Varm anbefaling af tandlÊgerne i Gug. De er gode til at forklarer tingene undervejs sÃ¥ man fÞler sig tryg og i gode hÊnder nÃ¥r man fÃ¥r lavet en tandbehandling. Jeg kan isÊr anbefale Liza som har vÊre... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle have trukket en kindtand ud og det var helt igennem en super oplevelse! FÞlte mig i sikre hÊnder hos TandlÊge Pernille Zinck Justesen, samt assistent. Under forlÞbet var der hele tiden... ãã£ãšèŠã
God oplevelse med selve behandlingen, men det er blevet utroligt dyrt. Betaler mellem 1000-1500 pr gang og 4 mÃ¥neder imellem. Og det er uden fyldninger, âblotâ tandrensninger med en masse forskellige... ãã£ãšèŠã
Top professionel tandplejer Ida Simonsen. Har kun varmeste anbefalinger til hende. Top karakter! Kender ikke de andre... Kundemodtagelsen kunne sagtens blive bedre. Receptionisten kiggede bare ind i s... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Behagelig og professionel behandling
Rar og behageligt tandlÊge
Rar og behagelig tandlÊge, god service og gode til at forklar hvad de gÞr og hvad der skal ske. Har kun gode oplevelser ved dem.
super god behandling og god forklaringâŠ
super god behandling og god forklaring over hvad der skal forgå.
Meget omhyggelig behandling
Meget omhyggelig behandling og behagelig stemning.
SeriÞs kundeminded
SeriÞs kundeminded der får dig til at fÞle du er i gode hÊnder
God og fin behandling
God professionel behandling
God, professionel behandling. Grundighed og seriÞsitet er to vÊrdier jeg anser dem for at have.
Var afsted i går
Var afsted i går, for fÞrste gang i mange år. Jeg har normalt tandlÊgeskrÊk, er virkelig utryk ved at sidde i stolen. I går var jeg hos Nanna og få et tjek. Hun er helt fantastisk - desuden fÞler man sig så velkommen i klinikken, der er hyggeligt, pÊnt og varmt at vÊre. Nanna var suverÊn og fortalte alt hun gjorde. Jeg ser frem til nÊste besÞg om et år.
Er rigtig glad for at vÊre skiftet tilâŠ
Er rigtig glad for at vÊre skiftet til tandlÊgerne i Gug, er tandlÊgeskrÊk, men fÞler mig tryg ved at komme i klinikken, bestiller tid når jeg skal og trÊkker ikke lÊngere tiden ud til det gÞr ondt, fÞr jeg kommer afsted som ved tidligere tandlÊger. Kan kun anbefale tandlÊgerne i Gug.
Jeg har vÊret kunde siden 1986 og serâŠ
Jeg har vÊret kunde siden 1986 og ser ingen grund til at skifte, selvom klinikken ikke ligger i nÊrhed af min bopÊl. Jeg har altid fået en ordentlig behandling til en efter min mening god pris - måske ikke den billigst tandlÊge, men bestemt heller ikke den dyrest. Vigtigst for mig er, at jeg har tillid til, at pris og kvalitet hÊnger sammen, og den gÞr den i dette tilfÊlde.
Bedste tandlÊge jeg nogensinde har gÃ¥etâŠ
Bedste tandlÊge jeg nogensinde har gået hos.. så simpelt kan det siges..
Det er tandlÊger
Det er tandlÊger, men tandlÊgerne i Gug sÞrger for at du forstår; din regning, din fremtid aftale, og hvordan det står til med tÊnderne og hvad du skal vÊre opmÊrksom på, og selv kan gÞre for at passe på tÊnderne.
God behandling i behagelig atmosfÊre
God behandling i behagelig atmosfÊre. 5* Anbefales
Så blev jeg 2 tÊnder fattiger
Ingen problemer, men 2 tÊnder fattigere
Fem stjerner fra en ung studerende
Jeg har kun prÞvet at vÊre ved en af tandplejerne, men hun er Sà sÞd og dygtig! Jeg har ikke en finger at sÊtte på noget hos Tandplejerne i Gug :)
En tandlÊge, man kan have fuld tillid til...
Jeg vil meget gerne anbefale TandlÊgerne i Gug. De er meget professionelle. De er altid sÞde og venlige. Priserne er fair, og der kommer ikke uforudsete ting på regningen. Det er faktisk en fornÞjelse at komme der.
Super service og behandling
Super service og behandling. Er meget tilfreds.
God og venlig betjening
God og venlig betjening, kan siges af en patient med udtalt tandlÊgeskrÊk.
Venlige og imÞdekommende.