Looks they have in stock a mobile barâŠ
Looks they have in stock a mobile bar with 1200 kr , since a bar luke that cost on the market 20000 kr Definitely is a scam! how you manage to be on the market???
Sydhavsfest.dk tilbyder festudlejning på Lolland-Falster og SydsjÊlland til både private og erhverv. Se hvad vi kan gÞre for din nÊste fest her.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Helt klart et godt koncept og man kan få hele pakken til en god pris. God service og flinke folk.
Jeg har haft en meget uheldig episode med sydhavsfest.
Til mit bryllup var 3 ud af 12 duge hullede.
Da min mand og jeg efterfÞlgende forsÞgte at gå i dialog med henblik på kompensation, sluttede dialogen brat. Vi hÞrte ikke mere fra sydhavsfest fra den ene dag til den anden.
Til gengÊld blev vi pludseligt kontaktet af RKI. Vi ville blive skrevet op i deres register, hvis ikke vi betalte det fulde belÞb + sagsomkostningerne. Og det er på trods af, at vi ingen rykkere el. advarsler havde modtaget.
En stjerne er i virkeligheden for meget at gi' og jeg håber ikke der er andre der kommer ud for det samme.
Advarsel !!
Denne virksomhed sender hellere sine kunder i RKI end at forsÞge at finde et kompromis på en uheldig leverance.
Dette gÞres tilmed uden rykkere og advarsler som ellers er lovkrav.