レビュアーのコメントを見てみましょう
Min søn har længe vil havde et par air Max 95 cortezi honey Black, og da vi komme er der et par på perloved til en super god pris og den havde kun været i butik i 7 timer. Udover det super fed se... もっと見る
Rigtig godt udvalg af sko, og super god kundeservice. Kommer uden tvivl til at handle her igen. De bedste anbefalinger herfra. Leveringstid overholdes, og hurtigt svar fra kundeservice.
Bestilte sko inden jul. Fik ordrebekræftelse samt de hævede pengene. Nu får jeg så en mail at skoene desværre et steget og derfor skal jeg betale 1000kr ekstra hvis jeg ønsker skoene leveret.... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
We bring what we feel has been missing in Denmark. We are your way to exclusive and limited sneakers.
Vingårdstræde 20, st. 1., 1070, København K, デンマーク
- contact@takeoffcph.dk
- takeoffcph.dk
ネガティブなレビューの 42%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service! 5/5 stjerner herfra😁
I en helt anden liga
Jeg havde først bestilt skoene hos Karlskicks, der havde en lagerfejl, som viste, at de havde dem på lager, (hvilket de ikke havde) og deres kundeservice kunne ikke give nogen forsikring om en dato, jeg kunne få dem til.
Derefter købte jeg hos takeoff i stedet.
Bestilte skoene mandag, fik dem 24 timer efter. De var lidt dyrere, men det betaler man gerne for, når det bare spiller. Nok ikke sidste gang, jeg bestiller her :))
Super kundeservice
Min søn har længe vil havde et par air…
Udover det super fed service og meget imødekommende, og vi kommer helt sikkert igen og købe flere sko
Virkelig god oplevelse
Jeg købte nogle noctas i min normale…
Jeg købte nogle noctas i min normale størrelse, og så ringede de til mig, for at sige at de var små i størrelsen og at de havde et par i en større størrelse som de kunne sende med det samme. Det sagde jeg ja til og jeg fik skoene dagen efter og størrelsen var perfekt. Super glad for at de lige ringede til mig. God kundeservice, høj kvalitet og hurtig levering.
Købte en pink supreme x Spiderman tee…
Købte en pink supreme x Spiderman tee virkelig flinke herre der tager imod mig da jeg kommer i d og giver mig tid til at finde noget godt til prisen de henter også varerne inde på et andet lager lidt væk så god service og kommer igen en anden dag
Aarhus bedste sko butik!
Rigtig høflige medarbejdere, flot butik og en rigtig god stemning og især ham nordjyden
Fuldstændig perfekt!
Jeg har købt et par Air Jordan 1 High, og de ankom én dag hurtigere end forventet. Jeg talte med butikken i København et par gange, og de var utrolig venlige og hjælpsomme.
Jeg tjekkede skoene igennem LegitApp, og de bestod testen uden problemer. Jeg vil helt klart anbefale at købe sko fra Takeoff.
Måtte rykke for trøjen
Måtte rykke for trøjen, dagen efter får jeg en mail på at de ikke kan skaffe trøjen, de trækker alligevel 3.250 kr selvom de ikke kan skaffe varen og den ikke er afsendt -og pengene er ikke kommet retur. Hold jer væk fra den butik!

Takeoff Copenhagen からの回答
De bedste i Norden.
Ingen tvivl om de bedste i Norden. Blev nødt til at skrive en anmeldelse, selv om jeg normalt ikke gør det. Jeg forstår ikke de negative anmeldelser. Takeoff leverer den bedste service på et vanskeligt marked. Jeg har shoppet hos adskillige webshops i samme marked og ikke oplevet en service, der kan nå dem til sokkeholderne.
Havde en super dejlig oplevelse med…
Havde en super dejlig oplevelse med medarbejderen Thomas som gav en god betjening. Varm anbefaling herfra
Sindssygt God service
Sindssygt God service, og pakken kom til tiden, og så med rabat på, så kan det ikke blive bedre
Fantastisk shop!
God service, hurtig og nem købsproces. Klart der vi vil tage hen næste gang der skal shoppes sneakers 🤩
Wszystko ok
Super godt sted med rigtig god service…
Super godt sted med rigtig god service . Der er en super god stemning og medarbejderne er rigtig gode til at hjælpe
Fantastisk sted og super søde…
Fantastisk sted og super søde medarbejdere med rigtig god service
Air max 1 patta white waves
Air max 1 patta white waves
købt tidlig sommer sidste år men selv om de ikke er brugt ret meget og jeg har behandlet dem ordenligt er sålen ved at ryge af plus farven på sålen er også røget af.
den 21/7 sendte jeg en mail til jeres support men fik intet svar og derfor denne anmeldelse.
Derfor køb ikke dyre Nike sko på denne hjemmeside.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。