Rine er den tandlæge jeg har besøgt og hun er professionel og enormt tryg. Jeg har haft mange tandproblemer og tandlæger der reelt har ødelagt mine tænder. Så jeg går ingen steder efter jeg har fundet... もっと見る

企業が回答しました
Jeg er utrolig tilfreds med den service, jeg har modtaget. Hele forløbet har været professionelt, venligt og trygt fra start til slut. Jeg blev mødt med stor hjælpsomhed, og kommunikationen var fant... もっと見る
企業が回答しました
Venlige, imødekommende og professionelle. Den tandrensning jeg fik, var mere behageligt og afslappende end min sidste omgang thaimassage i Thailand. Ok, det var måske min egen skyld - jeg sagde... もっと見る
企業が回答しました
Meget venlig og imødekommende modtagelse.Både Tandplejeren og Tandlægen virkede meget kompetente.Fik et pris overslag på kommende behandling.Modtog desuden information på skrift om alt det Tandlægen f... もっと見る
Kigkurren 8G, 1., 2300, København S, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig god tandlæge. Har ikke haft behov for større indgreb men ville være helt rolig hvis dette skulle blive nødvendigt for mig

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Altid super-venlig betjening. Dygtige og grundige tandplejere & tandlæger. Kan kun anbefales

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Jeg har haft denne tandlæge på Islands Bygge i 15 år. Jeg er meget tryg ved at gå der og oplever det altid som en god oplevelse.
De kan godt være lidt forsinkede, når man har en tid, men de er stadig service-mindede og søde og undskylder, hvis man kommer senere ind.
De er altid klar til at hjælpe og det er tit, at jeg får ting med hjem, som jeg bliver bedt om at bruge uden betaling. Det er lidt at komme i kontakt med dem og de er gode til at få en akuttid til at lykkes.
Der er generelt et rigtig højt serviceniveau.

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Altid imødekommende modtagelse i receptionen og på klinikken. Der er en behagelig afslappet positiv stemning og god forklaring til den forestående tandbehandling og processen man skal igennem.

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Meget professionel behandling, yderst kompetent, utrolig grundig og meget transparent

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Sød og nærværende personale med en hyggelig atmosfære og med patienten (mig) i fokus. Som kunde i mere end 15 år kan jeg varmt anbefale denne klinik.

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos tandlægen Søren. Han var meget venlig og dygtig, tog sig god tid til at forklare, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Hurtig og professionel behandling efter et akut opstået behov for tandlægehjælp

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
The receptionist was super sweet and my dentist Eva was very kind and attentive

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
God og tryg oplevelse. Havde min datter på 9. Mdr med og det blev taget i stiv arm :)

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Jeg har kun gode oplevelser inde hos tandlægen, Søren. Jeg vil anbefale ham til alle - han er både en dygtig tandlæge og samtidig meget sød og behagelig - og ikke mindst opmærksom på mine behov i tandlægestolen.

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Forståelse for min ængstelse forud for behandlingen og information gennem hele behandlings processen.

tandlægen.dk - Islands Brygge からの回答
Dygtige medarbejdere og god information før en behandling

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。