Na mijn eerdere negatieve review verdienen jullie zeker een aanpassing! Na mijn review is er direct contact met mij opgenomen via de mail, de persoon die mij destijds geholpen had gedurende het p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hebben 2 dezelfde luchtbedden gekocht. De eerste die we kochten was na 2 dagen al helemaal plat. Dan maar een tweede gekocht, deze opgeblazen en na een uur was deze ook al plat! Weggegooid geld! Zel... ãã£ãšèŠã
Nadat ik een lek geconstateerd had in ons 1 dag oude zwembad, kon ik kiezen tussen een restitutie of een pakket met leuke inflatebles ter compensatie voor het plakken. Het bad is in.principe van p... ãã£ãšèŠã
Achtung, Extrem hohe Retourenkosten. Bestellung im Wert von 50 â¬. Die Retoure eines Artikels kostet mich nun 8,50 â¬. Völlig unverhÀltnismÀÃig. Daher genau ÃŒberlegen, ob man auch sicher alles behalten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Swim Essentials ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Met een breed assortiment Opblaasartikelen, Zwemkleding voor kids, Strandspeelgoed, Strandlakens en Frame Zwembaden hebben we voor ieder wat wils!
Met typerende Swim Essentials Designs zoals onze Panterprint, Tropicalprint en Circusprint hebben we voor ieder kind en zelfs iedere volwassene hét perfecte item voor deze zomer!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelling van 19 mei was op 31 mei nogâŠ
Bestelling van 19 mei was op 31 mei nog steeds niet binnen. Meerdere malen contact gezocht met klantenservice en tot op heden nog geen reactie, behalve de eerste keer, dat ze vast binnenkort geleverd zouden worden... zijn nu op vakantie met andere zwembandjes. Ik wil mijn geld terug

Swim Essentials ããã®åç
Snelle levering en heel leuk zwempakjeâŠ
Snelle levering en heel leuk zwempakje voor onze dochter. Jammer dat pas bij levering van het pakket werd vermeld dat 1 pakje niet meer op voorraad was. Dit had eerder vermeld kunnen worden en/of de klant op de hoogte stellen. Na 1 mail was het opgelost, dus ook hele goede klantenservice. Ik zou zeker weer een bestelling plaatsen.
Perfect
Perfect! Het product wordt snel verzonden en is goed te volgen. Helaas zat er een fout in het artikel maar dat werd snel en goed opgelost door de klantenservice. Ik bestel hier vaker!
Super mooie kwaliteit zwemkleding
Super mooie kwaliteit zwemkleding! Heel erg blij mee voor onze tweeling!
Ik bevel 100% aan!
Makkelijk besteld, snel geleverd. iedereen is jaloers op mijn nieuwe roze opblaasbare flamingo Echte aanrader.
Defect van product
Defect van product. Super opgelost en perfecte service. Nieuw product gekregen.
Snel geleverd en leuke producten.
Snelle levering en fijn contact!
Mooie producten en goede kwaliteit
Snelle levering en mooie spullen !
Verkeerde artikel ontvangen en al 6âŠ
Verkeerde artikel ontvangen en al 6 dagen geleden gemaild maar geen reactie.
Snelle levering en top producten!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ