Kontakt til Ole Olsen hos Tag&Isolering aps, meget behagelig og Êrlig samtale, super fin kommunikation og rÃ¥dgivning om hulmur isolering. Firmaet kan absolut ð¯ % anbefales. Jeg vil helt sikkert konta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har benyttet dem til en renovering af taget, fjerne en skorsten og efterisolere sÃ¥ der nu er 400 mm. Alt gik planmÊssigt og yderst kompetente og lyttende med arbejdereð Var lidt mistÊnkelig da jeg... ãã£ãšèŠã
Vi fik af Tag og Isolering lavet flere ting, bl.a. skiftet en del trÊkvÊrk til vedligeholdelsesfrit trÊ, lukket et hul i taget efter nedtagning af skorsten og lavet nye tagrender. Vi er meget meget gl... ãã£ãšèŠã
VEDLIGEHOLDELSESFRIE vindskeder i trÊlook monteret pÃ¥ 3 gavle til kr 12.800 ex moms afskaller fordi de er savet igennem og derefter monteret. I pladernes fulde lÊngde har vi grimme hvide afskalled... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tager os af alle opgave omkring dit hus, bla. alle typer af isolering, nyt tag og tagrender. Algebehandling, samt rensning og maling af tag. Vi er medlem af Dansk Byggeri og er omfattet af Byg Garanti Ordningen
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tag og Isolering Aps
Tag og Isolering Aps. HelsingÞr
Må sige man skal vÊre utrolig meget på mÊrkerne, vi fik skruet ca. 25 skruer ned igennem taget, så de stak ud af lofterne i stuen og 2 sovevÊrelser, han skruede de fleste ud igen, men der var 7 - 8 stykker han skar over med en vinkelsliber
Da vi ville have kompensation for svineriet og alt det der skal gÞre ved lofterne efter hans sjusk, havde han pludselig lavet en masse, han skulle have ekstra for, så for at slippe af med ham, endte jeg med at afregne til lidt over det oprindelig aftalte belÞb, så pas på.
Har aldrig haft nogen samtale angående det kostede ekstra med andre spÊr, ej heller om genopretning af tagfladen og iÞvrigt er det jo en del af opgaven og tilbuddet, at man tager hÞjde for at der kan ske noget uforudset, men der var jo ingen tvivl om at tagest skulle hÊves, men lÊngden af taget overraskede også, det var lige lidt lÊngere dvs. ikke målt op da taget blev besigtiget og sternbrÊdderne blev også kÞbt for korte osv. osv., kan da nÊvne at skorstensindÊkningen heller ikke var med i tilbuddet på trods af besigtigelse inden tilbuddet.

Tag og isolering ApS ããã®åç
Efter at vÊre blevet snydtâŠ
Efter at vÊre blevet bedraget og snydt af et andet svindelfirma, ringede jeg til tag og isolering, de kom ugen efter, rensede taget og malede det.
Hurtigt og prÊcist, mange tak
Kan kun varmt anbefale dette firma
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã