2.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Chaos onprofessioneel!

Chaos, geven pakketjes mee aan willekeurige mensen en zeggen ook dat je je pakketje maar zelf moet gaan zoeken in de winkel. Nrn al 2 pakketten kwijtgeraakt aldaar! Ze spreken alleen maar Engels (zeer slecht). Nooit meer mijn pakket daar naar toe!

2026幎2月12日
5぀星のうち1の評䟡

Deze winkel is eigenlijk geen ster

Deze winkel is eigenlijk geen ster waard.
Geen vriendelijk en behulpzaam personnel.
Ik moest een pakket dat via UPS was verstuurd daar ophalen.
Gezien mijn woonadres veel te ver weg,
Ik had geen keuze waar ik het pakket wilde ophalen.
Ik werd door de dame achter de toonbank naar achter gestuurd en ik kon daar in een kast zelf mijn pakketje gaan zoeken.
Er was een andere vrouw al een half uur naar haar pakket aan het zoeken.
Alle pakketten stonden door elkaar en er zat geen logica in.
Zo’n slechte service heb Ik nog nooit meegemaakt.

2026幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

Er gaat heel veel mis hier

Er gaat heel veel mis hier! ze zijn vaak niet open op de aangegeven openingstijden! ik heb paar x pakket verstuurd via DHL en afgifte bewijs gekregen ook, maar krijg geen update en Kan trackingnr dan ook niet volgen! paar x al pakket kwijt! (dit gaat over DHL)

2025幎11月20日
5぀星のうち2の評䟡

Product besteld via hun website

Product besteld via hun website, wel een bevestiging + order_id gekregen maar verder niks.

Nooit meer iets van gehoord, ik heb ze meermaals gemaild, gecontacteerd op hun socials en gebeld.

Ik zal binnenkort wel er voor naar Amsterdam moeten, maar ik heb er een hard hoofd in

Edit: Ik heb een aardige reactie gekregen op hun instagram, ze hadden laatste tijd problemen/storing, product was er niet meer -> geld terug gekregen

2025幎1月20日

Mijd dit pakketpunt op de Frederik Hendriklaan, enorme chaos

Deze winkel op de Frederik Hendriklaan in Den Haag is een afhaalpunt voor pakketjes. Binnen is het een enorme chaos. Het pakje was in eerste instantie onvindbaar en de klant mag zelf in de schappen met pakketten zitten graaien, om te kijken of het goede pakje erbij zit. Waardeloze service, dit pakketpunt zal ik nooit meer kiezen. De winkel heet ook Plumele expatshop, maar deze is nergens te vinden op het internet.

2024幎11月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ