Zeer tevreden! Snelle levering en het doorschijnend tafelzeil is perfect op maat en ziet er mooi uit. Gebruiken het met of zonder extra tafelkleedje. Ook akoestisch veel aangenamer.

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Veel keus en het tafelzeil wordt keurig op maat gesneden. De verzendkeuze in buis verzenden, zorgt ervoor dat het tafelzeil mooi glad en zonder vouwen aankomt. Al meerdere keren tafelzeil besteld en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering. De afmeting van het tafelzeil had wel iets kleiner kunnen zijn in de lengte. In totaal een kleine centimeter te lang. Een marge is begrijpelijk maar het uitsteken is niet fijn w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had een bestelling geplaatst, maar kwam er bij binnenkomst achter dat ik abusievelijk de verkeerde vorm had aangeklikt en daardoor ook niet de juiste afmetingen had doorgegeven. Contact gezocht m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. In 2010 zijn wij als bedrijf begonnen op de markt, tegenwoordig verkopen we onze producten hoofdzakelijk online. TafelzeilOnline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden van alle soorten afwasbare tafelkleden en folies. Doormiddel van een digitale snijplotter zijn we in staat om maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Ook leveren we je bestelling razendsnel en staat ons klantenservice team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Assortiment van TafelzeilOnline In ons assortiment vind je tafelzeil in maar liefst 400 verschillende designs. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleurencombinatie of een thematisch tafel, bij ons vind je altijd wel een tafelzeil dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel al onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, waardoor ze lang mee gaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast tafelzeilen, verkopen wij ook tafelkleden. Ons tafellinnen is gecoat. Zo verkrijg je een tafelkleed dat eruit ziet als linnen met de voordelen van een plastic tafelkleed. Onze tafelkleden zijn daarom gemakkelijk schoon te houden en ze kunnen gemakkelijk op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Wil je zolang mogelijk genieten van je tafel? Kijk dan eens naar ons assortiment tafelbeschermers. Wij hebben verschillende soorten in uiteenlopende diktes. Ook voor placemats ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten vind je in ons assortiment ook verschillende soorten plakfolie en raamfolie. Met onze raamfolie zorg je voor meer privacy en voorkom je inkijk in je woning, maar ook als je veel last hebt van de zon, kun je overlast beperken met onze zonwerende raamfolie. Plakfolie daarentegen heeft uiteenlopende functies. Je kunt plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren, maar je kan de uiteenlopende designs ook gebruiken om je oude meubels een nieuwe look te geven of bijvoorbeeld je wanden te decoreren.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
verkeerde levering
Heb verkeerde raamfolie geleverd gekregen omdat de tekst bij de foto op de website niet klopt.
Heb dit aangegeven maar hoor tot op heden niets.

Tafelzeilonline.com ããã®åç
Super product en correcte levering
Het doorzichtig tafelzeil van 4 mm is perfect voor onze tafel in de living. Het oogt chique. Het lag ook heel snel plat. Heel tevreden over het product en de leveringstijd.

Tafelzeilonline.com ããã®åç
Goede kwaliteit product en klantenservice
Goede kwaliteit tafelzeil en een klant en oplossing gerichte klantenservice. Bezorgdienst is aandachtspunt, maar klantenservice is een goede regisseur.

Het zeil paste niet.
Het zeil paste niet.
Maten komen niet overeen.
Meerdere keren gemaild, WhatsApp en klachtenformulier ingevuld maar nog steeds geen reactie. Ik heb 2 weken gewacht, maar nu toch een slechte review.

Tafelzeilonline.com ããã®åç
Ik heb nog steeds mijn pakket tafelzeilâŠ
Ik heb nog steeds mijn pakket tafelzeil niet ontvangen,ook niet bij de buren,ik ben zeer terleur gesteld in uw bedrijf,ik heb betaald maar dat ben ik ook kwijt,ik ga wel bij de consumentenbond dit aankaarten.
Mijn bestelnummer 000019484.

Nette levering
Nette levering. Alleen kwaliteit van het zeil vind ik niet top. Erg dun

Fijn tafelplastic.
Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Exacte maatvoering.
Binnen 3 dagen geleverd.
Dus al met al zeer tevreden.

Tafelzeilonline.com ããã®åç
Ik heb nog steeds niets ontvangen
Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik was thuis op de bezorgdatum, maar er is niets bezorgt. Ik kreeg bericht dat het werd teruggestuurd naar de afzender. Vervolgens heb ik al weken niets gehoord. En wel betaald.
Ik heb inmiddels de helft van het pakket ontvangen...

Zeer tevreden
Het tafelzeil werd snel geleverd en voldoet perfect aan onze verwachtingen.

Tafelzeilonline.com ããã®åç
Zoals steeds was alles prima in orde enâŠ
Zoals steeds was alles prima in orde en ben ik zeer tevreden,dank u

Tafelzeilonline.com ããã®åç
Bedrijf is zeker aan te bevelen
Goede communicatie en snelle maar ook correcte levering

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã