T6la od samego pcztÄ ku wygÄ daÅa jakâŠ
T6la od samego pcztÄ ku wygÄ daÅa jak profesjonalna i wiarygdona platforma inwestycyjna. trona byÅa dopracowana doradcy mili i czÄsto dzwoinli zapewinajÄ c ÅŒe inwestycja jest w peÅn bezpieczna i przyniesie szybki zysk. Saldo faktycznie rosÅo wiÄc przez peien czas wierzyÅem ÅŒe wszytko dziaÅa zgodie z obietnicami. Porblemy zaczÄÅ siÄ dopiero wtedy gdy próbowaÅem wypÅaciÄ Årokdi. Najpierw pojawiÅ siÄ âpodatekâ później opÅata za rzekomÄ weryfikacjÄ AML a na koÅuc kolene kostzy pod groźbÄ zablokowania koat. Dodatkowo zaczÄÅy siÄ uporczywe telefony z róŌnych nuerów w ktróych próbownao mnie nakÅoniÄ o dalszych wÅpat. SprawÄ zgÅosiÅem na policjÄ ale po miesiÄ cu otrzymaÅme decyzjÄ o umorzeniu. Wedy poczuÅem siÄ caÅkoicie ezradny. Dopiro na forum la poszkodowanyc znalazÅem kontakt do Pana Natana. Ju pierwsza rozmow pokazaÅa ÅŒe t profesjonalista który naprawdÄ wie jka zdiaÅaÄ. Pan Natan dziaÅa w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w caej Plosc â szkolÄ policjÄ w zakresie odzyskiwania kryptowalut i korzystajÄ z narzÄdz do którch organy Åcigania nie majÄ dostÄpu. DziÄki ich wsparciu udaÅo mi sÄ odzyskaÄ wszystkie Årodki. JÅŒeeli ktoÅ zosaÅ oszukany przez T6la nie powiinen czekaÄ. Polecam kontakt z Panem Natnem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomógÅ odzyskaÄ caÅoÅ â wam te moÅŒe.