レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skulle have fjernet tre visdomstÊnder og havde regnet med at kunne stole nogenlunde pÃ¥ prisestimatet pÃ¥ hjemmesiden. Da behandlingen var overstÃ¥et, stod der dog et helt andet belÞb end det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Venlig og hjÊlpsom Louise i receptionen. Jeg blev behandlet af Lisbeth som er meget rolig og venlig. Hun pÃ¥pegede nogle ting som kunne forbedres med plastfyldninger. Jeg fik det fineste resultat.... もっず芋る

Efter at have vÊret i hÊnderne pÃ¥ TandlÊge Ian Egede Petersen (eller Pedersen?) hos tandlÊgefred i Frederiksgade i Århus, mÃ¥ jeg indrÞmme at jeg ville Þnske, jeg havde valgt en anden tandlÊge. Jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har idag fÃ¥et den bedste og hurtigste behandling af Anders som ejer klinikken. Virkelig god til at forklare hvad han laver undervejs, hvilket jeg synes er meget betryggende. Og meget sÞd og venlig og... もっず芋る

䌁業情報

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

37件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Dygtig tandlÊge

Venlig og hjÊlpsom Louise i receptionen.
Jeg blev behandlet af Lisbeth som er meget rolig og venlig. Hun påpegede nogle ting som kunne forbedres med plastfyldninger.
Jeg fik det fineste resultat.
Det er også Lisbeth som laver eftersyn jeg har dårlig oplevelse fra tidligere tandlÊge så det er jeg virkelig glad for. Jeg kan varmt anbefale klinikken

2025幎11月13日
自発的なレビュヌ

Jeg skulle have fjernet tre

Jeg skulle have fjernet tre visdomstÊnder og havde regnet med at kunne stole nogenlunde på prisestimatet på hjemmesiden. Da behandlingen var overstået, stod der dog et helt andet belÞb end det, jeg selv havde regnet mig frem til.

Da jeg spurgte ind til det, fik jeg at vide, at det skyldtes, at det var en kÊbekirurg og ikke en almindelig tandlÊge, der havde udfÞrt indgrebet. Det er jo svÊrt for os almindelige patienter at vide, når det ikke bliver nÊvnt på noget tidspunkt.

De beklagede fejlen og fortalte, at de normalt giver et prisoverslag, men at de desvÊrre havde glemt det denne gang.

Jeg endte selvfÞlgelig med at betale det fulde belÞb alligevel – uden nogen form for kompensation.

Selve behandlingen var god, men den Þkonomiske information til patienten var der ikke styr på.

2024幎11月13日

Tandfred からの回答

Hej Jakob. Vi har nu gennemgået alle vores visdomnstandsfjernelser siden i sommers og har ikke vÊret i stand til at finde dig i vores system. Er du venlig at tilkendegive hvilken dato og tid du fik tÊnderne fjernet? Vh Tandfred

Jeg drak af sugerÞr i 3 måneder

Jeg drak af sugerÞr i 3 mÃ¥neder – fordi min tandlÊge nÊgtede at fikse en simpel fejl.

Efter en ellers rutinemÊssig fyldning begyndte jeg at fÃ¥ skarpe smerter, hver gang jeg drak noget – koldt, varmt, ligegyldigt hvad. Jeg tog selvfÞlgelig tilbage til TandlÊgerne i Frederiksgade (altsÃ¥ Tandfred) for at fÃ¥ det undersÞgt. Der blev taget rÞntgen og lavet en overfladisk undersÞgelse. Resultat: "Alt ser fint ud – prÞv at give det 14 dage."

Jeg kom tilbage, fordi smerterner fortsatte. Samme besked. "Vi kan ikke se noget – vent lige 14 dage mere." Det gentog sig. Tre gange blev jeg sendt hjem med samme rÃ¥d, selvom smerterne var prÊcis de samme. Det er altsÃ¥ 6 uger. PÃ¥ et tidspunkt blev jeg spurgt, om det "mÃ¥ske bare var noget, jeg bildte mig ind", og om jeg ikke bare kunne leve med smerterne – for "det er jo normalt at have lidt med tÊnderne".

Efter nÊsten tre mÃ¥neder med sugerÞr i lommen og ondt hver gang jeg drak noget, blev jeg til sidst tilbudt de kunne slÃ¥ min raske tand ihjel med en rodbehandling som den eneste lÞsning - som jeg selvfÞlgelig skulle betale for. Alternativet? Blive diagnosticeret yderligere hos en anden specialklinik, for at finde problemet til 15-20.000 kr. – og med beskeden: "Den undersÞgelse vil nok ikke vise noget alligevel."

Der sagde jeg stop.

Jeg skiftede tandlÊge – og den nye brugte 2 minutter pÃ¥ at konstatere, at fyldningen sad utÊt. Han fik det rettet, og smerterne forsvandt. Han sagde endda, at hvis jeg havde ventet lÊngere, sÃ¥ kunne der vÊre opstÃ¥et betÊndelse – og sÃ¥ ville en rodbehandling vÊre nÞdvendig. PrÊcis dét, den tidligere klinik insisterede pÃ¥ som eneste lÞsning.

Mit indtryk? Enten inkompetence – eller det, der er vÊrre.

Uanset hvad: PrÞv at se på deres svar her på Trustpilot, om det er en seriÞs klinik. Problemet er klokkeklart. Det er ikke en kommunikationsfejl. Patient kommer ind. Har ondt. De siger, det er patienten, den er gal med.

Jeg kan på ingen måde anbefale denne klinik. Hvis din tand gÞr ondt, fortjener du bedre end "Vent og se, måske går det vÊk".

2025幎2月4日

Hej John.

Da du ikke opgiver dit efternavn er det svÊrt for os at forholde os til din oplevelse. Ud fra hvad du skriver kan vi dog konstatere, at der som minimum har vÊret problemer med kommunikationen, da en rodbehandling hos en ekspert aldrig vil koste 15-20.000 kr.
Vi Þnsker det bedste for dig og dine tÊnder fremadrettet.
Venlig hilsen Tandfred

En tandlÊge til alle behov

Jeg har bragende tandlÊgeskrÊk efter traumatiske oplevelser i bÞrnetandplejen, som sidenhen har forårsaget vÊgring fra tandplejen, indtil jeg fandt tryghed hos Tandfred.
Louise i receptionen er fantastisk til at lytte til mine behov og samtidig give mig gejsten til at mÞde op, når angsten for det er stÞrst. Ligeledes griber tandlÊgerne mig i den vÊrste frygt; giver affirmationer, skaber strategier og rammer - og lytter til mine grÊnser (!), som er med til gÞre miljÞet mere trygt og mildt at mÞde for hver gang udfordringen kommer.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Tandfred. Både for dem, der behÞver en venlig, arbejdsom og sÞd tandlÊgepraksis og ligeledes til dem, der kÊmper med at mÞde dem.

De har vÊret med til at overkomme min frygt og gÞre den mere tryg og har meget fair priser!

2025幎5月20日
自発的なレビュヌ

Anders er en meget dygtig tandlÊge

Har idag fået den bedste og hurtigste behandling af Anders som ejer klinikken. Virkelig god til at forklare hvad han laver undervejs, hvilket jeg synes er meget betryggende. Og meget sÞd og venlig og tog hensyn til både min tandlÊgeskrÊk og nakke/kÊbe problemer så jeg kom nemt og smertefrit igennem behandlingen. Mange tak Anders:)

2024幎8月27日

Misvisende priser og studierabat

Jeg skulle ind til en helt almindelig tandrens ved Tandfred i Aarhus. På hjemmesiden reklamerer de med 15% studierabat, samt at en tandrens koster 216 kr. Jeg kommer ind til tandplejeren og får at vide, at jeg kan få en "udvidet pakke", som de anbefaler til lidt over 800kr. (Dette indebÊrer tandrens, undersÞgelse, rÞntgen, sådan som jeg forstod det.) Jeg takker nej, da jeg ikke havde planlagt at bruge så mange penge ved tandlÊgen den dag. Jeg får så fortalt, at en tandrens vil koste 338 kr. Jeg fortÊller, at jeg i Þvrigt lige har fået taget rÞntgenbilleder ved en anden tandlÊge, men får at vide at jeg skal have taget nye, og tandplejeren konkluderer nÊrmest, at det ikke kan bruges uden at have set det (det skal siges, at det er et panoramarÞntgen, som jeg har givet 8-900kr. for og desuden er det ikke sundt at få taget rÞntgen mere end hÞjest nÞdvendigt.) Jeg får betalt min tandrens, men vender hurtigt tilbage og spÞrger til prisen. Tandrensen koster kun 216kr. hvis man har andre ydelser med - jeg spÞrger, om prisen på hjemmesiden ikke er misvisende, men det kan de ikke svare på. Ok, så var det det. Jeg spÞrger så til de 15% studierabat, men de fortÊller, at det ikke lige gÊlder på tandrens. Jeg synes faktisk, at det er utroligt, at man ikke kan stole på det, der står på hjemmesiden. Jeg kan IKKE anbefale Tandfred.

2024幎4月8日
自発的なレビュヌ

Havde desvÊrre en ret dÃ¥rlig oplevelse

Havde desvÊrre en ret dårlig oplevelse fÞrste gang jeg skulle derind. Har efterfÞlgende sendt en mail til dem, men uden svar retur.
Jeg kommer nok ikke tilbage dertil igen.

2023幎11月28日

Tandfred からの回答

Ok - er du sÞd at gensende den mail, for den har vi ikke modtaget ?

Verdensklasse ! - Find fred hos Tandfred

Det er ikke med stolthed at jeg må bekende: Jeg lider.......rettelse: led af voldsom tandlÊgeskrÊk. Traumatiske besÞg hos hårhÊndet skoletandlÊge samt forsÞg på visdomstandsoperation, hvor man måske ikke lige huskede bedÞvelse = Mangeårig vÊring.
Ikke lÊngere... Jeg fandt modet - bestilte tid via Louise: Der lyttede tålmodigt og fik min hvilepuls genoprettet. Hun gav mig en tid hos Annette Svane og hold nu kÊft .... Sikke en tur <3
Alt bliver forklaret - pauseringer , affirmationer under vejs, og en ro over hele processen - Det er ganske enkelt verdensklasse !
Nu står jeg her og smiler hvidt .....helt uden tandsten :D og tÊnker : Det var sgu da ikke så farligt - KÊft de er dygtige....Sådan skal du også have det ! - Now GO ! Mine varmeste anbefalinger <3

2023幎2月20日

Fantastisk tandlÊgehus

Kan varmt anbefale at få sig en tid hos denne tandlÊge, hvis man ikke bryder sig om tandlÊger. De er alle enormt venlige og giver sig god tid til en uanset, hvor besvÊrlig man end er.

Jeg har selv Ian som tandlÊge her og han er den eneste tandlÊge og han er absolut den bedste tandlÊge jeg på noget tidspunkt har haft.

2020幎9月10日

Rigtig god behandling

Jeg er fuldt ud tilfreds med min behandling hos TandlÊgerne Frederiksgade. Jeg fik lavet en plastfyldning af Anders Bruun, der var yderst professionel. Han fortalte om fordele og ulemper, og selvom det var en kompliceret fyldning af en hjÞrnetand, fÞlte jeg mig under hele forlÞbet tryg.

2019幎12月14日

Tandfred からの回答

KÊre Eddie. Tak for de pÊne ord - altid rart med os ogsÃ¥ som tandlÊge 😊 Du er altid velkommen i klinikken. Vh Tandfred

Den bedste tandlÊge jeg har haft!

Den bedste tandlÊge jeg har haft!
En dejlig og afslappet atmosfÊre, og alle er bare super profesionelle👍
Jeg lider af tandlÊgeskrÊk pga. oplevelser fra tidligere tandlÊger,
Dette er aftagende, da jeg bliver behandlet fantastisk!
Kan anbefales på alle måder👍👍😊

NB:
Er IKKE i familie med tandlÊgerne, og ej heller kollega!
Den er go’ nok👍😊

2017幎12月31日

Ny favorit.

Dejligt tandlÊgehus
Jeg skulle skifte tandlÊge, da jeg var tilflytter til byen. Har haft en del problemer med mine tÊnder, og efter et mindre vellykket besÞg hos en stÞrre kÊde i byen, besluttede jeg mig for at der skulle mine penge ihvertfald ikke ende.
Jeg så anmeldelserne om Tandfred og tÊnkte at det måtte vÊre sagen.
Og I har ret!

Jeg går hos Anette, og hun kan varmt anbefales. Hun er god til at forklare hvad hun gÞr, og jeg er faktisk slet ikke utryg eller tandlÊgeskrÊk omkring hende.
Priserne er også helt iorden.

En god tandlÊge er guld vÊrd - og jeg er ihvertfald glad for at jeg faldt over dem her. :-)

2017幎9月15日

Fantastisk tandlÊge

Min tandlÊge er Ian.

Da jeg startede ved Ian kom jeg fra en mindre heldig tandlÊge der havde Þdelagt mine tÊnder. Jeg havde stor tandlÊgeskrÊk. Det har jeg stadig eller dvs Nu er jeg mere bange for at fÃ¥ ondt og at tandlÊgen sÃ¥ er lukket 😂

Ian er sjov. Talende. Sprudlende. Han er lyttende, beroligende og forklare alt det man har brug for. Ian er rummelig og forstående . Så vidt jeg ved er Ian i specieltandplejen det er der nok en grund til ....eller måske er netop det grunden til at han netop takler tingene som han gÞr. Ian brÊnder for sit job og det kan mÊrkes.

Jeg har ved akut tandproblemer vÊret inde ved andre tandlÊger i huset. De er sÞde og ligeså dygtige.

Endvidere er der en fantastisk sÞd sekretÊr som lytter, snakker og presser en ind ( nok i samråd med tandlÊgen )

Mit oplevelse af stedet er ovenud over alt forventning.

Jeg giver tandfred min varmeste anbefaling.

Mvh Tanja Jensen

2016幎12月8日

Århus bedste tandlÊge er TandlÊgerne Frederiksgade 67
. De er sÞde, kompetente og yderst fair i prisen.
Jeg er ikke så meget for tandlÊge besÞg, men her fÞler jeg mig tryg og i gode hÊnder, uanset hvem af dem jeg kommer ind til.

2015幎1月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。