Na mijn eerdere negatieve review verdienen jullie zeker een aanpassing! Na mijn review is er direct contact met mij opgenomen via de mail, de persoon die mij destijds geholpen had gedurende het p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hebben 2 dezelfde luchtbedden gekocht. De eerste die we kochten was na 2 dagen al helemaal plat. Dan maar een tweede gekocht, deze opgeblazen en na een uur was deze ook al plat! Weggegooid geld! Zel... ãã£ãšèŠã
Nadat ik een lek geconstateerd had in ons 1 dag oude zwembad, kon ik kiezen tussen een restitutie of een pakket met leuke inflatebles ter compensatie voor het plakken. Het bad is in.principe van p... ãã£ãšèŠã
Achtung, Extrem hohe Retourenkosten. Bestellung im Wert von 50 â¬. Die Retoure eines Artikels kostet mich nun 8,50 â¬. Völlig unverhÀltnismÀÃig. Daher genau ÃŒberlegen, ob man auch sicher alles behalten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Swim Essentials ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Met een breed assortiment Opblaasartikelen, Zwemkleding voor kids, Strandspeelgoed, Strandlakens en Frame Zwembaden hebben we voor ieder wat wils!
Met typerende Swim Essentials Designs zoals onze Panterprint, Tropicalprint en Circusprint hebben we voor ieder kind en zelfs iedere volwassene hét perfecte item voor deze zomer!
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik probeer al weken contact op te nemenâŠ
Ik probeer al weken contact op te nemen ivm een klacht. Het pakje wat ik heb besteld is stuk geleverd, er missen drukknopen.. echt geen contact met ze te krijgen! Via mail, telefoonnummer, whatsapp, DM⊠heel slecht! Zonde want de producten zien er leuk uit.
Pakje niet afgewerkt, geen drukknoopjes
We hebben een zwempakje ontvangen voor onze baby zonder drukknoopjes, dus niet afgewerkt..
Ik probeer al 2 weken contact teâŠ
Ik probeer al 2 weken contact te krijgen ivm het niet aan kunnen maken van een retour. Ik heb alle 3 de adressen gemaild die op de site staan, een contactformulier ingevuld en via social media een berichtje gestuurd maar krijg geen enkele reactie. Ontzettend slechte service!!!
Snelle levering en de artikelen zijnâŠ
Snelle levering en de artikelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Wat dat betreft een tevreden nieuwe klant.
Maar er werd bij een eerste bestelling 10% korting beloofd. Dan ga je er vanuit dat dit op het volledige bedrag van het eerste order is en niet enkel op het goedkoopste artikel.
Leuke producten en kwam zeer snelâŠ
Leuke producten en kwam zeer snel binnen, top website!
Verzending was snel
Verzending was snel, pakket nog niet geopend want het is een cadeautje
Zwemvleugel defect
Na mijn eerdere negatieve review verdienen jullie zeker een aanpassing!
Na mijn review is er direct contact met mij opgenomen via de mail, de persoon die mij destijds geholpen had gedurende het proces om de klacht af te handelen is niet meer werkzaam binnen Swim Essentials, hierdoor stopte het contact. De zwemvleugels zijn direct naar mij opgestuurd met wat leuke extra's!
Heel erg bedankt!
Produkten volgens verwachting en snelleâŠ
Produkten volgens verwachting en snelle levering ððŒ.

Dure verzendkosten voor brievenbus
Tevreden over de producten en relatief snelle levertijd.
Echter niet netjes dat je 5.95⬠verzendkosten moet betalen voor iets wat gewoon in de brievenbus wordt geduwd. Dat is dan echt belachelijk duur!
Aanvulling op jullie reactie: Nee een ordernummer heb ik niet meer, zeker niet als de reactie pas 3 weken later is ð
Wellicht wel terug te vinden onder mijn naam.
5.95⬠zijn naar mijn mening bezorgkosten voor pakketpost, niet voor iets wat gewoon in de brievenbus wordt geduwd.

Swim Essentials ããã®åç
Op de doos staat vermeld dat ze hitteâŠ
Op de doos staat vermeld dat ze hitte bestendig zijn en daardoor niet dunner worden waardoor ze leeglopen . Helaas is het tegenovergestelde waar en is de kwaliteit slecht voor de prijs!
Mijn ervaring is gebaseerd op de advocado . Helaas een miskoop ð¢

Swim Essentials ããã®åç
Helaas nog geen oordeel over het zwembad
Alles netjes op tijd binnen en ziet er zo op eerste gezicht allemaal leuk uit. Het zwembad door het slechte weer helaas nog niet in elkaar kunnen zetten, dus daar kunnen we nog niet over oordelen.
Super snelle levering, kwaliteit product slecht
Super snelle levering, hartstikke fijn! Echter kwaliteit van het product was slecht. Via de website zwemschoentjes gekocht voor onze 8 daagse vakantie, na 4 dagen vielen de gaten in beide schoentjes.. jammer.
Wauw!! Super service
Wauw!!! Wat een super bedrijf... Enorm goeie service!
Zwembad was stuk op een naad en we konden kiezen of geld terug of een nieuw zwembad!
Nieuwe zwembad was snel binnen en er werd snel gereageerd op de mails.
M'n kleine meid weer helemaal blij met haar zwembad.!!!! Bedankt!!
Goeie service!
Helaas waren de schoentjes naar 2 dagen vakantie al kapot , dit is netjes opgelost , heel blij met jullie service! Zou het iedereen aanraden !
Super geholpen door Bram
Super geholpen door Bram! Ik was een onderdeel kwijtgeraakt en had even gebeld. Kon meteen langskomen (woon dichtbij) en Bram kwam het persoonlijk brengen bij de receptie. Top service!
Renvoyer les chaussures et toujoursâŠ
Renvoyer les chaussures et toujours rien reçu, en plus de ça du payer le retour
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ