Bardzo szybka wysyłka zgodnie z przewidywaniami. Dostałam również pomoc w wyborze rozmiaru poprzez Ig synapic.eu. Longsleeve bardzo dobrze wykonany i ma super krój. Polecam bardzo:)
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Dresy super😍 zamówiłam L a mam 170 i bałam się że będą za duże ale nie są i jestem mega zadowolona + widać że są z porządnego materiału.
企業が回答しました
ネガティブなレビューの 77%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
15 grudnia kupiłam bluze
15 grudnia kupiłam bluze, na poczatku sprawny kontakt, szybkie odpowiedzi na instagramie. Zgodnie z informacją na stronie i od samego sprzedającego zamówienie mialo zostac wyslane w przeciągu 2-3 tyg. Do dzisiaj nie dostałam ani towaru ani zwrotu pieniędzy. W momencie, gdy zaczęłam dopytywać o zamówienie kontakt się urwał. Przez instagrama po liczych wiadomościach dostałam informację, że zamówiłam zostało anulowane, bo dostali wadliwą partie (to samo wytlumaczenie przeczytalam w innych recenzjach). Od jakiegoś czasu czekam na zwrot pieniędzy, piszą ze dziś wyślą i nadal nic. Dziś wybieram się zgłosić zajście do organów ścigania i wam w podobnej sytuacji radzę zrobić dokładnie to samo. Nie kupujcie od nich NIC, to jest czyste oszustwo i nic wiecej. Jeśli ktoś nie ma w sobie krzty uczciwości, niech nie zakłada działalności, bo wychodzą z tego takie sprawy.
Zamowiłem bluzę 11 grudnia i dalej nie…
Zamowiłem bluzę 11 grudnia i dalej nie przyszła, pisałem na instagramie i na numer telefonu z zapytaniem, kiedy mogę spodziewać się dostawy, a odpowiedzi żadnej nie dostałem. Widziałem, że tutaj odpisują na opinie więc może będzie też tak w moim przypadku. Odpiszcie mi na instagramie, dzięki.
NIE POLECAM TEJ MARKI
NIE POLECAM TEJ MARKI
Domowiłam druga bluzę następnego dnia rozmiary normalnie były na stronie dostałam potwierdzenie zamówień kontaktowałam się z marką normalnie odpisywali prawie odrazu za co na początku był to plus dla mnie , pisali ze wyślą dwie bluzy w jednej paczce także wskazywało to na to że mają je na stanie a przyszła tylko jedna , druga zamówiona która była w trakcie przygotowywania do wysyłki nie została wysłana przez długi czas , potem 0 kontaktu z marką przestali odpisywać ,brak drugiej bluzy po czasie nagle było brak zapasów i anulowali zamówienie które ponoć było w realizacji
Traktujcie lepiej swoich klientów jeśli chcecie mieć dobre opinie a wam polecam inne lepsze marki które lepiej traktują swoich klientów Pozdrawiam

synapic.eu からの回答
Kontakt z firma na wysokim poziomie, jeśli klient ma jakąś potrzebe bardzo biorą to pod uwagę i przykładaja sie aby wszystko dopiąć na ostatni guzik. Co to dresów materiał, krój , wykonanie i detale perfekcyjne. Wszystko bardzo staranne i bardzo polecam

synapic.eu からの回答
Niestety nieprawdą jest że zostały…
Niestety nieprawdą jest że zostały zwrócone środki za zakup . Do tej pory nie otrzymałam należności za braki w paczce . Nie oszukujcie ludzi, że zwróciliście wszystkie pieniądze . Proszę o zwrot pieniędzy !!!

synapic.eu からの回答
Od 16 czerwca do teraz czekam na…
Od 16 czerwca do teraz czekam na zamówienie pomimo licznych wiadomości brak kontaktu ze strony sprzedającego żałosne.

synapic.eu からの回答
Nie kujcie u nich nic!!!
Złodzieje. Od 20 czerwca jak otrzymałam potwierdzenie zamówienia do dziś nie otrzymałam zamówionego i zapłaconego towaru. Zamówiłam dresy, ani spodni ani kontaktu ani zwrotu pieniędzy.
Zgłaszam sprawę do organów ścigania!
Zachęcam, zróbcie to samo jeśli wasze doświadczenie zakupowe jest podobne. Im więcej tym szybciej zajmie się nimi prokuratura.

Zamówiłam produkt
Zamówiłam produkt, który nie dotarł w całości – dostałam tylko część zamówienia. Skontaktowałam się z firmą kilka razy, ale od kilku dni nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Na Instagramie pojawiły się zapewnienia, że odpiszą wszystkim klientom, ale w moim przypadku niestety nic takiego nie miało miejsca.
Brak kontaktu, ignorowanie wiadomości i niepełna realizacja zamówienia to poważne naruszenie zaufania. Sytuacja jest bardzo nieprofesjonalna i mocno rozczarowująca. Jeśli tak dalej pójdzie będę zmuszona to zgłosić.
Zdecydowanie nie polecam, dopóki firma nie zacznie traktować swoich klientów poważnie.

NIE POLECAM !!
Nie polecam. Brak kontaktu w sprawie wybrakowanego zamówienia. Nie dostałam pełnego zamówienia za które zapłaciłam, po złożeniu reklamacji przez ich stronę mój numer telefonu został zablokowany, tego samego dnia napisałam do firmy maila który został zignorowany. Wczoraj próba skontaktowania się na instagramie też nie przyniosła żadnych rezultatów. Zamówienie zostało w pełni opłacone, a brakuje jednej rzeczy.

synapic.eu からの回答
Świetna jakość i wykonanie!
Dresy 10/10
Dresy mega clean, krój przyjemnie leży i czuć, że zostało włożone w to serce. Giga polecajka👊🏼
Polecam!
Materiał idealny produkt obiecujący
Materiał idealny produkt obiecujący, zachęcam do kupna i polecam!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。