レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een hele fijne oplossing voor wie een vliegreis wilt maken maar geen grote koffer wilt aanschaffen of bewaren. Wij hebben er zelf geen ruimte voor thuis en ik zou deze service dan ook ongetwijfeld... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Alles op tijd en als afgesproken: SwitchCase is een aanwinst voor de reiziger zonder eigen koffer. Wel behoefte aan een gebruiksaanwijzing voor het sluiten en openen van de koffer.

5぀星のうち5の評䟡

Super dit briljante concept van koffer huren! Ik wilde een koffer kopen voor wintersport maar goeie, degelijke koffers zijn prijzig en toen hoorde ik van dit concept en heb meteen een koffer besteld,... もっず芋る

䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店
  2. 機材レンタル代理店
  3. 旅行かばん店

圓該䌁業による蚘述

Bij SwitchCase huur je gemakkelijk en snel duurzame reisbagage met thuisbezorg- en ophaalservice! Wij van SwitchCase willen dat iedereen op een leuke en efficiënte manier kan bijdragen aan een betere en groenere wereld. Wij zorgen ervoor dat je gemakkelijk hoge kwaliteit reisbagage kunt gebruiken wanneer je er een nodig hebt. Hierdoor creëeren we gezamenlijk een duurzaam alternatief en meer reisgemak. Check onze website voor meer ;)

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Echt een koffer van hoge kwaliteit

Echt een koffer van hoge kwaliteit! Dit is ideaal voor als je zelf geen ruimte voor grote koffers hebt. Zeer fijn contact met de medewerkers. Ik zou iedereen deze service aanbevelen!

2024幎4月6日

SwitchCase からの回答

Hi Mart, leuk om te horen dat onze service zo goed beviel. Tot de volgende! Groeten, team SwitchCase

Super fijn koffertje!

Super fijn koffertje! En prettige service, het koffertje wordt gebracht en gehaald. Heldere communicatie en het is heel gemakkelijk. Al met al helemaal geen zorgen voor als je weggaat. :)

2023幎12月6日

SwitchCase からの回答

Hi Charmaine, we zijn super blij met deze mooie review! Fijn dat onze service zo goed bevalt :) Bedankt en tot de volgende keer! Groeten, Team SwitchCase

Ideaal voor een stedentrip

Ideaal voor een stedentrip! Zeker als je per vliegtuig naar het buitenland gaat. Doordat je zelf het formaat van je koffer kan selecteren, kom je nooit onverhoopt voor een verrassing te staan bij de gate. Daarnaast, beschik je snel over je koffer, wordt er duidelijk gecommuniceerd en wordt de koffer ook thuis weer opgehaald. Kortom: aanrader!

2023幎11月17日

SwitchCase からの回答

Hi Jorrit, thanks voor deze mooie review en het aanraden van onze service! Tot de volgende! Groeten, team SwitchCase

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne koffer gehuurd van een heel sympathiek bedrijf. Wat een gemak

Ik heb een heel fijne koffer kunnen gebruiken tegen een redelijke prijs. Het contact met het bedrijf was zeer laagdrempelig, snel en uiterst prettig. Vooraf en ook tijdens de huur.
Alles was van begin tot eind op maat en secuur geregeld. Het is gewoon een luxe om op deze manier op reis te gaan met een koffer die wordt gebracht en gehaald. Ook over de breng- en haaltijden kan worden overlegd.
Voor herhaling vatbaar en aan te raden

2023幎11月3日

SwitchCase からの回答

Hi Stefanie, ontzettend bedankt voor deze mooie review! We zijn altijd op zoek naar het overtreffen van de verwachtingen, en dat lijkt goed gelukt te zijn! Nogmaals bedankt :)
Tot de volgende keer! Groeten, team SwitchCase

De reis naar IJsland

Met een drukke vakantie naar IJsland in aantocht kwam ik erachter dat ik één van de meest belangrijkste en essentiële dingen niet had: een koffer. De laatste had ik namelijk gebruikt om m’n ex vriend in te vervoeren.

Die koffer dus kwijtgeraakt ergens op de bodem van de Maas met een paar blokken beton en ik was dat in de haast even vergeten.

Tot mijn verbazing kreeg ik vrijwel direct een advertentie te zien van SwitchCase en heb ook niet twee keer getwijfeld en meteen een koffer gehuurd. Hij werd netjes door een prachtige dame afgeleverd op het afgesproken moment en het avontuur met de koffer kon beginnen.

Het is een nieuwe koffer van Samsonite en is van alle luxe voorzien. Ik kon alles meenemen en in veiligheid is alles teruggekomen.

De koffer werd de dag na mijn vakantie weer opgehaald, ik heb de jongeman een kop koffie aangeboden en heb hem heel de slideshow van mijn vakantie laten zien.

Kortom, goeie service, stevige en betrouwbare koffers, leuk personeel en een vlot verhuursysteem!

Groetjes,

Een nieuwe vaste klant!

2023幎10月19日

SwitchCase からの回答

Hi Jeroen, wauw! Wat een komische review zeg! We stonden echt even versteld toen we begonnen te lezen, maar al gauw hadden we door dat het om een flinke portie humor ging :)
Ontzettend leuk om te lezen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad! We worden er ook altijd super enthousiast van als klanten hun reisverhalen met ons delen. Way to go!
Tot de volgende Jeroen! Groeten team, SwitchCase

5぀星のうち5の評䟡

Voor elke reis precies de goede maat koffer thuisbezorgd.

Ik heb voor een lang weekend de Traveller gehuurd. Prima koffer in precies de goede maat. Bezorgen en ophalen verliep exact volgens de afspraak. Ik hoef de koffer niet ergens op te bergen en kan de volgende keer zo nodig weer een andere maat huren.

2023幎10月12日

SwitchCase からの回答

Hi Thea, bedankt voor je mooie review! Tot de volgende keer! Groeten team, SwitchCase

5぀星のうち5の評䟡

Top kwaliteit koffers voor een lage prijs!

Top kwaliteit koffers en beschikbaar in verschillende maten! De koffer werd op de afgesproken tijden afgeleverd én ook weer opgehaald. Ideale en betaalbare oplossing voor je vakantie of zakenreis.

2023幎9月25日

SwitchCase からの回答

Hi Daniël, Thanks voor deze leuke review! Tot de volgende! Groeten team, SwitchCase

Voor herhaling vatbaar!

Wij hebben niet zo vaak 3 grote koffers nodig. Dus deze zomer 2 gehuurd. Wat een goed concept!

We hadden 2 state of the art koffers (niemand wilde onze eigen koffer gebruiken want die had niet van die coole wieltjes), ze werden keurig thuisbezorgd en weer opgehaald.

Één van de koffers kwam een dag te laat terug want was niet met het vliegtuig meegekomen maar ook dat was geen probleem. Voor mij de ideale oplossing, zeker als je niet veel opbergruimte in huis hebt.

2023幎7月27日

SwitchCase からの回答

Hi Heleen, bedankt voor deze leuke review en het delen van je ervaring! See you next time! Groeten team, SwitchCase

5぀星のうち4の評䟡

Alles op tijd en als afgesproken:

Alles op tijd en als afgesproken:
SwitchCase is een aanwinst voor de reiziger zonder eigen koffer.

2023幎8月15日

SwitchCase からの回答

Hi Marianne, bedankt voor je review! Goede tip die gebruiksaanwijzing! Daar kunnen we zeker wat mee :)
Tot de volgende keer! Groeten team, SwitchCase

Huur backpack

Nette backpack, goede service en makkelijk te bereiken. Zeker voor herhaling vatbaar.

2023幎8月7日

SwitchCase からの回答

Hi Jorn, Thanks voor je review :)
Tot de volgende keer! Groeten team, SwitchCase

Topbedrijf

Topbedrijf! Super service, alles ging netjes en er werd duidelijk gecommuniceerd!

2023幎7月31日

SwitchCase からの回答

Hi Klaas, thanks voor je mooie review! Tot de volgende keer! Groeten team, SwitchCase

5぀星のうち5の評䟡

An easy solution to flexible packing

This is for me my second experience with the team @SwitchCase. They have been helpful and professional every time. It's quite handy to have the Samsonite luggage delivered and picked-up. I could choose different luggage sizes from their website based on my travel needs, and it was great like this. I found it quite flexible. The quality is Samsonite (from recycled materials) with a safe lock so everything I packaged was protected. Overall, I am happy with my experience and I will continue renting from them.

2023幎8月1日

SwitchCase からの回答

Hi Andreea, thank you so much for taking the time to write this wonderful review! See you next time ;)
Team SwitchCase

Switchcase is the best

Switchcase is the best! Perfect service and very nice people working there!
I would definitively recommend them!

2023幎5月24日

SwitchCase からの回答

Thanks for the kind review Joris! We'll see you next time :)

Uitstekende koffers en topservice

Koffers voldededen helemaal aan de verwachtingen; ruim, goed sluitbaar en stevig. Contact met SwitchCase was vlot en uiterst prettig. Kortom: fantastische service!

2023幎5月9日

SwitchCase からの回答

Hi G.D. Bos, thanks voor je leuke review! Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Prettige samenwerking

Even twijfel gehad om dit te doen maar ZEKER geen spijt van! Duidelijke communicatie en keurig op tijd geleverd. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken aangezien ik geen ruimte thuis heb om twee grote koffers te bewaren.

2023幎5月1日

SwitchCase からの回答

Hoi Bryan, bedankt voor je review en wat top om te horen dat we je hebben kunnen overtuigen! Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Probleemloos geregeld

Ik had op korte termijn een koffer nodig, dit was geen probleem en alles was goed geregeld. De koffer werd snel afgeleverd en ook weer netjes opgehaald. Goede kwaliteit van de koffers ook, kan veel in qua gewicht omdat de koffer zelf heel licht is. Heel fijn dus!

2023幎4月24日

SwitchCase からの回答

Hi Erica, thanks voor je review! Goed om te horen dat de koffers ook aan je verwachtingen voldeden :) Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Fijne service! Goede kwaliteit

fijne service! alles was goed geregeld. ik had met spoed een koffer nodig dus SwitchCase was mijn redder in nood! koffer is van goede kwaliteit, ruim en licht van gewicht.
zeker een aanrader!

2023幎3月6日

SwitchCase からの回答

Hoi Jo, leuk om te horen dat wij je konden helpen ;) Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Super aanrader!

Mooie, nette, goede kwaliteit koffers met perfecte service. Makkelijk in gebruik met een veiligheidsslot. Heel fijn om er een te huren als je geen zin hebt om koffers in je huis op te bergen. Zeker een aanrader!

2023幎5月4日

SwitchCase からの回答

Hi Bo, bedankt voor het delen van je ervaringen! Tot de volgende! Groeten team SwitchCase

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。