䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Mest vÊrdilÞse mad jeg har spist

Det er den mindste Og mest smaglÞse og borito jeg har set i mit liv, Ikke nok med det er der ikke engang nok tips til at Fodre i nyfÞdt baby ved siden. Desuden har min syvårige indiske sÞn Lukas fået madforgiftning af jeres såkaldte Borito. jeg ville nok mere kalde det en mini Burrito

2024幎9月28日
5぀星のうち4の評䟡

Klarhed og rigtig god mad

Vi bestilte Tacopops foodtruck til en nonfirmation. Deres hjemmeside er en af de eneste der ikke bare skriver "kontakt os for et uforpligtende tilbud" og tilmed kommer ud til mindre selskaber.
Alfonso svarede hurtigt og prÊcist på spÞrgsmål og aftalen kom hurtigt på plads.
På dagen var han der i rigtig god tid og servicerede vores gÊster med smil og overskud til specialbestillinger. Ingen stress med betaling, vi skulle bare hygge om vores gÊster.
Ud over alt det fik vi meget velsmagende tacos!

2023幎6月17日

VaskeÊgte Baja California style burrito

Det er mig ubegribeligt at TacoPop er endt med så lunken en score på Trustpilot. Efter at have boet 12 år i det sydlige Californien, savnede jeg mexicansk mad mere end solen, og TacoPop delivers!
Vellavet mexicansk streetfood (dog med kÞd i noget hÞjere kvalitet end jeg har vÊret vandt til). Deres Al Pastor er intet mindre end delicioso.
If you do not love this, you are WRONG, og så synes jeg du skal finde en tex-mex restaurant, som kan give dig den oplevelse du leder efter. I retfÊrdighedens navn skal det tilfÞjes, at jeg aldrig har fået det bragt ud, og det lyder til, at det er bedre at nyde maden helt frisklavet i restauranten. Det siger dog ikke noget om madens smag eller kvalitet, at et bud er dårlig til at planlÊgge sine leveringer.
Det er ikke billigt, men alle pengene vÊrd!
Jeg tror desuden ikke, at det hedder tacopop.com, men .dk i stedet.

2023幎2月12日

Kedelig mad

et par koriander, iceberg salat og generelt blend madsmag er ikke hvad jeg forbinder med det mexicanske kÞkken, men det var desvÊrre den oplevelse jeg sad tilbage med efter at have bestilt, de skrev om syltede rÞdlÞg, der var rÞdlÞg men syltede var de ikke..

2022幎12月26日

Tacopop er top!

Vi havde Tacopop's foodtruck forbi til fÞdselsdag. Det var en kÊmpe succes! GÊsterne var helt vilde, og maden smagte fantastisk. De var meget effektive til at servicere alle 30 gÊster. Kan varmt anbefale dem til andre. Skal helt sikkert have Tacopop forbi til nÊste fest!

2021幎9月30日

Madforgiftning og andre fejl

Jeg har desvÊrre fået mad fra Taco Pop en del gange, og aldrig er det lykkedes dem at lave en ordre uden fejl. Enten er der lÞg i, selvom man udtrykkeligt har sagt uden lÞg. Forrige gang var maden fuldkommen brÊndt sort (kÞkkenet ved jo godt, at maden er sort, når de putter den ned i takeawayposen). Men senest er jeg sågar blevet grundigt madforgiftet af en Burrito med afgjort for gammel kÞd i. Hvor er det ulÊkkert.
Betjeningen er desuden decideret uvenlig og uoplagt.

2021幎3月15日

Bestilte igennem Wolt Burritos og

Bestilte igennem Wolt Burritos og Nachos fra Tacopop.
Har aldrig smagt så dårligt mexicansk mad.Ankom efter lang tid med bud på scooter(Tacopop lå lige om hjÞrnet,hvor jeg bor, alligevel valgte budet at kÞre hele Frederiksberg tyndt, inden han kom med maden som var kold ca.5grader.Havde jeg haft dysfagi, havde den tykkevenlige Burritos vÊret ok, men det har jeg ikke.Fik 50kr tilbage fra Wolt , af de 300kr jeg havde betalt.

2021幎3月14日

No more TexMex!

Hvis du er til autentisk, mexicansk mad og ikke TexMex eller Santa Maria, så er du kommet til det rigtige sted. En stor del af personalet er latina, opskrifterne er velsmagende og priserne er fair.

Derudover er indretningen indbydende og intim og perfekt til at mÞdes til aftensmad med studiegruppen eller et par gode venner 💕 Elsker jer og kommer tilbage gang pÃ¥ gang!

2020幎9月1日

Serves cold food

Serves cold food. I ordered take away at 18:15. On purpose, I put in 18:55 as pick up time in order for the food to be hot when I got it. Came 18:50. The food was already cold when I got it. Called and got the message: "There is nothing I can do about it" :-( :-( :-( We are sitting eating cold food at the moment :-(

2019幎9月14日
5぀星のうち1の評䟡

Vi havde glÊdet os rigtig meget til at

Vi havde glÊdet os rigtig meget til at komme ind og spise hos Tacopop, men det viste sig at vÊre en dårlig oplevelse. Det eneste + for mig var den drik vi fik til vores mad, som vi hÊldte op i et bÊger.
Maden var kold og trist og utrolig kedelig, i betragtning af at det normalt koster 75 kr. for 3 bittesmå taco med meget lidt på. Omgivelser intetsigende og kedelige.
Der var en til at betjene os og den samme person til at lave maden.

En stor skuffelse for hele familien. Kan absolut ikke anbefales. Når man tÊnker på prisen er den alt for hÞjt sat. Man forventer meget mere til den pris. Det her sted trÊkker ikke op på hverken pris eller kvalitet.

2019幎3月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ