T Shirten レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super tilfreds. Bestilte, søndag aften, 24 par bambus strømper: 3x2 par knæstrømper, 9 par alm. længde, samt 9 par korte ankelstrømper. Ordrebekræftelsen kom straks. Afsendelses mail kom mandag.... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg købte nogle bambus sorte sokker i begyndelse af året. Det var en GOD oplevelse kundebetjening i top. Jeg tog igen kontakt til T-shirten i Kolding denne gang fik jeg forkert farve, jeg løb ind i en... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte bambussokker. Fik bomuldssokker og de har ikke leveret de ekstra bambussokker jeg tog med for at undgå fragt. Så nu står jeg med de forkerte sokker, de har ikke leveret halvdelen af det j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En smule forsinkelse, men pga. eksterne faktorer (leverandørs forsinkelse). Rigtig god service og også en fin lille kompensation for forsinkelsen. Jeg oplevede lidt problemer med at få svar ved s... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. T シャツ店

当該企業による記述

Du finder klart nok T-shirts, men også alt den andet du skal bruge til hverdag. Strømper, uldsokker, boxershorts og en masse gode tilbud, både til hende og ham.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 48件

レビューを書く

Super handel

Super handel, hurtig levering og varen præcis som forventet, fantastisk butik

2024年8月27日

T Shirten からの回答

Det glæder os at høre Jørgen - 1.000 tak for dine 5 stjerner :-)

2024年8月25日

T Shirten からの回答

Det er skønt at du værdsætter det - Vi gør altid det vi kan få at få hurtige leveringer frem :-) - 1.000 tak for dine 5 stjerner :-)

Fin købsoplevelse.

Fin købsoplevelse.
Gennemsnitlig leveringstid.
Ribben i kanten af sokkerne ændre sig efter vask, det gør de ikke på andre bambus sokker jeg har købt andre steder fra.

2024年8月5日

T Shirten からの回答

tak for dine 4 stjerner :-)

5つ星のうち3の評価

Sikkert og nemt.

Det er anden gang jeg køber strømper her og kommer jo nok til at gøre det igen fordi det er nemt og sikkert, og jeg har fundet en model jeg godt kan lide. Men lidt lang tids forsendelse (kan ikke huske hvor længe, men længere end forventet) Og så fik jeg foreslået nogle andre strømper som jeg også købte, men som er helt hen i vejret ang størrelsen. Men sådan er det når man ikke kan prøve dem. Og det er bare strømper, så det går jo nok.

2024年7月29日

T Shirten からの回答

Tak for anmeldelse - vi må se om vi kan gøre det bedre :-)

Fint sted at handle

Fint sted at handle. Virkelig billige gode strømper og hurtig levering 😃

2024年7月25日

T Shirten からの回答

Hej Mia, tak for dine 5 stjerner :-) Dejligt du kan li strømperne :-)

Okay

Beskrivelsen på bambus sokkerne er ikke helt det der lever op i virkeligheden og okay leveringstid

2024年7月31日

Billige

Billige, men gode produkter.

2024年7月31日

T Shirten からの回答

Mange tak for dine 5 stjerner - Dejligt at du finder vores produkter gode :-)

Jeg har købt t shirt

Jeg har købt t shirt, 2 af dem er totalt skæve i halsen. Men de er jo nok syet
Af små Kina børn . De er ikke100 kr. værd. Kan ikke anbefale , at handle her. Hilsen Lis

2024年7月29日
自発的なレビュー

T Shirten からの回答

Hej Lis, det er ikke den besked vi normalt får - Kan du ikke sende email til os med dit ordrenummer, så sender vi dig straks nye t-shirts :-)

Yderst tilfreds

Har handlet her for første gang og det bliver bestemt ikke sidste gang. T shirts er bløde og lækre og super pas form

2024年6月30日

Dejlig du kan li' vores T-Shirts. :-) 1.000 tak for dine 5 stjerner til os

Elendig service

Elendig service. Forsøger at løbe fra deres ansvar. Bestilte en strømpe, men fik en sok.
I deres optik er det det samme.
Deres svar: du kan bare returnere varen. Problemet er bare at det koster lige så meget, som jeg har givet for varen.

2024年6月15日
自発的なレビュー

Kære Eddi,

hermed vores svar, igen:
___
lør. 15. jun. 2024 kl. 13.59 skrev Eddie Sørensen
Jeg har modtaget pakken. Desværre har I leveret sokker i stedet for strømper. Der fremgår strømper af følgesedlen.
Hvad gør jeg?
Venlig hilsen Eddie Sørensen
____

Den 15. jun. 2024 kl. 14.58 skrev Kundeservice T-Shirten :

Hej Eddie

Tak for din mail - der i vores optik ikke forskel.

Såfremt du ikke ønsker varen kan du sende den retur

God weekend

Kundeservice
T-shirten.dk
____

Hold da op hvor elendigt at kalde en sok for en strømpe.
Det rækker kun til 1 stjerne.
Skulle jeg have omkostninger med at returnere?
Det er under lavmålet.
Slå op i den danske ordbog:

poseformet beklædningsgenstand som omslutter foden, og hvis skaft dækker fra ankelhøjde til hele benet

Mvh Eddie Sørensen
_____

Vores sidset kommentar:

Eddie:
Slå op i den danske ordbog:

Den leverende strømper svare præcist til den beskrivelse.

Flotte farver

Flotte farver, størrelse som lovet. Lidt tynde i stoffet. Endnu ikke vaskede, så jeg ved ikke om de krymper eller mister faconen.

2024年4月29日

Dejligt at farverne er fine :-) - tak for de 4 stjerner