Super mooie spulletjes, die met zorg en aandacht zijn gemaakt. 𥰠Alles is met verzenden netjes verpakt. Ik ben vaste klant ðâ€ïž
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heeeele leuke spulletjes en voor echt een leuk prijsje ! Snelle levering en lieve verkoopsterð«¶ðŒ
Super! Door een leveringsprobleem bij de groothandel moest mijn bestelling in twee delen verstuurd worden. Dit ging in fijn overleg via mail contact. Vlot antwoord en fijne oplossingen. Hie... ãã£ãšèŠã
Mijn bestelde snoeppotten zijn zoekgeraakt in de post. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Sweet and Daring Handmade en zij waren zo vriendelijk om nogmaals een pakket snoeppotten naar mij op te s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sweet and Daring handmade is de webshop voor gepersonaliseerde en unieke cadeau's voor (bijna) elk moment of gebeurtenis! Sandra is de eigenaar van Sweet and Daring Handmade en maakt elke bestelling met veel liefde en zorg voor je klaar. Omdat alles op bestelling wordt gemaakt kan er tot op de kleinste details het product helemaal naar wens worden gemaakt. Zo is elke bestelling uniek.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super leuke items gekocht
Super leuke items gekocht, netjes verpakt en snel bezorgd. Eigenaresse is een heel vriendelijk, professioneel
Ik ben super blij met mijn aankoop, en de service is top !!
Ik shop graag bij sweet & daring!
Ik shop graag bij sweet & daring!! Je word er heel fijn geholpen en San heeft altijd wel een oplossing en geeft goed advies ððŒ Van mijn krijgt ze een dikke 10!!
Fantastische lives
Gezellige lives, je bent 2 familie, heel klantvriendelijk, niets is te veel. Prij kwaliteit is super!
Altijd love voor dit bedrijfð«¶
Betrouwbaar goede service
Een fijne en goede service .
Een fijne en goede service .
En ik ben hier gekomen via de tik tok live's en die zijn altijd heel gezellig.
Zeker om hier iets te bestellen waard
Altijd weer snelle levering
Altijd weer snelle levering
Alles mooi verpakt
Kortom super!
Top ervaring! Mooie spullen en vriendelijk geholpen.
Door waarschijnlijk een storing waren de namen die ik op de snoeppot voor de meesters en juf had besteld niet doorgekomen. Ik kreeg hier netjes een mail over of dat klopte dat het zonder naam was maar ik kon toch nog de namen doorgeven. Daarna bleek dat ik perongeluk 2x juf had besteld die ik maar 1x nodig had. Daar had ze zelf over gemaild en kreeg netjes me geld terug. Echt een super vriendelijke en eerlijke dame. De producten zien er ook superr goed uit echt netjes gemaakt en goed verpakt voor verzending. Al met al een top ervaring en zou zeker nog een keer bestellen.
Via de mail fijn en snel geholpen metâŠ
Via de mail fijn en snel geholpen met mijn vragen. Stickers daarna snel verzonden en volledig naar wens, dankjewel!
Sandra Is een hartelijk gezellige lieveâŠ
Sandra Is een hartelijk gezellige lieve vrouw die elke live iets nieuws laat zien en naar je wensen luister. Een top vrouw
Zeer positieve ervaring
Super snel geleverd, zoals aangegeven op de webshop. Netjes verpakt. De stickers die ik heb besteld gingen per 24 stuks, maar ik had er 26 nodig. Gevraagd of ze er twee extra bij wilde doen en dat ik er voor zou betalen. Ze heeft kosteloos 2 extra stickers geleverd, super fijn! Bedankt voor de mooie stickers, mijn dochter is er heel blij mee.
Love your packagesâ€ïž
Top webshop 12 van 10 sterren
Zo omzettend dankbaar dat ik deze webshop heb gevonden. Al vaak besteld altijd super blij mee ð super snel verzonden. Kwaliteit is prachtig.
Zo lief en behulpzaam altijd blij alsâŠ
Zo lief en behulpzaam altijd blij als me pakketje binnen is zeker een aanrader als je pennen en andere dingen wil maken alles wat je nodig heeft ze te koop tot snel weer
Super shop met te gekken acties
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã