レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde tvÃ¥ dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy stÃ¥r det... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten Àr gudomlig men kudden som var bra förnacken Àr nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit lÀngre i nacken för att fÃ¥ e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fick inte mina bestÀllning i tid! Har snart gÃ¥tt en mÃ¥nad sedan min bestÀllning och de gör inget Ã¥t att min order har fastnat pÃ¥ vÀgen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt sÀger de bara a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hej. Att jag fick dom varor frÃ¥n er gjorde ni ert bÀsta jobb att se till jag fÃ¥r dom innan jag flyger till utomlands pÃ¥ semester, att de varor som jag bestÀllde Àr riktig Àkta varor som jag behöver, j... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

På SweetNap Àr vår vision att förbÀttra mÀnniskors liv genom att skapa produkter som frÀmjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn Àr grunden för en hÀlsosam och produktiv livsstil. DÀrför strÀvar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhÀmtande upplevelse.

2.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Vet inte om fler reagerat pÃ¥ att det Àr

Vet inte om fler reagerat på att det Àr samma recensioner om och om på hemsidan fast med olika namn? Samt vÀldigt många med samma namn eller efternamn. Trist med så många oseriösa kommentarer. Köpte en kudde. Den Àr helt ok men luktar vÀldigt illa och jag vet inte hur jag får bort den kemiska lukten?

2025幎1月25日
5぀星のうち4の評䟡

Jag upplevde en hjÀlpsam kundservice

Jag upplevde en hjÀlpsam kundservice nÀr jag ville skicka tillbaka min leverans. NÀr jag sedan hade behövt stå för frakten sjÀlv insåg jag att det skulle bli dyrt så då fick jag ett annat erbjudande att behålla kuddarna (bestÀllde 2st samt 2st örngott) och betala halva priset, vilket jag tyckte var generöst.
De löste de smidigt och bra tycker jag.

// Sandra

2025幎1月14日

Kuddarna kommer från Kina vilket

Kuddarna kommer från Kina vilket knappast framgår någonstans på hemsidan. Leverans tar tid plus att hemleverans aldrig sker utan paket levereras till helt fel DhL punkt.
Då jag upptÀckte och stÀllde frågan till kundservice om att det inte tillverkas i Sverige så får jag till svar att det Àr inte Temu eller Shein kvalité och att jag kan returnera men för sent att stoppa bestÀllningen Àndå tog det över 2 veckor att leverera.
För att returnera behöver man skicka paketet som företags paket och betala 305 kr i frakt.
NÀr man nÀmner allt som står fel till till kundservice slutar dom att svara.
Inte ett seriöst företag.

2025幎1月16日

Bra kundservice!

Summering - KÀnns som lite barnsjukdomar i företaget men bra servicetÀnk och snabb Ã¥terkoppling. VÀldigt generös bytespolicy (Ã¥tminstone för mig😊)

BestÀllde två kuddar inför jul och det tog lång tid utan något besked om leverans. Fick dock bra kontakt med deras kundservice, Emma, via mail (deras telefonnummer gick inte att komma fram på) som förklarade att försening var på grund av många order inför jul.
Leveransen kom i god tid innan jul.
Jag bestÀllde en kudde mjuk som jag skulle ge bort och en ”normal” till mig. TyvÀrr fanns ingen mÀrkning om vilken som var vilken sÃ¥ jag kontaktade Emma igen och fick förklaring att produkten var ny och de hade inte tÀnkt pÃ¥ mÀrkningen dÃ¥ de tidigare bara hade en variant och ska lösa det för framtida order. Det gick att kÀnna pÃ¥ de ouppackade kuddarna vilken som var vilken.
Sist sÃ¥ ville jag byta min normala kudde till en mjuk och skrev igen till Emma om hur jag skulle gÃ¥ tillvÀga. Fick svar ganska omgÃ¥ende att de helt enkelt skickar en ny ”mjuk” kudde och att jag kan behÃ¥lla den jag redan hade.

2025幎1月7日
5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde en original kudde men

Jag bestÀllde en original kudde men fick hem den mjuka varianten. Den mjuka Àr också skön att sova på men den passa inte min nacke. Jag trivs bÀst med den hårda kudden som jag hade bestÀlld tidigare. Jag kontaktade kundtjÀnst och de tog genast hand om problemet. Ny kudde Àr på vÀg. Mycket bra bemötande.

2025幎1月3日

Denna kudde kommer från Kina

Denna kudde kommer från Kina. Ingen info om detta på deras hemsida. Dropshipping. Följer INTE EUs textilförodning, som man måste göra. Kan ej bevisa vad som finns i den, sÀger bara att den Àr bÀttre Àn kopior på Temu os.v. Hur bevisar ni det. Får mycket rabatt, efter att jag efterlyser min sÀndning, får en kudde som det finns mÀrke på, får ytterligare rabatt. Får till sist köpa den för 250kr, då jag inte pallar med att skicka tillbaka o betala returfrakten på 118kr. VÀnliga till en början på kundservice, men nÀr jag efterlyser mÀrkning enligt EUs textilförordning, så blir det tyst. De har inga dokument som visar att den inte Àr hÀlsofarlig.

2024幎10月28日
5぀星のうち2の評䟡

Uppdaterad 6/1 med reflektioner till butik. AvbestÀllde mindre Àn en timme efter

Uppdatering för ökad transperans: Efter diverse mailkonversation dÀr jag som kund utryckligen blivit ombedd att ta ner mitt omdöme efter återbetalning vÀljer jag hÀr att göra en uppdatering.
Meningen med hela trustpilot Àr ju trots allt betygsÀtta och vÀgleda.
Jag ökade betyget med en stjÀrna då man från företagets sida trots allt valt rÀtt i avseendet att återbetala avbestÀllningen, som gjordes p.g.a att produkten inte alls Àr svensk utan skeppas med YUN SHIPPER som Àr ett kinesiskt bolag.
Detta gör också att ofta har dessa produkter behandlats med kemikalier som inte ens Àr godkÀnda i norden.
Så har nu allergier eller liknande skulle jag råda er att noga kontrollera vart ifrån varor faktiskt kommer innan köp.
Som återkoppling till butiken för att undvika fler missförstånd i framtiden vill jag sÀga:
1. Visa transparens att ni inte alls sitter med svenska lager som ni gör sken av!
2. Gör rÀtt från början mot era kunder.
3. SÀg inte åt era kunder att ta ner omdömen nÀr man visar hur en order gått till, det visar bara mer på att ni Àr medvetna om bristerna och försöker dölja dom istÀllet för att ta till er kritik och förbÀttra er.
4. Redovisa redan på hemsidan tydligt att produkten inte Àr svensk eller finns på svenska lager ens från början så kunder slipper bli besvikna och har lÀttare att göra medvetna val!
5. Redovisa produkternas ursprungsland.

AvbestÀllde mindre Àn en timme efter bestÀllning då jag upptÀckte att det skickas från Kina. Bra så långt får svar att min order Àr annullerad och tÀnker inte mer på det. Sen kom nu i helgen en avisering om att en vara va på vÀg så jag informerar sweetnap om detta och får till svar att varan redan Àr skickad och dom inte kan göra något åt det! Detta Àr ju ett skÀmt, men sweetnap får gÀrna ta detta till en rÀttssal då jag har bevisen på att jag gjort exakt vad jag ska. Jag har ingen betalningsskyldighet nÀr jag fått bekrÀftelse på att varan Àr avbestÀlld.
Så jag rekommenderar INTE detta bolag, finns inget som Àr svenskt över det alls det Àr ett rent dropshippingbolag som det verkar och bör således undvikas!

2024幎12月19日

V A R N I N G

V A R N I N G ! V A R N I N G !
Leveranstid 4-10 dagar Àr en ren blufftid som inte stÀmmer. 13 dagar har gått och den Àr inte skickad Àn. Förstod inte att den skulle skickas från Kina, då hade jag förstått att den inte skulle hinna levereras på den tiden. Måste nu ge mig ut lillejulafton för att hitta ytterligare en julklapp till min fru.
V A R N I N G ! V A R N I N G !

2024幎12月23日

Bra kundservice!

Kudden passade dessvÀrre inte mig, men deras kundservice har varit vÀldigt behjÀlpliga och erbjöd mig att returnera med full återbetalning eller en mjukare kudde. Så Àven om kudden inte passade mig så Àr det skönt att kunna förlita sig på deras 100% nöjdhetsgaranti.

2024幎12月4日
5぀星のうち1の評䟡

Det framstår inte i deras retur att de

Det framstår inte i deras retur att de ska skickas med hemleverans.
företagsport enligt returen men nÀr man skickar till adressen så skickas den automatiskt till utstÀllningsstÀllet

Detta löste sig i slutÀndan och efter några email konverationer så insåg sweetnap att felet ligger hos dom och inte kunden som skickar rÀtt

2024幎11月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス