ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Helt igennem fantastisk service
Min vare var som beskrevet, hurtig levering og de svarer hurtigt, når man kontakter dem. Kan kun anbefale Sy HjÞrnet.
Jeg har handlet hos SyhjÞrnet i Frederikssund mange gange efterhånden. Som kunde bliver man altid mÞdt af veloplagt og hjÊlpsomt personale, der har enorm viden om stof, mÞnstre og som også kan 'oversÊtte' drilske ting i et mÞnster til et sprog, jeg forstår.
Stoffet er god kvalitet til de rigtige priser. Jeg kan varmt anbefale at handle stof og mÞnstre der.
Vi (min kone) har handlet her for fÞrste gang, og vi er positivt overraskede. Gode priser og shipping. Men det vigtigste for os var den usÊdvanlig gode kundeservice. Her handler vi gerne igen.