Banner for tandlægen.dk - Kolding

TrustScore 5段階評価の5

Albuen 23, 6000 Kolding, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Lige overflyttet til jer og fået en tandplejer tilbage som jeg sætter stor pris på .. Cæcilie har altid fået mig til have tillid skønt jeg havde en slem tandlæge skræk ..så glad for for min beslutning... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stor ros til Cæcilie Hansen hos Tandlæge.dk i Kolding! Jeg må ærligt indrømme, at jeg normalt synes, det er noget af det mest ubehagelige at gå til tandlæge – men her var oplevelsen en helt anden.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kontaktede tandlægen.dk med et akut behov. På trods af, at jeg endnu ikke var patient i klinikken, gjorde personalet, hvad de kunne for at tilbyde mig en tid allerede næste dag. Mit første besøg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bliver altid mødt med varme smil, både i reception, ved tandplejer og de dygtige tandlæger. Får altid en oversigt over evt. behandling og god forklaring. Kan endda være heldig med “giro 413” af tandlæ... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3,278

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Gode gamle Niels er blevet skiftet ud…

Gode gamle Niels er blevet skiftet ud med Mikkel ved en rod behandling. Mikkel er verdens klasse . Første gang jeg har været ved tandlæge uden det gør
Særlig ondt. Fagligheden er i top sammen med humoren .

Andrea er super sød, og fik fikset en bideskinne til mig. Hun er super sød og imødekommende

Cæcilie laver eftersyn og rens uden det gør ondt. Hun er den eneste der har formået dette .

Malene i receptionen er sød , venlig og godt ansigt ud af til.
Tak for en god oplevelse for en der hader at gå til tandlæge :) 🦷

2025年11月13日

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores tandlæge verdens klasse, samt havde fagligheden og humoren i top.

Vi er glade for, at vores anden tandlæge var super sød og imødekommende, samt at vores tandplejer var den eneste der kunne formå at lave et eftersyn og rens der ikke gjorde ondt.

Vi sætter pris på, at du fandt vores receptionist sød og venlig.

5つ星のうち5の評価

Meget fin behandling fra Niels og…

Meget fin behandling fra Niels og Fatima og god forklaring

Mvh Inge Olsen

2025年11月12日

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en meget fin behandling af vores tandlæge og klinikassistent, samt fik en god forklaring - det betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Skulle ha lavet to huller var en…

Skulle ha lavet to huller var en behagelig oplevelse der blev gået meget forsigtigt til værks 👍

2025年11月11日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en behagelig oplevelse, hvor der blev gået meget forsigtigt til værks - det betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Virkelig rar og god oplevelse

Virkelig rar og god oplevelse. Professionel. Effektiv og hurtig

2025年11月10日

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du havde en virkelig rar og god oplevelse, samt at den blev udført, professionelt, effektivt og hurtigt.

5つ星のうち5の評価

Malene er et kæmpe aktiv og en…

Malene er et kæmpe aktiv og en fantastisk ambassadør for tandlæge.dk

2025年11月5日

Kære Nils,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du finder vores tandplejer kæmpe aktiv og en fantastisk ambassadør for vores klinik - det betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Rene er i verdens klasse den bedste og…

Rene er i verdens klasse den bedste og mest omsorgsfulde tandlæge der hele tiden fortæller hvad der sker. Jeg vil til hver en tid anbefale ham især til folk med tandlæge skræk.

2025年11月3日

Kære Pia,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores tandlæge i verdens klasse og den bedste og mest omsorgsfulde tandlæge.

Vi sætter pris på, at du vil anbefale ham til folk med tandlægeskræk.

God behandling fra Mikkel

God behandling fra Mikkel, som tydeligvis har styr på håndværket og humoren 😊
Og altid god venlig service fra Malene i ekspeditionen.

2025年10月31日

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik en god behandling af vores tandlæge, samt følte der var styr på både håndværk og humor.

Vi er glade for, at du altid oplever en god og venlig service af vores receptionist.

God og effektiv behandling

God og effektiv behandling

2025年10月31日

Kære Andy,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en god og effektiv behandling - det sætter vi stor pris på.

God oplevelse

Jeg føler mig godt tilpas og tandlægen er meget omhyggelig og sørger for at det bliver en god oplevelse

2025年10月28日

Kære Anette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du føler dig godt tilpas, samt føler vores tandlæge er meget omhyggelig og sørger for en god oplevelse - det betyder meget.

TAK.

Jeg har den største tandlægeskræk. Den behandling jeg fik af tandlægen René var simpelthen den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. Fik trukket en tand ud, uden det gjorde ondt, fantastisk. Tak.

2025年10月29日

Kære Maria,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at den behandling du fik hos vores tandlæge var den bedste oplevelse nogensinde.

Vi er glade for, at din tandudtrækning forløb sig smertefrit, samt var fantastisk.

Trygt og informativt

Personalet er søde og informative. Man føler sig i gode hænder.

2025年10月27日

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores personale søde og informative.

Vi sætter pris på, at du følte dig i gode hænder.

5つ星のうち5の評価

Virkelig behagelig og modtagelig…

Virkelig behagelig og modtagelig behandling jeg fik, hvor de ovenikøbet er noget af mest fair priser, hvor de fastlægger pris individuelt efter behandling
Meget positivt overrasket og klart anbefalelsesværdige

2025年10月22日

Kære Nicki,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik en virkelig behagelig og modtagelig behandling.

Det er dejligt at høre, at du blev meget positivt overrasket.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Super godt 👍

Super godt 👍

2025年10月2日

Kære Lorenza,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at det var super godt - det betyder meget.

Kære Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede en god service og et behageligt personale - det betyder meget.

En positiv oplevelse.

Personalet er venlige. Der er en god atmosfære på klinikken.
Jeg kommer der selvfølgelig først og fremmest fordi jeg mener de er dygtige til deres “håndværk”.

2025年9月20日

Kære Marie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse, hvor personalet var venlige og havde en god atmosfære på klinikken.

Vi er glade for, at du mener vi er dygtige til vores håndværk - det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち1の評価

Jeg fik lavet min tand efterfølgende…

Jeg fik lavet min tand efterfølgende kom jeg igen til læge med som Smartere i som tand . Efter vi fix den igen læge sagt at jeg skal ikke betale når det er som tand . Fik jeg en regning bagefter at jeg skal betale det ikke færre

2024年9月18日

Kære Read,

Tak for din tilbagemelding. Som vi talte om under dit besøg, var behandlingen af én tand uden beregning, mens den øvrige behandling skulle betales.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 52 51 51.

God dag.

De meget hjælpsom

Det var rigtig god

2025年9月17日

Kære Omer,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vores personale var meget hjælpsomme, samt at din behandling var rigtig god.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。