Banden waren leeg langs deze winkelâŠ
Banden waren leeg langs deze winkel gegaan hele aardige meneer heeft me banden opgepompt en geen prijs heel respectvol
Verkoopt Audio video, Elektronica, Elektrische step, E-bike, Camera Beveiliging, Computer, Alarmsysteem woning, Led Message board.
Pleinweg 18D, 3083 EC, Rotterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De meneer was geduldig vriendelijk en erg behulpzaam. Was klaar om alles uit te leggen en naar een passende product te zoeken met ons. Is zelf ook eerlijk over wat wel en niet goed is. Zeker een aanrader
KupiÅem rower w dobrej cenie i dobrym serwisie
This am amazing store I bought two times at the store he is kind and good ð
Deze man heeft goede fatbikes met alles er op en dâr aan goede reperatie heel goed. Nog sneller dan bij Lasours !!! Kan je niet wachten voor een nieuwe fatebike deze winkel is snel vakkundig en heeft alles voor fatebike !!geen wachttijden!
Ik ben erg blij, vriendelijk en werk ook nog eens snel.
Meneer gaf goed advies en gaf alternatieven aan. Hele fijne ervaring!
Ik ben goed geholpen en meneer is super vriendelijk

Systemshopco ããã®åç
Ik heb een E-bike gekocht het werkt erg goed en
tevreden top service, vriendelijk en top kwaliteit.
Goed verpakt en snel geleverd. Ik kreeg netjes een foto van mijn bestelling toen deze was verpakt en werd verzonden. Geen overbodige grote kartonnen doos maar goed verpakt in herbruikbaar bubbeltjes plastic. Goedkoper en sneller geleverd dan bij een andere website waar ik mijn product had gezien dus top.

Systemshopco ããã®åç
I get today tv whit good service and fast delivery
Thanks for good service

Systemshopco ããã®åç
Hij was erg aardig en eerlijk
Ik heb electric fiets gekocht met goeie prijs
Dankje wel met goed service

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã