Enkelt att bestÀlla,snabb leverans.En otroligt bra kvalitet pÃ¥ tagsen och med tydligt tryck pÃ¥ namn och nummer och de var lÃ¥ngt bÀttre Àn vad jag trodde de skulle vara.Jag blev helnöjd,ett riktigt bra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fina hundbrickor. En vÀn till mig hittade dem online och rekommenderade dem till mig, sÃ¥ jag köpte tvÃ¥ för sÀkerhets skull. IgÃ¥r kom de och jag satte den gröna pÃ¥ min hund. Verkar vara bra kvalitet... ãã£ãšèŠã
Hade förvÀntat mig att de skulle vart hÃ¥llbarare, upplever delen som sitter fast pÃ¥ nyckelringen Àr klen och vÀntar mig att de ska gÃ¥ av nÀrsom, inget att ha pÃ¥ hundar som busar med andra hundar. Tyck... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpt flera namnbrickor till vÃ¥ra katter. Första leveransen var bristfÀllig. Fick precis en ny sÀndning, och nu ser kvaliteten perfekt ut. Bra material och mycket tydliga! Snyggt agerat o mkt bra ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Namntaggar i 100% silikon. Våra namntaggar Àr hållbara, vattentÀta, lÀtta att rengöra och fÀrgbestÀndiga, vilket innebÀr att du och din bÀsta vÀn kan vara sÀkra på att denna tagg kommer att hålla genom alla utflykter. Dessutom Àr den tack vare sitt material helt ljudlös, med andra ord inget plingande.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttefina namnbrickor!
JÀttefina namnbrickor till mina katter!
Gediget material och de hÀnger tryggt på katternas halsband.
Snabb leverans och brickan Àr jÀttefin.
Jag har inte fÃ¥tt mina produkter trotsâŠ
Jag har inte fått mina produkter trots att det står på hemsidan att de ska skickas inom 1-3 arbetsdagar. Det har snart gått tre veckor sedan jag bestÀllde. Taggy svarar inte på mejl.
Mycket fin tagg med namn och
Mycket fin tagg med namn och
Telefonnr. Sitter bra på både sele och halsband.så jag Àr
JÀtte nöjd.
Great quality products
This is my second time buying something from taggy and I'm really pleased. Great quality.
Liten och nÀtt med tydlig text
Detaljerad och hållbar
Fint gjord, fina tydliga detaljer i bra material. Snygg fÀrg. Snabb leverans
Fin tag som motsvarar det jag bestÀllt
Fin tag som motsvarar det jag bestÀllt. Snabb leverans och bra pris.
Snabb leverans, det tog endast ett dygn. Namnbrickan motsvarade beskrivningen.
Enkelt att bestÀlla och snabb leverans ð
Jag fick fel nummer pÃ¥ baksidan avâŠ
Jag fick fel nummer på baksidan av taggen, har mailat men ej fått svar och det har gått 3 dagar så jag Àr inte sÀrskilt nöjd

Taggy.se ããã®åç
Snabb leverans trots helgdagar plus attâŠ
Snabb leverans trots helgdagar plus att dom blev sÃ¥ fina! ð¥°
Superfint!
Ãver förvÀntan
Ãver förvÀntan! Bra kvalité pÃ¥ namnbrickorna i metall och toppen bra kundtjÀnst!
Fina namnbrickor men suddigtâŠ
Fina namnbrickor men suddigt telefonnummer, hellre utan namnet om det gett tydligare telefonnummer!
//Göran Anderzon
Snygg layout och perfekt fÀrg till minâŠ
Snygg layout och perfekt fÀrg till min tax!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ