Bonus odebrany po wypłacie
Dwa miesiące bez problemu, potem poprosiłem o wypłatę. Jedenaście dni po czystej wypłacie napisali, że bonus przyznano omyłkowo, i zdjęli 900 złotych z salda.
Poznaj nowe kasyna online w Polsce z nowoczesnymi platformami, przejrzystymi warunkami i funkcjami bezpieczeństwa.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Pierwsza wpłata weszła w dziesięć sekund, to jedyna szybka rzecz tutaj. Obrót wynosił 45x od wygranej, nie od bonusu, czego nie ma na stronie oferty.
Regretting giving them my real email. Ever since I signed up they spam promos daily, sometimes twice a day, even though I barely played. I unsubscribed and still get stuff. If the casino was good, they wouldn’t need to harass people like this.
Every time I logged in they forced another location check popup. Half the time it failed and I had to refresh. After the fifth time in one evening I was done with this site.
I was just trying to spin normally and random tournament invitations kept popping up over the game screen. Had to close them while the reels were already spinning. Very distracting, clearly just trying to get you to play more.
They say cashback is weekly but don’t specify exact day or time. Sometimes it arrives Monday, sometimes Wednesday, sometimes not at all unless you ask. Not transparent at all.
They ask so many personal details when signing up, from my job title to my source of income. For a quick flutter on slots it felt way too invasive. I bailed on the first try, came back later, and already felt uncomfortable before I even played.
Kilka razy miałem sytuację, że postawiona kwota w historii transakcji nie zgadzała się z tym, co ustawiłem w grze. Niby grosze, ale to powinno być idealnie dopięte. Napisałem do supportu, niby sprawdzą, ale już nie dostałem konkretnej odpowiedzi.
Chciałem tylko obejrzeć lobby i parę gier, ale już muszę podawać dane. W innych miejscach da się chociaż pooglądać. Tutaj od razu konto albo nic.
Na dole strony jakiś mały logotyp licencji z egzotycznego kraju i to wszystko. Żadnego szerszego wyjaśnienia, co to oznacza, jakie są zasady. W kraju, gdzie hazard jest mocno regulowany, oczekiwałbym więcej transparentności.
Brałam udział w turnieju, który miał kończyć się o północy. Nagle o 23:40 tabela się „zamroziła” i nie dało się robić nowych punktów. Support odpisał, że „zakończenie następuje z wyprzedzeniem technicznym”. W regulaminie o tym cisza. Wkurza mnie taka nieprecyzyjność.
Bilans po miesiącu gry: minus 1200 zł i żadnej historii, którą można by opowiedzieć. Żadnej dużej wygranej, żadnych emocji, tylko powolne topnienie konta. Mogłem te pieniądze wydać na coś, co naprawdę daje frajdę. Sam się wkurzam na siebie, ale kasyno też nic nie robi, żeby to było chociaż trochę przyjemne doświadczenie.
Jak ktoś lubi sobie pokręcić za 20-50 groszy to nie tutaj. Większość sensownych slotów ma minimalną stawkę od 80 groszy w górę, przez co kasa topnieje w oczach. Szkoda, bo interfejs nawet byłby znośny, ale to nie dla mnie.
Może to moje wrażenie, ale cała oprawa jest taka „męska”: samochody, turnieje, wyścigi, klimaty jak z reklam piwa. Zero delikatności, zero prostych, ładnych motywów. Czułam się trochę jak intruzka, jakbym wchodziła do klubu dla facetów. Niby można grać, ale atmosfera średnio przyjazna.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。