Banner for tandlægen.dk - Vejen

TrustScore 5段階評価の4.5

Torvegade 16, 6600 Vejen, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kom ind til Rune Nyvang for første gang. Han var meget behagelig og kunne mærke han var meget grundig omkring problemet inden han besluttede hvad der skulle gøres, og det gav mig en tryghed. Jeg f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min tandplejer er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Jeg føler mig altid tryg og i virkelig gode hænder hver gang. Jane tager sig tid, forklarer alt og udfører sit arbejde med st... もっと見る

5つ星のうち5の評価

er nok den bedste tandlæge jeg nogensinde har været hos, Det var akut , jeg ringede ind havde stærke smerter fik en tid samme dag, og efter 30m var jeg ude uden nogen smerter , meget god oplevelse , k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super proff. Service Jeg følte mig tryg fra første øjeblik Personalet er rigtig søde og rare Og både tandlæge og assistent vidste hvad de lavede..selv bedøvelses stik af gummer var med minimal s... もっと見る

企業情報

レビューを書く

Alt med et smil 🫶

2025年5月7日

Kære Ivan,

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever, at alt foregår med et smil – det er lige præcis den stemning, vi ønsker at skabe.

Super god betjening og dejligt personale

Super god betjening og dejligt personale

2025年4月7日

Kære Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever en god betjening og et imødekommende personale hos os.

Virkelig god forklaring og sød betjening

Virkelig god forklaring og sød betjening

2025年4月1日

Kære Mona,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vi kunne give dig både god forklaring og sød betjening.

Tandlægen var meget beroligende

Tandlægen var meget beroligende, fik mig til at slappe af

2025年3月26日

Kære Jette,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt tilpas og i trygge hænder hos vores tandlæge. Vi sætter stor pris på din feedback.

5つ星のうち5の評価

Hurtig og fin behandling.

Hurtig og fin behandling.

2025年3月25日

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

5つ星のうち3の評価

Hvis du elsker at møde nye mennesker 😊

Jeg har haft fornøjelsen af at være fast kunde i mange år, men de seneste år har føltes som en tandlægelig udgave af "rejseholdet" – nye ansigter hele tiden. Jeg gik fra at have en fast tandlæge ind over til hver andet eftersyn pga. bindevævssygdom, til pludselig kun at gå ved tandplejer. Den sidste forklaring på dette er, at tandlægerne ikke er lige så dygtige til tandpleje som tandplejerne. Ja, men det lyder da trygt!

Men hvis du gerne vil have den ægte luksus oplevelse af at bruge over 500 kr. på 20 minutter all inclusive – uden champagne🥂 og fodmassage vel at mærke – så er du kommet til det rette sted. Fokuseret undersøgelse, tandrensning og klinisk undersøgelse i én pakke til den nette sum af 538,35 kr. Det er da noget af et tilbud!👍

Og så er der fleksibiliteten: Den seneste tid på dagen, jeg kunne få til næste tandeftersyn en fredag om 6 måneder, var kl. 13.15, og vel at mærke til en ny tandplejer, da nuværende stopper. 🤔

Receptionen skal have ros for deres venlighed, og det samme skal min nu tidligere tandplejer. Jeg håber, hun finder et sted, hvor personalet bliver længere end holdbarheden på en tube tandpasta😊

Så hvis du elsker at møde nye mennesker, så book en tid hos Tandlægen.dk Vejen.

2025年3月21日
自発的なレビュー

Kære Gitte,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os – det er bestemt ikke vores ønske.

Priserne på behandlinger som f.eks. undersøgelser er fastsat af staten og gælder alle tandklinikker i Danmark. Det betyder, at prisen vil være den samme uanset, hvor du får behandlingen udført.

Omstruktureringer sker desværre på de fleste arbejdspladser indimellem, og det er ikke noget vi kan ændre på – men vi forstår, at det kan opleves forskelligt.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale videre om det – vi vil meget gerne hjælpe.

God behandling

God behandling

2025年3月18日

Kære Jonna,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med din behandling.

Lidt stresset oplevelse

Lidt stresset oplevelse

2025年3月13日

Kære Jørn,

Tak for din tilbagemelding. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, og vi vil derfor meget gerne følge op på din oplevelse i klinikken. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 36 01 16, så vi kan modtage den feedback.

Vi håber at høre fra dig.

God dag.

5つ星のうち5の評価

😊😊😊😊 en meget god behandling

en god oplevelse og en meget god service🥰🥰😊😊

2025年3月5日

Kære Per,

Vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse i vores klinik. Tak for den rigtig fine anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

At der ikke var noglen huller.

At der ikke var nogen huller.

2025年3月3日

Kære Keld,

Det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for din anmeldelse.

Behageligt tandlægebesøg!

Behageligt tandlægebesøg!

Venlig og sikker omgang med mine nedslidte tænder. Venlig omgangstone.
Kan anbefales til venner og bekendte !!!

2025年2月25日

Kære Ove,

Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos os. Vi er glade for, at du følte dig godt tilpas under dit besøg. Tak for din anbefaling og fine anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

God behandling og service.

God behandling og service.

2025年2月24日

Kære Laila,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din behandling hos os.

Hurtig og god hjælp

2025年2月18日

Kære Ulla,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hjælp du modtag i vores klinik.

5つ星のうち5の評価

En super god modtagelse som ny bruger…

En super god modtagelse som ny bruger af klinikken. Rigtig flink personale.

2025年2月12日

Kære Kirsten,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg i klinikken var en positiv oplevelse.

Godt

Det var en god behandling

2025年2月11日

Kære Ellen,

Mange tak for din anmeldelse.

Altid venlig personale

Altid venlig personale, og får forklaret hvad de laver. Har altid været hos dem.

2025年2月7日

Kære Irene,

Mange tak for din flotte anmeldelse og positive tilbagemelding.

5つ星のうち5の評価

God oplevelse af tandpleje… grundig og …

God oplevelse af tandpleje… grundig og forklaring…tak

2025年1月31日

Kære Inge Marie,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik, som fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

5つ星のうち5の評価

min oplevelse starter fra det første…

min oplevelse starter fra det første øjeblik, da jeg ringede for at planlægge min tid, venlighed, professionalisme, og så blev jeg overbevist af en tandlæge, der er fortjent og ansvarlig for alt det, meget professionel frem for alt ærlig, og jeg ved med sikkerhed, at vi vil mødes igen ved en anden lejlighed.

2025年1月30日
自発的なレビュー

Kære Izeta,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god og positiv oplevelse i vores klinik, hvor du følte dig taget hånd om af et venligt og professionelt personale.

Vi håber, at kunne få lov til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。