4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

4件のレビュヌ

Anbefaling af TalentSpings Unimited-forlÞb

At starte på TalentSprings Unlimited-forlÞb har vÊret rigtig godt for min jobsÞgningproces. Min hverdag er blevet markant friere, når jeg ikke skal prÞve at opfinde den dybe tallerken, hver gang jeg skal sÞge et nyt job, men i stedet får brugt min tid, der hvor det gÞr en forskel for min jobsÞgning.
Derudover har jeg fået snakket med en masse potentielle arbejdsgivere, hvilket har givet rigtig meget til min jobsÞgningsproces!
Min oplevelse er, at forlÞbet er blevet tilrettelagt efter, hvor jeg personligt er i min jobsÞgning, og jeg vil anbefale TalentSpring, hvis du er gået dÞd i din jobsÞgning og har brug for at prÞve noget nyt, der virker.

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Skal jeg eller?

Det startede egentlig bare som en helt tilfÊldig dag, hvor jeg sad og scrollede reels. Talent Spring dukkede op på min telefon.

Jeg tÞvede faktisk lidt med at tage kontakt. Men jeg var også et sted, hvor der skulle ske noget. Når jeg ser tilbage i dag, kan jeg godt mÊrke, at jeg nok skulle have rakt ud tidligere. Dengang tÊnkte jeg: jeg har ikke noget at miste. Men i virkeligheden skulle jeg have tÊnkt: jeg har rigtig meget at vinde.

Jeg valgte alligevel at tage en snak, og blev ret hurtigt overbevist om, at her var der nogen, der faktisk vidste, hvad de snakkede om. For fÞrste gang rakte jeg ud til en fremmed og bad om hjÊlp, og det har jeg kun vÊret glad for siden.

Jeg har fået rigtig meget glÊde af at have nogen, der har fulgt mig og stÞttet mig i alt, hvad der har med jobsÞgningen at gÞre. Det har gjort en stor forskel at have en person ved sin side, som kunne guide, sparre og hjÊlpe én med at holde retning gennem hele processen.

Jeg vÊrdsatte isÊr, at mange af de ting, man selv gik og dÞjede med, blev gjort tydelige. Samtidig fik jeg et indblik i, hvad der faktisk foregår på den anden side af bordet, altså hvilke overvejelser en leder kan have, når man svarer på spÞrgsmål, og hvordan ens svar bliver opfattet. Og små formuleringer med stor betydninger.

Det, der også er sÊrligt, er, at Christian forstår, at det ikke kun handler om CV-skrivning og interviewteknik. Nogle gange går man i stå i sin jobsÞgningsproces, fordi der er andre ting, der påvirker én, og det bliver der også taget hånd om i den relevante grad.

Jeg tror Êrligt talt ikke, jeg havde vÊret der, hvor jeg er i dag, hvis ikke det havde vÊret for det.

Det gav mig noget, jeg lÊnge har manglet: at få sat ord på det, jeg altid har gået og tÊnkt. Hvad er det egentlig, der gÞr mig unik? Hvad er mine reelle styrker, og hvad er det, jeg bidrager med?

Christian fortÊller dig det, du mangler for at komme videre i din proces. Han mÞder dig dér, hvor du er, og bygger videre sammen med dig. Han viser vejen og du går den mens han hepper på dig. Man mÊrker tydeligt, at det her er en passion for ham. At vÊre omgivet af en person, det blot inderligt Þnsker at du lykkedes er ikke bare velsignelse men en nÞdvendighed.

Og jeg lover dig: Hvis du fÞlger hans råd, så vil du mÊrke fremgang. Det er ikke bare gode råd til lige nu, det er noget, du kan tage med dig resten af livet.

Så hvis du går rundt og tÊnker: hvad er mit talent egentlig?, så er det her, du finder ud af det. Både hvad det er, hvordan du prÊsenterer det, og hvordan du får det frem på en måde, der faktisk gÞr en forskel.

Tro mig, det er givet godt ud.

Du er velkommen til at rÊkke ud til mig pÃ¥ LinkedIn, hvis du stadig ikke er overbevist😊

- Seth Storm

2026幎1月19日