Veldstraat 68, 9000 Gent, BE
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
K'ben heel vriendelijk te woord gestaan, en duidelijk en concreet de werking toestel uitgelegd, ook top dat oude telefoons worden ingenomen en met percentage vergoed om dit meer te stimuleren. Maar... もっと見る
企業が回答しました
Jammer van de ‘gedwongen’ verzekering die bij Switch aangesmeerd wordt. Al €100 kwijt op 1 maand en de firma ‘Celside’ is helemaal niet te bereiken voor de opzeg.
企業が回答しました
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Veldstraat 68, 9000, Gent, ベルギー
Bij aankoop van i phone of i pad is het lang wachten op levering. Heel jammer dat er geen voorraad is in de winkel. Eenmaal de levering er is een heel goeie service qua hulp bij vragen en overzetten van oud toestel naar nieuw toestel. Pluim voor het personeel.
Wel jammer dat switch alleen te bereiken is via het algemeen telefoonnummer in Antwerpen en dat de verkooppunten niet bereikbaar zijn.

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
Maar misschien kan er nu wat meer gedaan worden rond duurzaamheid van producten en hergebruik materialen. Of het gebruik duurzame materialen of 1 soort oplader type / herstel toestel maar dit is ook een terugkoppeling naar het Apple algemeen product zelf.

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
Het gevoel dat ik heb bij Switch is dat men meer geïnteresseerd is in de verkoop van contracten dan van in elektronische apparaten. Wij zijn bij de aankoop van een Iphone gewoon in het zak gezet door een contract dat ons bijna door het strot geduwd werd. We hebben dit contract na het horen van het nieuwsbericht in de media dan ook onmiddellijk stopgezet. Bovendien is er bij het overzetten van de data van de oude (ingeruilde) GSM een groot deel van mijn verzonden mails op onverklaarbare wijze verdwenen. Shame on you Switch! Ons zien ze daar in ieder geval nooit meer terug!

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
Zeer vriendelijke , behulpzame bediende die geduldig de tijd nam om alles uit te leggen .

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
Geen vertrouwen meer in deze winkel.
Ik neem mijn oude I PAD (4G) mee en vraag hetzelfde maar een actuele versie.
Ik kom thuis en zie dat ik geen 4G gekocht heb en een apparaat is van 2020.
De manager wil de I PAD niet wisselen.
Ik ging een IPad en I phone kopen maar moest vertrouwen hebben in het personeel,
want de gespecialiseerde woordenschap ken ik niet, daarom had ik mijn oude IPad mee.

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
Ik ben heel tevreden over de ontvangst en de uitleg. Zeer vriendelijke jongen. Dit wordt echter zwaar overschaduwd door het verzekeringscontract van celside dat me aangesmeerd werd. Zonder veel uitleg, één maand gratis als je tijdig opzegt. Alleen geraak je bij die firma niet binnen om het op te zeggen. Het lijkt op fraude. Telefoons geven geen antwoord, mails worden niet beantwoord.
Op blogs staan overal dezelfde klachten.
En de telefoon van Switch wordt ook niet opgenomen.
Spijtig.
Hou u niet bezig met die verzekeringen, het is uw vak niet en het is bedrog.

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
Goede service, maar heb 2 maanden moeten wachten op mijn Ipad, dus hou er rekening mee dat je soms lang moet wachten :) maar in het algemeen echt een goede service.

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
Ik ben sinds lang klant bij Switch, maar deze keer echt niet tevreden over de service. Ik wou een Macbook air kopen ter vervanging van een Macbook Pro met een defect scherm (waarvan de reparatiekost al bijna evenveel kost als een nieuwe Macbook air, maar goed dat is niet de schuld van Switch, wel van moneyfactory Apple). Switch claimt toestellen terug te nemen, maar dat wilden ze al niet, omdat ze het toestel niet kunnen leeg maken. Bij de aankoop van het nieuw toestel vroeg ik dan om korting met studentenkaart, en dat kon, maar dan kon het plots weer niet omdat ik een factuur wou. Alsof een student met een BTW nummer niet kan, zit geen logica in. En tenslotte, met een totaal gebrek aan empathie voor de klant, probeerde de verkoper me nog hun klantenkaartprogramma aan te smeren. Ik overweeg mijn volgende aankoop elders te doen.

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
toen ik mijn telefoon kocht, dwong de bediende me een verzekeringscontract te ondertekenen zonder me te vragen of ik het eerst wilde. hij kwam naar me toe en zei iets over het terugkrijgen van een geldbedrag, me voor de gek houden zodat ik het contract kon ondertekenen, denkend dat het was om geld terug te krijgen voor mijn nieuwe apparaat, maar op geen enkel moment zei hij dat ik een contract tekende dat resulteerde in een maandelijks bedrag dat ik zou moeten betalen. Ik ondertekende het document eerst op hen iPhone, omdat ik dacht dat het iets was dat ik nodig had om de telefoon op te nemen die ik had gekocht. en zodra ik me aanmeldde, legde hij me iets uit dat ik een bepaald mobiel nummer moest bellen om de dienst te annuleren. Het was pas op dat moment dat ik begon te begrijpen dat het een contract was, los van de aankoop van de mobiele telefoon, maar de begeleider dwong me om me zonder mijn toestemming aan te melden voor de verzekering. Ik voelde me totaal onrecht aangedaan door de houding van de medewerker van deze winkel die het te kwader trouw gebruikte om een extra product te verkopen, zonder te vermelden of te vragen of ik het wilde hebben. Ik ben van mening dat deze winkel zijn medewerkers beter moet opleiden om haar klanten beter te kunnen bedienen.

Switch | Apple Premium Reseller - Gent からの回答
Een positieve koopervaring, deze keer alleszins het geval. Dit heeft alles te maken met wie je in de store verder helpt. Uitstekend verder geholpen door de medewerker van dienst.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。