レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち1の評価

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde det været det rigtige! Selv om jeg har betalt for de leveret piller, sender de rykker samt sender en til inkasso! Virkelig den dårligste kundeservice og pillern... もっと見る

1.9

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Min son på 16år mår ikke indtaget…

Min son på 16år mår ikke indtaget sådanne produkter! Men han betalt for 1 gang 199kr, og de har kontaktet ham og sagde han skylder 803kr for produkter han ikke har bestilt. Der flere pakker her hjemme som er ikke åbnet.
Men der de kontaktet min son han sagde at han vil ikke mere og firmaet sagde de kommer at ordne den, men det sker ikke noget skit!

2025年7月11日

Hvad sker der!?

Når man modtager produktet og betaler de 199kr med det samme og derefter afmelder sit abonnement, så forventer man ligesom at det var det. Men næ nej. Har modtaget to pakker T8 og en faktura på 598kr efter at jeg har afmeldt mit abonnement hos jer. Og nu har jeg fået en mail om at jeg har 5 dage til at betale den, ellers kommer der et rykkergebyr på af 100kr.
Og når man så prøver at skrive en mail til jer med spørgsmål ang dette, så kan mailen ikke sendes.

I bedes straks kontakte mig!
Mit kundenummer er: 81179

2024年11月15日
5つ星のうち1の評価

Jeg modtager mine T8 og betaler straks…

Jeg modtager mine T8 og betaler straks beløbet som er oplyst i forsendelsen 199,- og opsiger straks mit abnnoment - men nu den 22-3-2024 modtager jeg brev om jeg mangler at betale 598,- og der er så rykker gebyr pålagt med kr 100 samt rente kroner 3,46.
Jeg har netop ikke betalt for jeg aldrig har modtaget produktet eller regningen fra jer, men kun fået første regning på 199 og så nu denne rykker.

Mit kundenummer er 74833 KONTAKT MIG STRAKS !

2024年3月22日

T-8 からの回答

Hej Daniel, tak for at gøre os opmærksomme på denne problematik. Vi kontakter dig snarrest muligt.

Hilsen Vitamail-teamet.

Har nu brugt T8 i cirka 2 år

Har nu brugt T8 i cirka 2 år, og kan virkelig mærke forskel... mere energi i min hverdag, nu træner jeg morgen og bagefter arbejde og så aften muathai... plus har en familie os at holde styr på ned 2 børn og en kone, men det har virkelig givet med overskud... jeg er godt / meget tilfreds... men som i selv skriver T8 eller 4him vi mennesker er forskellige og det virker derfor os forskellige på os.. 💪⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2024年1月17日

T-8 からの回答

Hej Max. Mange mange tak for den positive anmeldelse. Det betyder meget for at os se du har gavn af produktet.
Vi ønsker dig en dejlig dag :)

Hilsen Vitamail-teamet

svindel

Har også lavet en anmeldelse på vitamail, da det samme firma. Dette er mine øjne svindel og helt sikkert på kanten med loven. Jeg har tænkt mig at gå videre med det her.

2023年9月26日

T-8 からの回答

Hej Søren - tak for dit feedback.
Vi følger naturligvis alle love og regler. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål omkring dette.

5つ星のうち1の評価

Virker ikke og sender regninger…

Virker ikke og sender regninger forsinket så de kan smide collectia på en.

Møgdyr uden lige.

2023年9月8日

T-8 からの回答

Hej Jon - tak for dit feedback.
Vi sender altid en faktura med produktet, så du har fået begge ting på en gang :)

Mener selv

Mener selv, jeg kan mærke en forskel, så vi fortsætter👍💪
Husk at folk sjælden bruger deres tid på positive anmeldelser🤷‍♂️

2023年8月24日

T-8 からの回答

Hej Morten - tak for dit feedback.
Dejligt at høre du har gavn af produktet! Vi sætter stor pris på at du deler din historie med os andre.
Det er desværre korrekt, og tak fordi du gør :)

Ren svindel

Ren svindel, køb det ikke skulle lukkes

2023年8月18日

T-8 からの回答

Hej Arne - tak for dit feedback.
Det er desværre lidt svært for at at grave dybere i din sag, og få en ide om hvorfor du har den holdning, da du her givet meget få oplysninger.
Du må meget gerne ringe til vores kundeservice, så vi kan høre indtil hvilken problematik du har haft.
Vi har åbent mandag-fredag kl 10-16.

Fup og svindel

Fup og svindel

Bukkehornsfrø i små piller til overpris bliver markedsført som om det øger testosteron niveauet. Vildledende vil jeg mene.

Ingen effekt overhovedet efter 2 mdr prøvepakke.

De påstår Postnord har givet mig næste pakke. Men jeg har aldrig modtaget den.

Se hvor flabet et svar man får på dette (sammen med en regning og rykkergebyr og inkasso trussel)

"Hej Thomas,

Som beskrevet, så har vi en aftale med Postnord, at hvis pakken ikke bliver afleveret, så bliver den sendt direkte retur til os.
Dette er ikke sket i dette tilfælde, derfor kan vi konkluderer at pakken er afleveret. "

Jeg har drevet webshop I 21år og ved godt det er virksomhedens ansvar at bevise man har modtaget sin pakke.

Jeg agter selvfølgelig ikke at betale for noget jeg ikke har modtaget og skal slet ikke have noget at gøre med dette fupfirma mere.

Og nu efter min anmeldelse er blevet lagt op og jeg ser alle de andre med lignende oplevelser, så skal I ikke have chancen med endnu et standard svar.

Mit kundenr er 63310

Dvs I har snydt over 80.000 mennesker med simpel hovedregning da det er over 3 mdr siden jeg modtog jeres prøvepakke.

Fy for den. I skulle skamme jer
Håber Forbrugerombudsmanden giver jer den største bøde.

Jeg er desværre dér hvor jeg af erfaring har valgt at "man skal vælge sine kampe". Og jeg har personligt ikke tid til at nedlægge jeres fupnummer.

Men jeg kan ytre min oplevelse, og advare andre mod jeres BS, og det har jeg hermed gjort 🥰

2023年6月29日

T-8 からの回答

Hej Thomas - tak for dit feedback.
Det er helt korrekt, det som der bliver oplyst fra vores side.
Som vi har informeret dig om før, så anbefaler vi at man tager produktet i 4-6 måneder for fuld effekt.

Nu har jeg prøvet T-8 i et par uger

Nu har jeg prøvet T-8 i et par uger. Ingen virkning bortset fra, at min hvile puls er steget fra 65 til 84.
Jeg fraråder alle, at bruge præparatet.

2023年6月22日

T-8 からの回答

Hej Jorge - tak for dit feedback.
Hvis det er tilfældet at din hvile puls stiger efter du tager kosttilskud, så vil vi råde dig til evt. at finde et produkt du har interesse i, også konsultere med din læge først, hvad vedkommende mener om produktet til dig.

5つ星のうち3の評価

Det er lidt skidt eller er det ?

Det er lidt skidt, at anmeldelser af T8 er på et lavpunkt - vil at mærke af forbrugerne selv. 2.2 stjerner burde få producenten op ad stolen og evt. retænke deres produkt og dets effekt. Det er for let købt af T8's hjemmeside, at skrive, at mange får et positivt udbytte af de mange fantastiske ingredienser, når tidligere som nuværende kunder siger noget HELT andet. Jeg er ihverfald ikke overbevist og holder mig til supermarkedernes samt apotekernes varer. Pænt skuffet, men markedsføringen virker hvorimod produktets egen nyttighed tilsyneladende er tæt på nul. Pas på jeres penge derude - træerne vokser ikke ind i himlen - blot til info : )

2023年6月19日

T-8 からの回答

Hej Ulrik - tak for din anmeldelse.
Når man generelt taler om kosttilskud, så varierer virkningen altid fra person til person - netop fordi vi alle er forskellige.
Vi har oplevet utrolig positiv respons fra vores kunder i Norden på T8. Vi håber at du finder det produkt der passer til dig :)

T8 = kalktabletter og sukker

Jeg har lige en god oplysning til jer mænd eller kvinder, der har tænkt sig at prøve T8.

Hvis du vil spare mange penge, så gå ned i supermarked og køb 1 kg sukker og gå på apoteket og køb kalktabletter, spis så 2-3 kalktabletter og 4 tsk sukker, så har du fået samme mængde og indhold som doseringen af T8 tablers anbefalet daglig dosis og i min verden kan man få mange kalktabletter og mange kg sukker for samme pris, som T8 kræver.
Jeg kan oplyse, at jeg har haft med analyse af disse T8 kapsler at gøre og stort set indeholder de kun kalk og sukker.
Hvis de skulle indeholde hvad de lover, så var disse T8 kapsler på recept og skulle udskrives af lægen, ergo indeholder de ikke hvad de lover og jeg underbygger dette med et udsagn om at jeg har selv haft med analyse af dette produkt at gøre og derfor min anbefaling med kalk og sukker, det skader ikke.
Men en anden lille ting, det er selve sætningen prøv det nu, altså en prøve.
Det vil med andre ord sige, at enten skal produktet være gratis, uden binding og abonnement eller også så indeholder produktet ingen aktive stoffer, hvilket er det ?

2023年5月21日

T-8 からの回答

Hej Ejvin, tak for din anmeldelse.

Din påstand er naturligvis ikke korrekt, ellers ville det være et brud på marketingsloven :)

Hav en dejlig dag.

5つ星のうち1の評価

Fald ikke for fup som dette

Fald ikke for fup som dette, dine testosteronniveauer vil stige lige så meget ved at løbe en tur en gang om året. Dette er bare et firma der prøver at udnytte usikre mænd.

2023年5月20日

T-8 からの回答

Hej Sebastian, tak for din anmeldelse.

Dette er naturligvis ikke korrekt. Vi har hjulpet mange tusinde mænd til en bedre testosteron produktion, hvilket er vores klare formål :)

Hav en god dag.

Opsigelse 😡

Efter min opsigelse, sender de en dobbelt pakke til 4 mdr. Forbrug, regning på 669 kr😡 og den kan ikke returneres, husk at læse det med småt, om det virker, kan jeg ikke udtale mig om, men syntes det er frækt at sende dobbelt pakker😡

2023年4月17日

T-8 からの回答

Hej Henrik, tak for din anmeldelse.

Vi er kede af den opfattelse, som du har haft af vores hjemmeside.
Vi har gjort det så nemt som muligt, at læse vores vilkår og betingelser. Dette fremgår både før, under og efter din bestilling.

Hav en god dag.

Svindel og løgnefirma.

Da jeg har klaget over T-8 påstår de nu ,at de ikke kender til min eksistens !! Det gør de åbenbart aldrig på de kunder ,der klager !! Så er det da meget mærkeligt , at de fortsætter med ,at sende os rykkergebyrer ?? !!! SÅ eksisterer vi åbenbart LIGE PLUDSELIG ALLIGEVEL i deres system .Jeg har også talt i telefon med en af svindlerne i T-8 . Bondefangeren hævdede ,at jeg bare skulle betale den kommende regning ,da de ikke kunne nå ,at stoppe den .Det var selvfølgelig også bare løgn .Rykkergebyrerne fortsætter selvfølgelig bare alligevel.Nu ser jeg med glæde frem til ,at de også sender mig til retslig inkasso ,som de jo også har gjort med alle de andre kunder de har svindlet.Så kontaktet jeg Københavns Retshjælp ,og håber på ,st vi sammen kan få stoppet dette svindlerforetagende.

2023年4月4日

Under al kritik

Under al kritik, har betalt og er sendt til inkasso firma, som koster yderligere 700 kr.

2023年1月16日

Hej Dan
Tak for dit feedback.

Vi kan ikke finde dig i systemet, hvilket gør det lidt svært at svarer.
Vi er kede af hvis din sag er endt hos inkasso, dette bunder i at vi har manglet betaling i mere end 2 måneder.

Kontakt os gerne på Telefon 89 87 88 12, e-mail kundeservice@vitamail.dk hvis du har nogle spørgsmål.

5つ星のうち4の評価

jeg synes den virker hvis du er over 50…

jeg synes den virker hvis du er over 50 .efter en eller to ugers brug .men skal bare huske at ikke abonnere til tiden ellers får du bare regning til næste måned medmindre du ikke ville abonnere selv .

2022年4月30日

Hej Kemal
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at du har gavn af T8!
Det er helt korrekt at man skal afmelde abonnementet, hvis man ikke ønsker flere pakker.

5つ星のうち1の評価

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde det været det rigtige!
Virkelig den dårligste kundeservice og pillerne virker slet ikke.
Kan klart ikke anbefale det.

2022年11月17日

Hej Anja
Tak for dit feedback.

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Vi kan ikke finde dig i systemet med disse oplysninger, du er velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, såfremt du sidder tilbage med spørgsmål til din sag.

T 8 giver større sex lyst

T 8 giver mig mere energi i min hverdag og større sex lyst

2022年11月13日

T-8 からの回答

Hej Phillip - tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre du har gavn af produktet og at du deler din oplevelse med os :)

BH Vitamail

Trustpilot エクスペリエンス