Banner for tandlægen.dk - Karise

TrustScore 5段階評価の5

Søndergade 23, 4653 Karise, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde ikke været til tandlæge i ca 20 år, jeg har en autisme og adhd og har derfor nogle udfordringer med at få børstet tænder og sensoriske problematikker. Jeg oplevede at blive taget SUPER seri... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En meget positiv oplevelse Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse d... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De var så søde at tage mig ind ved akut behov, da min egen tandlæge havde sommerferie. God behandling i både reception og inde hos tandlægen. Kan klart anbefale dem til andre.

5つ星のうち5の評価

Kommer ind til tiden. Laver det de nu skal og vi har små samtaler undervejs hvilket gør undersøgelsen sjovere. Alt hvad der skal laves bliver forklaret inden det bliver gjort hvilket tager toppen af n... もっと見る

企業情報

Hurtig behandling Flinkt personale

2026年3月17日

Kære Susan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en hurtig behandling med flinkt personale - det betyder meget.

Jeg har bedste tandlæge

Jeg har den bedste tandlæge, 🙂

2026年2月10日

Kære Jens,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du har den bedste tandlæge.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god tandlæge 🦷 tar god imod en…

Rigtig god tandlæge 🦷 tar god imod en og man er teg ved omgivelserne

2026年2月10日

Kære Yunus,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du finder din tandlæge rigtig god, samt bliver taget godt imod.

Det er dejligt at høre, at du er tryg i vores omgivelser.

5つ星のうち5の評価

Fin og hurtig behandling af en tabt…

Fin og hurtig behandling af en tabt plombe

2026年2月4日

Kære Anni,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en fin og hurtig behandling - det betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og oplevelse

Hamed er en meget kompetent og dygtig tandplejer. Han er altid venlig og smilende. Han yder altid den bedste service og lytter altid efter ens behov. Hamed kan klart anbefales.

2026年2月4日

Kære Zeynep,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine mange flotte ord om vores tandplejer.

Din anbefaling betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Har tandlægeskræk… men personalet er så…

Har tandlægeskræk… men personalet er så proff, søde, dygtige samt kunne berolige mig så jeg kunne være i det…

2026年2月3日

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores personale både professionelle, søde og dygtige til at berolige dig og din tandlægeskræk - det betyder meget.

En meget positiv oplevelse

En meget positiv oplevelse
Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse der var opstået, Behandlingen var hurtig, smertefri og med megen omsorg fra Inge og hendes glimrende assistent.
Blev den følgende dag kontaktet af klinikken der ville sikre sig at alt var OK - hvilket det absolut var.
Den varmeste anbefaling herfra.

2026年1月27日

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en meget positiv oplevelse.

Dine rosende ord om behandlingen, samt vores personale betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Altid venlig og rar atmosfære

Altid venlig og rar atmosfære. Tryg på trods af tandlægeskræk.

2026年1月29日

Kære Pia,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid finder os venlige og bliver mødt af en rar atmosfære.

Det betyder meget for os, at du føler dig tryg, også på trods af din tandlægeskræk.

Kæmpe anbefaling 👍

Der er altid en venlig, imødekommende og rar atmosfære, når jeg kommer eller ringer👍
Hamed er et empatisk, meget kompetent, nærværende og autentisk menneske.
Den tryghed og hans nærvær det giver mig, er simpelthen fantastisk.
Har aldrig mødt andet end professionelle ansatte.
Klar stor anbefaling 👍

2026年1月26日

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt af en venlig, imødekommende og rar atmosfære, både når du besøger os og ringer.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores tandplejer empatisk, meget kompetent, nærværende og autentisk.

Det er dejligt at høre, at den tryghed og nærvær der er, er fantastisk.

Din anbefaling betyder meget.

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! Havde flækket en tand bagerst, blev taget ud og syet. Fantastisk sted

2026年1月21日

Kære Suzanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores klinik fantastisk, samt har lyst til at anbefale os.

Dygtige og venlige

2026年1月20日

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores personale.

Et rart sted at komme

Høj faglighed.
Venlighed, ro, imødekommenhed, hjemlig atmosfære

2026年1月21日

Kære Bente,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores høje faglighed og de flotte ord om vores personale.

5つ星のうち5の評価

Personalet er meget professionelt og venligt

Tandlægen Hamed er yderst dygtig han er yderst kompetent og ved hvad han laver. Jeg kan varmt anbefale ham.

2026年1月20日

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du finder vores tandlæge yderst dygtig og yderst kompetent.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Prof arbejde- søde og venlige!

Prof arbejde- søde og venlige!

2026年1月6日

Kære Kisser,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på, at du fandt vores arbejde professionelt - det er netop det vi tilstræber.

Dine pæne ord om vores personale betyder meget.

En meget fornøjelige oplevelse

En meget fornøjelige oplevelse, at få lavet et hul, hvor kombinationen af kompetencer og god energi gjorde forskellen.
Tak for det👍✌️

2026年1月9日

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en meget fornøjelig oplevelse, hvor kombinationen af kompetencer og god energi gjorde en forskel - det betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Som altid en sublim behandling ved…

Som altid en sublim behandling ved Marlene Rasmussen, kan kun bidrage med de bedste anbefalinger igen-igen.

2025年12月11日

Kære Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord til vores tandplejer, sætter vi stor pris på - vi ønsker altid, at leverer en sublim behandling til vores patienter.

Vi takker mange gange for de bedste anbefalinger.

De er super søde

De er super søde

Kære Michelle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du finder os super søde - det er netop sådan, vi ønsker at møde vores patienter.

5つ星のうち5の評価

Tandlægen i Karise er fagligt dygtig

Tandlægen i Karise er fagligt dygtig, der er god stemning og fin service i klinikken.

Kære Linda,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder os fagligt dygtige, samt mærker en god stemning og fin service i klinikken - dette er netop det, som vi ønsker at leverer til vores patienter.

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds. Dygtige og meget venlige, man bliver altid modtaget med et smil.

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på, at høre du var super tilfreds.

Det betyder meget, at du har så mange pæne ord om vores personale - vi ønsker netop, at alle vores patienter altid bliver modtaget med et smil.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。