レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God behandling hele vejen igennem, et super vÊrksted hvor du bliver mÞdt af et smilende og imÞdekommende personale. Jonas og hans team yder altid en fantastisk hÞj service og giver en god informatio... もっず芋る

Havde snakket med en anden mekaniker hvor jeg var utilfreds med prisen, indtil en kammerat anbefalede dette sted. Fair til pris, sjove, humoristiske gutter og super god service. Ikke noget med at bliv... もっず芋る

Super god service, altid smilende og imÞdekommende personale, fagligt hÞjt niveau, pÊnt og ryddeligt vÊrksted samt en fantastisk kundeservice. Jonas som chef er god til at kontakte en angÃ¥ende reparat... もっず芋る

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Bilen i tip top stand

Super service og behjÊlpelige og smilende mekanikere på vÊrkstedet!
De går bilen efter for fejl selv ved hjulskift og informere hvis der er noget galt med bilen.
Levere et styks kvalitets arbejde og kan klart anbefales! :)

2022幎9月22日

VÊlg TA Auto

Altid god service lige fra dag et af! Som kunde fÞler man sig velkommen uanset hvem der stÃ¥r pÃ¥ vÊrkstedet, og de er gode til at kontakte en vedrÞrende uforudsete skader/reparationer👍

2022幎9月22日

Punktlig og god service

Jeg skulle have skiftet olie og oliefilter, derfor ringe jeg til T.A. Auto for at hÞrer om de kunne vÊre behjÊlpelig. Det var intet problem - kunne sÊtte bilen af med det samme og den var klar inden for to timer.
Hurtigt og god service.

2022幎9月8日

Upålidelig og lÞgnagtig forhandler

Undertegnede var forbi TA Auto for at prÞvekÞre en Ford Focus, som forhandleren havde til salg. Forhandleren virkede utrolig venlig og serviceminded, hvor vi efterfÞlgende aftaler en pris for bilen. Inden endelig handel stiller jeg spÞrgsmålstegn til, at det ikke fremgår af servicebogen at bilen har fået skiftet gearkasseolie rettidigt. Herefter Êndrede tonen sig markant og forhandleren stiller nu spÞrgsmålstegn til, om jeg ikke har tillid til ham og servicestemplerne i bogen. Jeg skriver tilbage, at jeg er interesseret i at kÞbe bilen og selvfÞlgelig har tillid til ham, hvorefter han svarer, at han alligevel ikke vil sÊlge bilen til mig. Jeg har siden hen kontaktet autovÊrkstedet, som har udarbejdet service på bilen. De oplyser mig om at bilen ikke har fået skiftet gearkasseolie rettidigt - ergo er service ikke overholdt og TA auto har derfor promoveret bilen på et lÞgnagtigt grundlag. I dag - samme dag kan jeg så se, at bilen er sat 10.000 kr. op i pris. Det kunne dermed godt tyde på, at forhandleren undervejs i processen har fortrudt den pris vi oprindeligt blev enige om.
Jeg har nu solgt min gamle bil og står dermed uden kÞretÞj med nyfÞdt baby og har spildt to uger af min ferie på denne handel. Alt i alt har det vÊret en yderst forfÊrdelig oplevelse hos TA auto, hvor forhandleren har vÊret sÊrdeles utrovÊrdig og uvenlig.

2022幎8月8日

penge smidt på marken

Havde valgt at kÞre vores KIA til en autoriseret KIA mekaniker da vi syntes der var nogle fejl som der skulle prof Þjne til.

Laver aftale om at få et opkald fra mekanikeren om hvad der skal laves, fÞr der sÊttes noget i gang. Dette sker også og får en hel lang remse lÊst op og måtte af Þkonomiske årsager vÊlge ting fra som jeg mente godt kunne vente.

Dog havde man allerede startet på noget reparation fÞr jeg havde godkendt det.

Forventede så at de fejl og mangler som jeg bedte om udbedring bliver lavet - MEN MEN MEN

Dagen efter kontaktede jeg vÊrkstedet for at forklarer at en lampe stadig lyste - jamen så skulle jeg komme så måtte han jo måle forfra for han havde da regnet med at det som var lavet var grunden til den lyste. Jamen jeg har jo ikke en million mere til du kan kikke på dette - jamen ting koster jo, var bare svaret. Kan jeg så godt kÞre i bilen selv om den lyser - ja så lÊnge det ikke er rÞd var svaret.

Må indrÞmme at have givet masser af penge for at få bilen repareret og at den så stadig ikke er som den skal vÊre syntes jeg er under alt kritik. Nu stopper bilens motor hellere ikke igen som fÞr selvom man har taget nÞglen ud.

Syntes lige så godt jeg kunne have smidt mine penge ud på marken ved siden af.

Ikke et vÊrksted som er vÊrd at anbefale til nogle andre.

Ja ja jeg fik rabat men hvad hjÊlper det, hvis ikke bilen er i tip top stand når man får den leveret retur.

2022幎7月21日

UtrovÊrdig & Uprofessionelt

TrovÊrdighed og respekt for aftaler kan ikke kÞbes for penge.

Mage til useriÞs og uprofessionel sÊlger skal man sÞreme lede lÊnge efter.

Havde kontaktet Tommi for en bil der fangede min interesse og Tommi virker seriÞs og Êrlig, jeg kommer nogle dage senere ud og prÞvekÞrer bilen og er meget interesseret. Der bliver snakket pris for byttehandel osv men Tommi forklarer han egentlig helst ser jeg får solgt min bil selv da det vil vÊre nemmere for ham og det er helt fint. Tommi og jeg bliver enige om jeg skal prÞve at få min solgt så hurtigt som muligt, i mellemtiden bliver der snakket finansiering som TA Auto tilbyder ifbm at vÊre en del af Automester. Jeg kommer til "mÞde" nogle dage senere for at snakke finansiering og her spÞrger jeg Tommi om det haster eller om han godt kan vente på jeg får solgt bilen og han fortÊller mig at vi sagtens kunne vente, derudover aftaler vi at Tommi giver et prej hvis der kommer andre og er interesseret i bilen, alt er fint. Der går en uge og jeg kontakter Tommi for at hÞre status på bil og om det stadig haster samt for at fortÊlle status med salget af min egen. Her siger Tommi igen at det godt kan vente stadig.
I går ser jeg så bilen står som solgt, det undres jeg over så jeg kontakter Tommi i dag og får af vide bilen er solgt. Jeg spÞrger Tommi om vi ikke havde en aftale men han svarer bare at "det havde han sgu glemt så jeg må finde noget andet" herefter bliver der prompte lagt på.

KÞb aldrig biler her, har aldrig oplevet lign.

2021幎5月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ