BestÀllde tvÃ¥ dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy stÃ¥r det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten Àr gudomlig men kudden som var bra förnacken Àr nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit lÀngre i nacken för att fÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
Fick inte mina bestÀllning i tid! Har snart gÃ¥tt en mÃ¥nad sedan min bestÀllning och de gör inget Ã¥t att min order har fastnat pÃ¥ vÀgen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt sÀger de bara a... ãã£ãšèŠã
Hej. Att jag fick dom varor frÃ¥n er gjorde ni ert bÀsta jobb att se till jag fÃ¥r dom innan jag flyger till utomlands pÃ¥ semester, att de varor som jag bestÀllde Àr riktig Àkta varor som jag behöver, j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På SweetNap Àr vår vision att förbÀttra mÀnniskors liv genom att skapa produkter som frÀmjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn Àr grunden för en hÀlsosam och produktiv livsstil. DÀrför strÀvar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhÀmtande upplevelse.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tacksam för er hjÀlp o bemötande
Jag bestÀllde kudden o fick den enl överenskommelse. Den var superskön o av god kvalitet. TyvÀrr funkade den inte med mina dessvÀrre omfattande skador i nacken men vid kontakt med den vÀnliga o proffsiga personalen på kundcenter fick jag olika förslag till lösning. Kan varmt rekommendera både kudden o företaget.
Utomordentligt bemötande och god service
Utomordentligt bemötande och god service
Tillsynes oseriöst företag vÀgrar annullera köp
MisstÀnksamt företag. Jag la en bestÀllning och fick några dagar senare ett mejl om att den håller på att behandlas och skickas direkt från fabriken i Kina (dropshipping). Efter en vecka av ingen uppdatering började jag kolla runt på hemsidan och mejlade dem och såg att:
- Ikonen för recensionerna Àr en bild och inte live-uppdaterat, det går inte att trycka på recensionerna för att lÀsa dem utan det Àr en egenproducerad bild.
- De har en ikon med en telefon och text "svensk kundtjÀnst" men det går inte att trycka på för att komma vidare. Söker man sig till deras "kontakta oss" sida så finns det inget telefonnummer eller adress, utan man kan bara fylla i deras formulÀr. Jag skickade ett mejl men fick ingen automatisk bekrÀftelse att de tog emot mejlet.
- Fick en varning från min mejlklient att deras mejladress inte uppfyller standardiserade sÀkerhetskrav på mejladresser och kan vara förfalskad.
- De har stavfel direkt på första sidan.
- Hade jag lÀst de andra 1-stjÀrniga recensionerna om företaget först hade jag sannolikt aldrig bestÀllt.
Jag försökte annullera min bestÀllning via mejl vilket ska gå enligt deras egna hemsida "Vi accepterar annullering av order innan produkten skickas eller produceras." Deras egna trackingverktyg som de hÀnvisar till visar att paketet inte har överlåtits till en transportör. Jag mejlade dem men de vÀgrade, och skrev "Vi kan garantera att er order redan Àr skickad." (trots att deras trackingverktyg sÀger raka motsatsen). Jag påpekade i mejl till dem att enligt konsumentköplagen (7 kap. 3 §) har jag som konsument rÀtt att avbestÀlla en vara innan den överlåts till en transportör. Trots påpekande att de tillsynes bryter mot lagen så vill de ej ej annullera bestÀllningen. Allt mejlande drog ut på tiden och nu har paketet överlåtits till en transportör enligt tracking verktyget. Deras försvar Àr att "Vi ser att vårt trackingverktyg har fördröjd uppdatering", vilket Àr ord mot ord, deras SweetNaps ord mot transportörens automatiserade tracking verktyg.
Ãverlag Àr detta den sÀmsta köpupplevelsen jag kan tÀnka mig, och jag Ã¥ngrar djupt att jag har gett mina pengar till SweetNap.
Scam! Dropshipping från Kina!!
Först efter betalningen bearbetats skickar företaget ut mail med info om att paketet skickas med YUN SHIPPING! Kuddarna verkar vara tillverkade i Asien och det går inte att hitta information om hurvida de följer Eu reglemente for kemikalier. Andra omdömen om Sweetnap berÀttar att kuddarna stinker av kemikalier.
Super kundservice!
Super nöjd med kundservicen! Bra och snabb återkoppling och verkligen mån om dig som kund :-)
Jag försökte returnera kuddenâŠ
Jag försökte returnera kudden för den luktade sÃ¥ illa av kemikalier. Fick per mejl returkod och postadress dit den skulle skickas. Det kostade 305 kronor. Nu fick jag veta att den kommit tillbaka till mig. Jag försökte dÃ¥ ringa till Sweet Nap, det var upptaget i flera timmar. Har mejlat men inte fÃ¥tt svar. LÀt den ligga kvar hos Post Nord, har inte tagit den Ã¥ter. InvÀntar deras svar. Jag tycker produkten Àr dÃ¥lig för den luktade sÃ¥ illa sÃ¥ det gÃ¥r inte att sova med den i sÀngen. Svindyrt att returnera. Super dÃ¥lig service. Slutligen vet jag inte om jag kommer att fÃ¥ pengarna tillbaka och sedan all tid jag lagt pÃ¥ detta. TÀnk er för en extra gÃ¥ng om ni funderar pÃ¥ denna kudde ð€
En vecka efter det att jag skrev detta. Fick jag tillslut svar från företaget att jag behövde skicka bild på kvittot på betalningen på returen till dem. Jag hade fått kudden åter i retur från dem, då de inte tog emot den. DÀrefter hörde de av sig att jag skulle få mina pengar åter den 22 Mars.
KÃP INTE! Riktigt dÃ¥liga produkter som stinker avâŠ
Riktigt dÃ¥liga produkter som stinker av kemikalier! Lufta sÀger de men det hjÀlper inte! KÃP INTE!
Företaget anvÀnder sig av falskaâŠ
Företaget anvÀnder sig av falska recensioner på hemsidan.! NÀr jag skrev dÀr så tog dem bort den för de va en dålig recension. På hemsidan sÀger dem att dem har 30 dagars prova på, men ska du returnera så står su för frakten på 300 kroner. KundtjÀnst Àr katastrof!
BÀsta KundtjÀnst
Jag hade problem med produkten och kundtjÀnsten hjÀlpte mig under hela processen. De var snÀlla och hjÀlpsamma.
Riktigt oskön kudde
Riktigt oskön kudde. NackbesvÀren blev snarare sÀmre, tråkigt, hade höga förhoppningar på denna kudde.
Vaknar utan smÀrta i nacken
Vaknar utan smÀrta i nacken ! Tack till kundservicen för all hjÀlp med min order, kan varmt rekommendera Er ð¥°
Företaget Àr ett dropshippingföretagâŠ
Företaget Àr ett dropshippingföretag dÀr varorna skickas direkt från Kina till kund. Samma varor finns på Temu till halva priset, men vill inte handla på detta sÀtt. KÀnner mig lurad. Svårt att returnera vara.
Helt vild lang leveringstid
Helt vild lang leveringstid. De trÊkker pengene og så går der 3 uger inden pakken kommer. Kundeservice svarede efter 10 dage. Puden er TilgengÊld rigtig god.
Jag trodde inte en kudde kunde göraâŠ
Jag trodde inte en kudde kunde göra sådan skillnad, men det gör den!
Jag har testat många kuddar
Jag har testat många kuddar, men denna Àr absolut bÀst.
LÃ¥t er inte luras av att det ser ut somâŠ
Låt er inte luras av att det ser ut som produkterna Àr svenska. Då jag efter bestÀllning upptÀckte att det inte var så tog jag kontakt med Sweetnap och ville avbryta ordern. De löste problemet och tog bort ordern. (Kan kanske bero på att Klarna fanns med) Så Àr ni ok med att köpa kinesiska varor Àr nog detta företag bra. Karin
Blev positivt överraskad
Blev positivt överraskad av hur stor skillnad den gjorde.
Jag sover djupare och vaknar piggare.
Materialet Àr mjukt och andas bra
Materialet Àr mjukt och andas bra, jag blir aldrig för varm.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ