Kunde i 30 år!
Jeg har vÊret kunde hos tandlÊgerne Jernbanevej i 30 år! Da min tandlÊge igennem alle årene, velfortjent gik på efterlÞn, skulle jeg have ny tandlÊge i klinikken. Det begyndte også meget godt hos en medejer af klinikken, og jeg var tilfreds med behandling samt pris. Men efterfÞlgende var der stor udskiftning i personale, og jeg kom ind til forskellige tandlÊger og klinikassistenter.
Jeg blev så igen for et års tid siden tildelt ny tandlÊge, og pludselig steg prisen med over 100% for samme behandlinger? Det påpegede jeg et par gange, men svaret var at det kunne vedkommende godt se, men kunne ikke gÞre noget ved det? Så sidste gang for et par måneder siden, valgte jeg simpelthen at rejse mig fra stolen inden behandlingen gik i gang, da jeg fik prisen! Jeg har svÊrt ved at forstå at man ikke tjekker mere op på de trofaste kunder man har, og at nye tandlÊger ikke tjekker op med tidligere behandlinger samt priser og sit bagland?
Det skal siges at jeg har gået til tandlÊge ca hver 4 måned igennem alle årene, i samarbejde med min forhenvÊrende tandlÊge.
Da tandlÊger er en tillidssag ligesom bil mekanikeren, er jeg meget skuffet og ked af det!
Jeg har altid fÞlt mig godt tilpas ved at komme i klinikken. Der har altid vÊret god stemning og humor, men efter min forhenvÊrende tandlÊge stoppede, har det fÞltes meget turbulent, presset, og overfladisk?
Nu har jeg fundet en ny tandlÊge i provinsen, hvor det lover godt for fremtiden, og hvor behandling og pris hÊnger sammen for det samme arbejde.
Jeg har i mange år vÊret tilfreds, men har flere gange det sidste års tid prÞvet at råbe jer op, men er ikke blevet hÞrt.
Derfor to stjerner!
P.S har redigeret et par gange.
2022幎2æ3æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ