwo i cwaniactwo
Oszustwo i cwaniactwo. MoÅŒliwoÅÄ wyÅÄ czenia subskrypcji ukryli tak aby nie daÅo siÄ tego wyÅwietliÄ. PiszÄ aby z przegladarki to zrobiÄ ale nie piszÄ juÅŒ, ÅŒe tylko z komputera zadziaÅa bo z telefonu specjalnie nie wyÅwietlajÄ w przeglÄ darce tej opcji!
nie polecam sweet tv nikomu
Od 2025 roku mam sweet tv, prawie zrezygnowaÅem z subskrybcji to boot zaproponowaÅ 86% zniÅŒki na rok czyli 9 zÅ miesiÄcznie, nowy rok i..... niespodzianka usuniÄto ponad 25 kanaÅów a pakietu L nie obniÅŒono ceny... kpina , luty 26 znikajÄ kolejne kanaÅy i dodajÄ reklamy do filmów vod co nie powinno nigdy byÄ z reklamami jeÅŒeli mam aktywnÄ subskrybcjÄ bo pÅacÄ za to! A nie za reklamy, oglÄ daÅem film Cube i po tytule reklama, 15 minut później to samo, ponownie reklamy.... mam tego juÅŒ doÅÄ, czas anulowaÄ subskrybcjÄ i usunÄ Ä kartÄ z konta, niektórzy piszÄ ÅŒe im kasÄ pobierajÄ ... usuÅcie z konta swojego kartÄ ... wtedy nie bÄdÄ pobieraÄ, nie wystarczy siÄ wylogowaÄ z konta. Bye bye bye sweet tv
Misleading âfree trialâ and repeated false statements from customer support
The sweet.tv app advertises a 14-day free trial. However, when you accept the trial in the mobile app and are redirected to Apple Pay, the app immediately charges â¬9.99, with no trial period at all.
This is already misleading, but the situation is made worse by multiple false and contradictory statements from customer support:
⢠First, they claim that Apple automatically charges immediately when Apple Pay is used, and that a free trial is only possible if card details are entered directly.
This is not true. Many apps offer 7- or 14-day free trials via Apple subscriptions, with charging only after the trial ends.
⢠Second, they claim that they cannot issue refunds and that only Apple can do so.
This is also not true. Any merchant can initiate a refund if they choose to.
⢠Third, customer support now claims that the 14-day free trial requires entering bank card details, and that this is why card details must be provided.
This statement is factually false in the mobile app. The app does not offer any option to enter card details at all. The only available payment method is Apple Pay, which immediately triggers the charge.
After being refused a refund by sweet.tv, I contacted Apple directly, requested a refund, and reported the transaction as scam/fraud.
This pattern of behavior is misleading, deceptive, and inconsistent, and it strongly suggests a deliberate attempt to confuse users.
I do not recommend this service.
Nie polecam !
Nie polecam ! Zwykli oszuÅci ! W trakcie wybierania subskrypcji, zostaÅy mi pobrane z konta pieniÄ dze za jakiÅ voucher, którego NIE wybraÅam ! Kwota ponad 200zÅ ! Zwodzenie ciÄ gÅymi wymówkami.. brak zwrotu. Koszmar, jak moÅŒna tak oszukiwaÄ. Ta sprawdza (widzÄ, ÅŒe nie taka pierwsza) nadaje siÄ zdecydowanie dla UOKiK.
zÅodzieje
zÅodzieje, pobierajÄ opÅaty z karty bez autoryzacji i nie chcÄ oddaÄ, polityka zwrotów to fikcja.
Po zakoÅczeniu korzystania z usÅugi iâŠ
Po zakoÅczeniu korzystania z usÅugi i reklamacjach dalej pobierajÄ
z konta pieniÄ
dze.
Nie korzystam z usÅugi, wylogowaÅem siÄ 2 miesiÄ
ce temu. Na szczÄÅcie mam screeny z reklamacji.
NapisaÅem kolejnÄ
reklamacjÄ, czekam 2 dni i zgÅaszam do UOKiK
TeÅŒ tak róbcie bo to nieuczciwe naciÄ
ganie klientów
Dziwne
Kurcze, jestem zaskoczona takimi sÅabymi recenzjami. WÅÄ czyÅam 7.dni za darmo, teraz sprawdzam 14.dni za zÅotówkÄ i jestem bardzo Zadowolona. DuÅŒo kanaÅów w dobrej cenie i jakoÅci. Nie wiem co o tym myÅleÄ.
UWAGA!!!!OSZUÅCI
UWAGA!!!!! POMIMO PRZELEWU NIE AKTYWOWANO MI KONTA!!!
BRAK ODPOWIEDZI RÃWNIEÅ» NA E MAIL ZE SKARGÄ!!!
OSZUÅCI I ZÅODZIEJE!!! NIE RÃBCIE PRZELEWÃW NA TEJ STRONIE!!!!
Dlaczego Bollywood HD nie jest poâŠ
Dlaczego Bollywood HD nie jest po Polsku.
False promises and technical issues
They advertise 7-day free trial, but when you create your account, there is no sign of that promo. Moreover, you cannot close/delete your account - âAn unknown error has occurredâ.
Ridiculous platform.
ZÅodzieje to siÄ nadaje do uokik
To jest tortura a nie telewizja
Na moje w ogóle nie powinno dostaÄ nawet póŠgwiazdki. Telewizja siÄ wiesza mimo bardzo dobrej prÄdkoÅci neta. Tak, ÅciÄ gajÄ sobie sami pieniÄ dze z konta i to róŌne kwoty.. Jak im siÄ nie uda 64 zÅ to próbujÄ 45 zÅ itd. JakoÅÄ dźwiÄku i obrazu beznadziejna. Nie polecam. JakimÅ cudem udaÅo mi siÄ anulowaÄ subskrypcjÄ ale kosztowaÅo to sporo czasu i nerwów
Voucher L (ÅŒabka)
Mam voucher L do 13.02.2025r. (z promocji Żabki)
w dniu 12.02.2025r. byÅa próba pobrania pieniÄdzy z podpiÄtej karty.. Poza tym nie mogÄ siÄ teraz zalogowaÄ na swoje konto na sweet.tv aby usunaÄ to konto .. co jest bardzo dziwne bo stworzyÅem specjalnie nowe i mogÅem siÄ zalogowaÄ. NapisaÅem email z proÅbÄ
o usuniÄcie tej subskrypcji ale nadal cisza zero odzewu .. Nie polecam
Godne polecenia
OtrzymaÅam zwrot Årodków - warto próbowaÄ!
MiaÅam wykupiony pakiet na 2 miesiÄ ce za pomocÄ vouchera (nic nie zapÅaciÅam), ale mimo wszystko trzeba byÅo podpiÄ Ä kartÄ. Totalnie o tym zapomniaÅam, a byÅa wÅÄ czona opcja z autoprzedÅuÅŒeniem pakietu. ÅciÄ gnÄÅo mi kasÄ, mimo, ÅŒe przestaÅam korzystaÄ. Na stronie jest opcja z proÅbÄ o zwrot pieniÄdzy. WyjaÅniÅam sytuacjÄ, ÅŒe pakiet chciaÅam wykorzystaÄ z vouchera i zapomniaÅam odpiÄ Ä kartÄ/wyÅÄ czyÄ pakiet. WysÅaÅam potwierdzenia transakcji o na drugi dzieÅ otrzymaÅam zwrot Årodków na konto. NapisaÅam maila z podziÄkowaniem za szybkie rozwiÄ zanie sprawy i otrzymaÅam równie szybkÄ , miÅÄ odpowiedź od pani z obsÅugi. Wystarczy korzystaÄ z narzÄdzi, które strona udostÄpnia uÅŒytkownikom! Sytuacja miaÅa miejsce wczoraj. Jestem naprawdÄ miÅo zaskoczona i dziÄki temu wiem, ÅŒe moÅŒna tej platformie ufaÄ. Moja rada: nie naduÅŒywajcie tej opcji, bo cwaniactwo do was wróci. Warto skorzystaÄ z proÅby o zwrot Årodków, jeÅŒeli naprawdÄ ma siÄ ku temu podstawy.
СклаЎМП вÑЎпОÑаÑОÑÑ, МеЌПжлОвП пПвеÑМÑÑО кПÑÑО
ÐÑЎпОÑка вÑÐŽ пПÑлÑг кПЌпаМÑÑ ÐŽÑже ÑклаЎМа Ñа МеПÑевОЎМа. РЎПЎаÑÐºÑ Ð¿ÑО пеÑÐµÑ ÐŸÐŽÑ ÐœÐ° ÑпÑавлÑÐœÐœÑ Ð¿ÑЎпОÑкаЌО вÑЎбÑваÑÑÑÑÑ ÑеЎÑÑÐµÐºÑ ÐœÐ° google play ЎПЎаÑПк, в ÑÐºÐŸÐŒÑ ÐœÐµÐŒÐ°Ñ Ð¿ÑЎпОÑПк Ма sweettv. РпÑÐŽÑÑОЌÑÑ ÑаЎÑÑÑ Ð²ÑЎпОÑÑваÑОÑÑ ÑеÑез ÑайÑ. СаЌа вÑЎпОÑка вОглÑÐŽÐ°Ñ Ñк Ð²ÐžÐŽÐ°Ð»ÐµÐœÐœÑ Ð¿Ð»Ð°ÑÑжМПгП ЌеÑПЎÑ, а Ме Ñк ÑкаÑÑÐ²Ð°ÐœÐœÑ ÑаЌе пÑЎпОÑкО. Ње ПзМаÑаÑ, ÑП в ÑÐ°Ð·Ñ Ð¿ÐŸÐºÑпкО ÑÑлÑÐŒÑ Ð¿ÑО пПвÑПÑÐœÐŸÐŒÑ ÐŽÐŸÐŽÐ°Ð²Ð°ÐœÐœÑ Ð¿Ð»Ð°ÑÑжМПгП ЌеÑÐŸÐŽÑ Ð· Ð²Ð°Ñ ÑпОÑÑÑÑ Ñ Ð·Ð° ÑаÑÐžÑ (ÑкОй вО МÑÑк Ме ЌПжеÑе вÑÐŽÐŒÑМОÑО ÐœÑ ÐœÐ° ÑайÑÑ, ÐœÑ Ð² ЎПЎаÑкÑ) Ñ Ð·Ð° ÑÑлÑÐŒ. ÐÑÐŽÐŒÑÐœÑ ÑаÑОÑÑ ÐŒÐŸÐ¶Ðµ зЎÑйÑМОÑО ÑÑлÑкО пÑÐŽÑÑОЌка в ÑÑÑÐœÐŸÐŒÑ ÑежОЌÑ. ÐÑПÑÑ Ð·Ð° ÑаÑОÑ, ÑкОЌ вО Ме кПÑОÑÑÑвалОÑÑ, ваЌ Ме пПвеÑМÑÑÑ. ÐОÑе ЌПжÑÑÑ ÑаÑÑкПвП пеÑеМеÑÑО залОÑПк Ма Ð±Ð°Ð»Ð°ÐœÑ Ð°ÐºÐ°ÑМÑÑ Ð² ЎПЎаÑкÑ.
Jedna gwiazdka to za duÅŒo
Jedna gwiazdka to za duÅŒo. Tak beznadziejnych kanaÅów jeszcze nie widziaÅam. PowtarzajÄ ce sie, dziwne programy, z których nic nie wynika. Do tego nie mam pojÄcia kto to oglÄ da. Å»aÅuje ÅŒe zasubskrybowaÅam. DziÄki nim mam ochote caÅkowicie zrezygnowac z telewizji.
Nie nie ma moÅŒliwoÅci zapÅaceniaâŠ
Nie nie ma moÅŒliwoÅci zapÅacenia blikiem ÅŒÄ dajÄ kodu cvc
Problem
Fajna telewizja,ale brakuje kanalow sportowych,kanalow przyrodniczych i filmowych,a przede wszystkim jest za droga a do ogladania filmow sa inne platformy i to tansze.
Zawiesz tv...
Zacina siÄ nie zgodnoÅÄ obrazu z gÅosem zawiesza prace telewizora który trzeba caÅkowicie wyÅÄ czyÄ bo nawet nie moÅŒna wyjÅÄ z aplikacji pomimo wykupionego najwyÅŒszego abonamentu
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã