レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Je ne veux plus avoir affaire avec eux après des problèmes pour un changement d’adresse mail et toute une histoire de retrait je laisse une somme de francs 65.- en cadeau bcp de bla-bla et pas bcp de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Viele Slotspiele und täglich wieder Neue!Leider gibt es noch keine Elk-Spiele zur Auswahl.Aber es hat genug andere gute und tolle Slots! Das Bonus Angebot finde ich auch gut.Jede Woche gibt es neue... もっと見る

5つ星のうち3の評価

C'est vraiment dommage qu'un casino de grande renommée se rabaisse à proposer des machines du fournisseur Spinoro. Leurs machines ne paient pas et ont des problèmes de fonctionnalité très fréquemment.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Der Support und der Service sind wirklich sehr gut. Man bekommt zu jeder Tages und Abendzeit Hilfe, wenn man diese benötigt. Ein und Auszahlungen sind unproblematisch und schnell.Das einzige, was ich... もっと見る

企業情報

1. オンライン カジノまたは胴元
  2. レジャー センター

当該企業による記述

Willkommen bei swisscasinos.ch – dem offiziellen Online Casino von Swiss Casinos. Bei uns erleben Sie echtes Casino-Feeling bequem von zu Hause aus. Als Teil der Swiss Casinos Gruppe stehen wir für Seriosität, Sicherheit und verantwortungsvolles Spielen nach Schweizer Standards. Unser Online Casino bietet eine grosse Auswahl an Slots, Tischspielen und Live-Casino-Erlebnissen, bei denen Sie in Echtzeit gegen professionelle Dealer spielen können. Dabei legen wir grossen Wert auf modernste Technologie, sichere Zahlungsabwicklungen und ein faires Spielerlebnis. Unser engagiertes Customer Support-Team steht Ihnen jederzeit zur Verfügung und hilft Ihnen gerne bei Fragen oder Anliegen. Swisscasinos.ch verbindet die langjährige Casino-Erfahrung der Swiss Casinos Gruppe mit modernem Online-Gaming – transparent, sicher und unter Schweizer Lizenz.

4.2

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Cant withdraw

They won’t allow you to withdraw to some accounts with a Swiss IBAN (although you can deposit to the platform from them without any problem).
Avoid it like the plague

2026年4月25日

nice

gutes angebot an slots

2026年4月22日

Grüezi Frau Fankhauser

Wir danken Ihnen vielmals für Ihre positive Bewertung und freuen uns, dass Sie mit unserem Angebot und Service zufrieden sind.

5つ星のうち5の評価

Alles gut alles allgmeine hat mir grgall

2026年4月15日

super danke

2026年4月15日

Grüezi Herr Shurdhani

5つ星のうち5の評価

Sehr ehrlich,nicht nur auf Gewinn aus

Sehr gute Kundenbetreuung.
Fair.

2026年4月11日

Grüezi Frau Loprete

5つ星のうち1の評価

Different games contribute differently…

Different games contribute differently to wagering, fine. But their table is buried and some new games aren’t even listed. I played a new slot for an hour only to find out later it counted 0%. Massive waste of time and money.

Dear Mr. Weber,

Thank you for your feedback.

We’re really sorry to hear about your experience, we understand how frustrating that must have been.

Just to clarify, the contribution of each game towards bonus wagering is always transparently listed. You can find this information in the bonus terms, including newly added ones.

That said, we appreciate your point about visibility, we’ll definitely take this on board to make this information even easier to find in the future.

If you’d like us to take a closer look at the specific game you played or clarify anything further, please feel free to reach out to our Customer Support team at support@swisscasinos.ch, we’re always happy to help!

5つ星のうち1の評価

Friend said to try it so I did

Friend said to try it so I did. Site looks dated. The lobby is messy and I couldn't find half the games I normally play. Lost like 30 and just didn't feel like trying again. Nothing here grabbed me at all.

Dear Mr. Brooks,

Thank you for your feedback.

We’re sorry to hear that your first impression of our platform wasn’t a positive one. We understand how important a clear layout and easy navigation are, especially when you’re looking for your favorite games.

Your comments about the design and lobby structure are valuable, and we’ll make sure to pass them on to the relevant team for review. We’re continuously working on improving the user experience and expanding our game offering.

5つ星のうち1の評価

Operates like a scam disguised as a…

Operates like a scam disguised as a legitimate business. Easy to deposit but nearly impossible to withdraw. Games feel manipulated, customer service is non-existent, business practices are predatory.

Dear Mr. Green,

Thank you for your feedback.

We’re sorry to hear that your experience did not meet expectations. Our goal is to provide a fair, transparent, and secure environment for all our players. Withdrawals are subject to regulatory requirements and verification processes, which can sometimes take time, but they are never intended to be obstructive.

Regarding customer support, we regret if you felt unsupported, this is not the level of service we aim to provide. We would appreciate the opportunity to review your case in detail and clarify any misunderstandings.

Please contact us directly at support@swisscasinos.ch with your account details so we can assist you further.

Snel antvorten,richtige informatcione…

Snel antvorten,richtige informatcione beckomen

Grüezi Herr Ibrovic

Schnell und kompetent.

Jedes Anliegen wird schnell und kompetent berbeitet.

Grüezi Herr Wildberger

Gutes online Casino

Gutes online Casino, schneller Kundendienst

Support soffort hilfen

2026年3月31日

Grüezi Herr Gala

5つ星のうち5の評価

sehr gute und freundliche hilfe.

2026年2月23日

Satisfait

Très bonne et très content

2026年3月30日

Bonjour,

Nous vous remercions vivement pour votre évaluation positive et nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait de notre offre et de notre service.

Nous vous souhaitons beaucoup de chance et de plaisir sur notre site !

Avec nos salutations distinguées,

Beste online Casino und Poker in Sweiz

Beste online Casino und Poker in Sweiz

2026年3月29日

5つ星のうち5の評価

Es ist immer schön und sehr nett

Es ist immer schön und sehr nett, schnelle Hilfe zu erhalten !!! danke Swiss Casino Team !!!

2026年3月28日

Grüezi Frau De Felice