âââââ Tak Bernth. Jeg Þnskede at kÞbe en vin, der var udsolgt / udgÃ¥et, men Bernth skaffede vinen fra et andet sted, og det gik hurtigt. Hvor blev jeg glad og ligeledes super hurtig levering!! Beds... ãã£ãšèŠã
Fint, lille vinfirma. De 2 "amatÞrer" er absolut kombetente i deres vinsnak - plus en go humor. Fine vinsmagninger de afholder - absolut klasse.
Rigtige fine produkter til super fine priser. Men fragt prisen syntes hÞj
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er et lille, passioneret vinfirma med base i SÞnderjylland â og kÊrlighed til vin, der smager af noget. Hos os handler det ikke om dyre etiketter, men om Êrlig, velsmagende kvalitetsvin med karakter. Vi udvÊlger hver flaske med omhu â klassisk, funky, smooth eller vild â sÃ¥ lÊnge den er lavet ordentligt. Vi sÊlger kun vin, vi selv ville drikke (og dele med venner, svigermor og naboen med god smag). Ingen snobberi. Bare god vin, god stemning â og personlig service, der hjÊlper dig med at finde den rigtige flaske, uanset anledning.
BakkevÊnget 15, 6310, Broager, ãã³ããŒã¯
- kontakt@sydjyskvin.dk
- sydjyskvin.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ðððððððððððð

Sydjysk vin ããã®åç
Det er altid en fornÞjelse at handleâŠ
Det er altid en fornÞjelse at handle hos jer! Hjemmesiden er overskuelig og gÞr det nemt at finde prÊcis det, man har lyst til. Tak for en fantastisk oplevelse hver gang! ð
SÞnderjyllands bedste vinhandel
Stort udvalg, fair priser samt hurtig ekspedition. Se, det er noget der duer ð
Jeg har vÊret til vin smagning vedâŠ
Jeg har vÊret til vin smagning ved sydjysk vin. Det var en skÞn aften, hvor man tydeligt kunne mÊrke deres engagements. Kan klart anbefales
Fantastisk rÞdvinssmagning hos Sydjyskvin.dk!
Jeg deltog i en rÞdvinssmagning hos Sydjyskvin.dk, og det var en utrolig oplevelse. Udvalget af vine var fremragende, og fortÊlleren gjorde det hele levende med sin passion og viden â bÃ¥de lÊrerigt og underholdende!
Samtidig blev der serveret lÊkker tapas, som passede perfekt til vinene og lÞftede oplevelsen endnu mere.
Kan varmt anbefales til alle vinelskere â en skÞn aften, der kombinerer god vin, dejlig mad og en fantastisk stemning!
Vi havde en super god aften tilâŠ
Vi havde en super god aften til "vinsmagning". Gode produkter og super god service.
God vin, god humÞr
Vinen er skÞn, og den var hyggeligt at drikke sammen med familien. Jeg har intet at klare over og siger tak for en god oplevelse.
Super dynamisk vinimportÞr der ud overâŠ
Super dynamisk vinimportÞr der ud over at have fremragende vine i sortimentet, ogsÃ¥ leverer en ditto service. Jeg handler der mindst en gang om mÃ¥neden ðObs: Check ogsÃ¥ deres spÊndende vinsmagninger ð
Man fÃ¥r en god rÃ¥dgivning omkring deâŠ
Man får en god rådgivning omkring de forskellige vine
Sydjysk vin afholder mange spÊndende ogâŠ
Sydjysk vin afholder mange spÊndende og inspirerende vinsmagninger, kan kun anbefales.
Gode vine til fair priser.
Super foredrag og lÊkker vin
Rigtige fine produkter til super fineâŠ
Rigtige fine produkter til super fine priser. Men fragt prisen syntes hÞj
Meget fint vinsmagningsarrangement
Meget fint vinsmagningsarrangement. Entusiastiske og dedikerede sÊlgere. Vine kan varmt anbefales.
God vejledning og rigtig god service.
God vejledning til fantastiske vine
KÞbte det mest fantastiske hvidvin efter god vejledning og med levering til dÞren.
God og hurtig service.

Fantastisk service
Super god vin.
Utrolig god service.
Kan varmt anbefale Sydjysk Vin.