Mooi bedrijf, vriendelijk, goede service, fijn contact, harde werkers en heel betrouwbaar. Mocht je nog geen zonnenpanelen of thuisbatterij hebben vraag dan een informatiegesprek aan, ze rekenen alles... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Eind december 2024 begonnen bij ons de problemen. De omvormer lag er regelmatig uit en startte dan na een paar uur vanzelf weer. Vooral na regen. Na bijna 4 maanden puzzelen kwam Jorn erachter dat è... もっと見る
企業が回答しました
Na het zelf aansluiten van mijn zonnepanelen op de bestaande, is het toevoegen van panelen op mijn app gratis als service uitgevoerd, er werd direct gehandeld op mijn verzoek. Goede en adequate oplo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Synso zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige zonnepanelen waarmee we samen een positieve impact kunnen hebben op het milieu én jouw portemonnee. Met onze innovatieve oplossingen en deskundige installatieteams zorgen we ervoor dat je probleemloos kunt overstappen op groene energie!
連絡先
Lionstraat 14, 5831 AK, Boxmeer, オランダ
- 085 - 020 3210
- info@synso.nl
- synso.nl
Kundige en vlotte oplossing
In onze app zagen we al een tijdje geen info meer. Direct na melding, nam Jorn contact met ons op, kwam langs en loste het probleem heel snel op. Bedankt voor de snelle top-service!
Prettig bedrijf
Prettig bedrijf, komen afspraken na en de service is top! Bedankt Synso.

Synso からの回答
Synso heeft bij ons snel en vakkundig…
Synso heeft bij ons snel en vakkundig zonnepanelen geplaatst. Ook zijn de vragen die we hadden omtrent zonnepanelen vakkundig beantwoord. Reageren snel als je ze nodig hebt en denken goed met je mee, Topervaring.

Synso からの回答
Voor ruim 2 jaar terug zijn naar volle…
Voor ruim 2 jaar terug zijn naar volle tevredenheid onze zonnepanelen geplaats. Alles heeft altijd perfect gewerkt. Gisteren werd door enexis de stroomvoorziening onderbroken i.v.m.werkzaamheden. na 4 uur onderbreking werkte alles weer behalve de panelen. Ik heb een dag later ten einde raad sensor gebeld en werd geholpen door Jorn van den Heuvel. Na wat telefonische aanwijzingen werkte de omvormer weer maar gaf nog geen data door. John constateerde dat ook en is even later ter plekke gekomen. Alles werkt nu weer perfect.

Vage storingen
Begin 2022 heb ik zonnepanelen laten plaatsen door de firma Sunnergy. Dit is later Synso geworden. Al een tijdje waren er vage klachten over de opbrengst. Ik kreeg een berichtje van de medewerker dat hij langs wilde komen om het er over te hebben. Hij kwam langs met een nieuwe omvormer en heeft deze gelijk geplaatst. Het probleem lijkt opgelost. Super service dus! Fijn om te zien dat dit bedrijf achter zijn producten staat!

Synso
Vorig jaar december hebben we een goed adviesgesprek gehad met synso over het plaatsen van zonnepanelen.
Na het gesprek hebben wij besloten om zonnepanelen te laten plaatsen.
Nu gaan we de zonnepanelen uitbreiden en ook een accupakket laten plaatsen door synso.
Synso is altijd goed bereikbaar en komen hun afspraken na.

Synso からの回答
Synso legt het allemaal duidelijk en…
Synso legt het allemaal duidelijk en goed uit.

Netjes opgelost
In oktober 2024 contact gezocht met sunnergy (ze zijn van naam veranderd tegenwoordig heten ze Synso).
Contact gezocht omdat 1 pv paneel niet zijn ding deed.
28-10-2024 zijn ze ter plaatste geweest wat reparaties verricht enkele updates gedaan en het geheel werkend achter gelaten.
Mede door het snelle reageren en het correct uitvoeren van het probleem pas ik mijn mening aan.

Synso からの回答
Een betrouwbaar en serieus bedrijf
Tijdens aankoop 2 jaar geleden een goed advies gekregen en kon er snel geleverd worden. Na 2 jaar een probleem gemeld waar Jorn direct mee aan de slag is gegaan. Ze willen kwaliteit leveren en tevreden klanten hebben en dat is te merken.

Synso からの回答
Aanrader op het gebied van…
Aanrader op het gebied van zonnepanelen, batterijen en laadpalen.

Synso からの回答
Synso biedt een uitstekende service…
Synso biedt een uitstekende service voor zonnepaneelinstallaties, van advies tot volledige afronding. Hun team werkt professioneel en zorgt voor duidelijke uitleg en een zorgvuldige installatie. Synso staat bekend om zijn betrouwbare en klantgerichte aanpak, waardoor het een aanrader is voor iedereen die op zoek is naar duurzame energie-oplossingen.

Prettig bedrijf
Prettig bedrijf. Contact verloopt uitstekend en zodra zich een probleem voortdoet binnen de app van Growatt wordt dit direct hersteld! Wat ons betreft raden we Synso bij iedereen aan. Bedankt Jorn!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。