レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bardzo szybka wysyłka zgodnie z przewidywaniami. Dostałam również pomoc w wyborze rozmiaru poprzez Ig synapic.eu. Longsleeve bardzo dobrze wykonany i ma super krój. Polecam bardzo:)

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Dresy super😍 zamówiłam L a mam 170 i bałam się że będą za duże ale nie są i jestem mega zadowolona + widać że są z porządnego materiału.

企業が回答しました

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

2026年4月17日

15 grudnia kupiłam bluze

15 grudnia kupiłam bluze, na poczatku sprawny kontakt, szybkie odpowiedzi na instagramie. Zgodnie z informacją na stronie i od samego sprzedającego zamówienie mialo zostac wyslane w przeciągu 2-3 tyg. Do dzisiaj nie dostałam ani towaru ani zwrotu pieniędzy. W momencie, gdy zaczęłam dopytywać o zamówienie kontakt się urwał. Przez instagrama po liczych wiadomościach dostałam informację, że zamówiłam zostało anulowane, bo dostali wadliwą partie (to samo wytlumaczenie przeczytalam w innych recenzjach). Od jakiegoś czasu czekam na zwrot pieniędzy, piszą ze dziś wyślą i nadal nic. Dziś wybieram się zgłosić zajście do organów ścigania i wam w podobnej sytuacji radzę zrobić dokładnie to samo. Nie kupujcie od nich NIC, to jest czyste oszustwo i nic wiecej. Jeśli ktoś nie ma w sobie krzty uczciwości, niech nie zakłada działalności, bo wychodzą z tego takie sprawy.

2025年12月15日
5つ星のうち1の評価

Zamowiłem bluzę 11 grudnia i dalej nie…

Zamowiłem bluzę 11 grudnia i dalej nie przyszła, pisałem na instagramie i na numer telefonu z zapytaniem, kiedy mogę spodziewać się dostawy, a odpowiedzi żadnej nie dostałem. Widziałem, że tutaj odpisują na opinie więc może będzie też tak w moim przypadku. Odpiszcie mi na instagramie, dzięki.

2025年12月11日

NIE POLECAM TEJ MARKI

NIE POLECAM TEJ MARKI
Domowiłam druga bluzę następnego dnia rozmiary normalnie były na stronie dostałam potwierdzenie zamówień kontaktowałam się z marką normalnie odpisywali prawie odrazu za co na początku był to plus dla mnie , pisali ze wyślą dwie bluzy w jednej paczce także wskazywało to na to że mają je na stanie a przyszła tylko jedna , druga zamówiona która była w trakcie przygotowywania do wysyłki nie została wysłana przez długi czas , potem 0 kontaktu z marką przestali odpisywać ,brak drugiej bluzy po czasie nagle było brak zapasów i anulowali zamówienie które ponoć było w realizacji
Traktujcie lepiej swoich klientów jeśli chcecie mieć dobre opinie a wam polecam inne lepsze marki które lepiej traktują swoich klientów Pozdrawiam

2025年12月16日

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię i przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Opóźnienie wynikało z błędu w stanie magazynowym, który pojawił się po realizacji reklamacji i niestety nie został od razu zaktualizowany w systemie.
To był nasz błąd i bierzemy za niego pełną odpowiedzialność.
Aktualnie stany magazynowe zostały skorygowane, a proces obsługi zamówień usprawniony, aby podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłości.
Jeśli sprawa nadal wymaga wyjaśnienia – prosimy o kontakt bezpośredni.

5つ星のうち4の評価

Kontakt z firma na wysokim poziomie, jeśli klient ma jakąś potrzebe bardzo biorą to pod uwagę i przykładaja sie aby wszystko dopiąć na ostatni guzik. Co to dresów materiał, krój , wykonanie i detale perfekcyjne. Wszystko bardzo staranne i bardzo polecam

2025年9月17日

Cześć Patrycja!

Bardzo dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło że poświęciłaś swój czas na zostawienie opinii. To pomoże nam w dalszym rozwoju marki!

5つ星のうち1の評価

Niestety nieprawdą jest że zostały…

Niestety nieprawdą jest że zostały zwrócone środki za zakup . Do tej pory nie otrzymałam należności za braki w paczce . Nie oszukujcie ludzi, że zwróciliście wszystkie pieniądze . Proszę o zwrot pieniędzy !!!

2025年5月23日

Witam,

Najprawdopodobniej nastąpiło jakieś nieporozumienie, wszystkie zwroty zostały zrealizowane prawidłowo.

Zapraszamy do kontaktu sms-owo pod numer:
+48 726259751

Żeby rozwiązać sytuację

5つ星のうち1の評価

Od 16 czerwca do teraz czekam na…

Od 16 czerwca do teraz czekam na zamówienie pomimo licznych wiadomości brak kontaktu ze strony sprzedającego żałosne.

2025年6月16日

Cześć Dominik,

rozumiemy Twoje rozczarowanie i przepraszamy za długi czas oczekiwania. Spodnie, które zamówiłeś, były w przedsprzedaży, co wiązało się z dłuższym terminem realizacji – informacja o tym była zawarta w opisie produktu. Niemniej jednak brak kontaktu z naszej strony jest naszą winą i bierzemy to do siebie, aby w przyszłości komunikacja była szybsza i bardziej przejrzysta.

5つ星のうち1の評価

Nie kujcie u nich nic!!!

Złodzieje. Od 20 czerwca jak otrzymałam potwierdzenie zamówienia do dziś nie otrzymałam zamówionego i zapłaconego towaru. Zamówiłam dresy, ani spodni ani kontaktu ani zwrotu pieniędzy.
Zgłaszam sprawę do organów ścigania!
Zachęcam, zróbcie to samo jeśli wasze doświadczenie zakupowe jest podobne. Im więcej tym szybciej zajmie się nimi prokuratura.

2025年7月8日

Pani Agato,

sprawdziliśmy nasz system i nie widzimy żadnego zamówienia na podane imię i nazwisko. Wszystkie płatności za niezrealizowane zamówienia zostały już zwrócone. Niestety, w przypadku części produktów musieliśmy czekać na kolejną partię, która ostatecznie dotarła wadliwa i nie została dopuszczona do sprzedaży – stąd problem z realizacją wysyłki.

Zamówiłam produkt

Zamówiłam produkt, który nie dotarł w całości – dostałam tylko część zamówienia. Skontaktowałam się z firmą kilka razy, ale od kilku dni nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Na Instagramie pojawiły się zapewnienia, że odpiszą wszystkim klientom, ale w moim przypadku niestety nic takiego nie miało miejsca.

Brak kontaktu, ignorowanie wiadomości i niepełna realizacja zamówienia to poważne naruszenie zaufania. Sytuacja jest bardzo nieprofesjonalna i mocno rozczarowująca. Jeśli tak dalej pójdzie będę zmuszona to zgłosić.

Zdecydowanie nie polecam, dopóki firma nie zacznie traktować swoich klientów poważnie.

2025年5月21日

Dzień dobry,

przepraszamy za niedogodności związane z realizacją zamówienia oraz brak szybkiego kontaktu z naszej strony. Po premierze nowej kolekcji otrzymaliśmy wyjątkowo dużą liczbę wiadomości i niestety nie byliśmy w stanie odpowiedzieć na wszystkie w odpowiednim czasie, co było naszą winą.
W tej chwili przykładamy do tego dużą uwagę i wdrażamy nowe systemy obsługi klienta, które mają zapewnić 100% satysfakcji oraz znacznie szybszy czas reakcji na wiadomości. Chcemy, aby podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłości.
Jeszcze raz przepraszamy za całą sytuację i liczymy, że w przyszłości będziemy mogli odbudować Pani zaufanie.

NIE POLECAM !!

Nie polecam. Brak kontaktu w sprawie wybrakowanego zamówienia. Nie dostałam pełnego zamówienia za które zapłaciłam, po złożeniu reklamacji przez ich stronę mój numer telefonu został zablokowany, tego samego dnia napisałam do firmy maila który został zignorowany. Wczoraj próba skontaktowania się na instagramie też nie przyniosła żadnych rezultatów. Zamówienie zostało w pełni opłacone, a brakuje jednej rzeczy.

2025年5月22日

Szanowna Pani,

Pragniemy serdecznie przeprosić za zaistniałą pomyłkę w realizacji Państwa zamówienia. Rozumiemy, że jest to sytuacja niekomfortowa i zależy nam na jak najszybszym rozwiązaniu problemu.

Informujemy, że czas odpowiedzi na e-maile wynosi od 1 do 3 dni roboczych. Z racji tego, że nasz zespół nie pracuje w weekendy, odpowiedzi udzielamy w dni robocze. Chcielibyśmy również zaznaczyć, że podany numer telefonu na stronie służy wyłącznie do obsługi zwrotów, a po kontakcie z pani strony na podany numer wysłałem informację że nie mogę aktualnie rozmawiać a nadal pani wykonywała połączenia.

Otrzymają Państwo naszą odpowiedź jeszcze dziś, a zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, by problem został jak najszybciej rozwiązany. Nie ma obawy, otrzyma Pani swój produkt lub zwrot kosztów. Ze względu na dużą liczbę realizowanych zamówień, takie sytuacje mogą się zdarzyć, jednak obecnie kładziemy szczególny nacisk na to, aby uniknąć ich w przyszłości.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zrozumienie.

Goated

Goated, czekam na nowe ciuchy

2024年12月24日

Cześć Wojtek!

Dziękujemy za opinię, jest ona naprawdę dla nas ważna.

Bardzo cieszymy się że podobają ci się nasze projekty. Zapraszam również do śledzenia naszych social mediów gdzie często wstawiamy nowe przecieki co do produktów.

Instagram: synapic

Pozdrawiamy!