Meget dygtig tandlæge og et super godt samarbejde med klinik assistenten. Hurtig og professionel behandling. Kommer ind til tiden. Stort vente område og nem parkering.

企業が回答しました
En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... もっと見る
企業が回答しました
Det gik fint. Tandplejeren var nænsom og hensynsfuld fint gennemsigtig ved at fortælle, hvad hun gjorde, hvornår. Jeg følte mig i rigtigt gode og kyndige hænder👍😊
企業が回答しました
Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... もっと見る
Tankedraget 7, 9000, Aalborg, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Tandplejer Bettina var meget venlig, grundig med sit arbejde, jeg følte mig tryg i tandlægestolen
Kan kun anbefale Tandlægerne.dk

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Jeg har en god og rolig og lyttende tandlæge, der ved hvordan jeg er og har det med at komme der, og det betyder alt for mig.

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Rasmus Hviid kan sit kram og man føler sig virkelig tryg ved det arbejde han udfører, og de anbefalinger han giver. Ærlig og præcis om noget kan betale sig eller ej og sammen med sin dygtige og smilende assistent Mana udgør de et fantastisk godt team. Kan på det varmeste kun anbefale Rasmus som tandlæge (humoren fejler heller ikke noget), og vores epilepsiramte datter, der har forskellige udfordringer, håndterede han også til perfektion.

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Super sød og rare . Forklare alt , så hvis man evt skulle have noget tandlæge skræk, så skal man gå her

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Det har altid været et godt og trygt sted at komme til tandlæge. Min tandlægeskræk fra skoletiden er forsvundet siden jeg startede hos tandlæge Mads Kirkegaard for ca 45 år siden. Mads er desværre gået på pension. Men jeg håber, det bliver lige så positivt med en anden tandlæge samme sted.

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Der blev arbejdet med mig og mine tænder var i fokus.
Meget sød tandplejer, som var flink til at give pauser ind i mellem.

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Har i dag fået rodbehandlet en kindtand hos Anders, som er specialist indenfor rodbehandling.
Han er imødekommende, venlig, omhyggelig og udfører sit arbejde til ug sammen med sin assistent. Et rigtig godt team, som man føler sig tryg ved. Tandlægen.dk får min allerbedste anbefaling!

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Jeg synes ikke at det er ikk godt fordi jeg har stadigvæk ondt og blå mærke i kinden to gang med bedøvelse og lavet lille hul og skift lak tandlæge siger 2-3 uger det bliver bedre
Den 16/5 har været tandlæge

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Always a pleasure to rely on their services, usualy I don t have much trust, but with tandlægen.dk I am sure I get the service I need in order to have a healthy oral hygiene.
Thank you 🤗🤗

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
God velkomst i receptionen- ingen ventetid - rolig og meget pædagogisk tandlæge

tandlægen.dk - Aalborg からの回答
Super venlig og professionel behandling.
Virkelig god oplevelse

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。