䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

En av Sveriges största återförsÀljare av tapeter. Vi jobbar med låga priser och snabba leveranser.

2.5

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vi blev lurade på 11 tusen då vi fick

Vi blev lurade på 11 tusen då vi fick fel varor och företaget skyller på transportören medans transportören skyller på företaget!
Rena rama bedrÀgeriet!
Avråder köp från detta stÀllet!

2026幎4月23日
Tapetkompaniet ロゎ

Tapetkompaniet からの回答

Alicia hÀvdar att hon fått ett par lådor med fyrverkerier av oss, något vi inte sÀljer och som DSV/Schenker inte får transportera. DSV/Schenker intygar också efter att gått igenom övervakningsfilm att de inte hanterat att de inte hanterat lådorna hon ska ha fått.
Alicia sÀger att hon har video som visar leveransen men vill inte dela med sig av denna trotts att det direkt hade löst tvisten.

5぀星のうち1の評䟡

Mycket dålig hantering av retur – undermålig kundservice

Jag Àr mycket missnöjd med Tapetkompaniets hantering av en retur. Jag bestÀllde tvÃ¥ tapetrullar med samma artikelnummer, men ville returnera endast en – i obruten förpackning och inom Ã¥ngerfristen enligt distansavtalslagen. Trots att jag hÀnvisade till gÀllande lagstiftning (distansavtalslagen 2005:59 §§ 12–13), dÀr det framgÃ¥r att varje vara i ett flerpaketsköp omfattas individuellt av Ã¥ngerrÀtten, vÀgrade företaget att acceptera en delretur.

De hÀnvisade istÀllet till sina egna villkor och bad mig vÀnda mig till AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN) för att pröva Àrendet. Detta trots att Ã¥ngerrÀtten enligt lag Àr tvingande och inte kan avtalas bort. Jag tvingas nu göra en formell anmÀlan till ARN och betala avgift – helt i onödan – eftersom företaget inte följer lagen.

Servicenivån Àr under all kritik. IstÀllet för att ta ansvar och agera enligt konsumentrÀtt försöker de försvåra returprocessen och skjuta över allt arbete på kunden. Det kÀnns som ett aktivt motstånd mot att följa lagen.

Jag rekommenderar andra att vara försiktiga vid köp hÀrifrån, sÀrskilt om det finns minsta risk att du vill returnera något.

2025幎6月9日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥lig service

Hade svårt att rÀkna ut hur många semlor vi behövde så köpte 11 semlor och hade tyvÀrr 4 till övers. Tapetföretaget tar inte emot de 4 oöppnade rullarna då de sÀger att de bara Àr skyldiga att ta tillbaka om HELA bestÀllningen makuleras. Det Àr dålig service!

2024幎9月18日
5぀星のうち1の評䟡

Absolut omöjlig leverantör på nÀtet

Absolut omöjlig leverantör på nÀtet. De jobbar med Schenker transport som bad mig vara hemma hela dagen igår för att ta emot leverans. Sedan kom ett sms som bad mig vara hemma igår 17-20. Då produkterna var viktiga för mig avbokade jag middag hos vÀnner. Imorse kom sms om att de kan leverera nÀsta vecka. KÀnns trovÀrdigt? Oprofessionellt? Absolut. 40 min i tfn för att försöka lösa problemet. Ingen lösning. Inget telefonnummer till Tapetkompaniet. Noll kÀnsla för kundvård. Förstår de inte att de lever på kunderna, inte produkterna? Köp någon annanstans.

2024幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

Snabba, bra pris, bra service.

Hittade en olja 319:- för fyra liter. Hade av en stor butikskedja köpt en burk 0,9 liter för 260:- plus 30:- extra för att den skulle brytas. Tapetkompaniets pris var kanonbra och de tog inget extra för att bryta den trots att min nyans inte ens var valbar på webben.
Dessutom snabbt svar frÃ¥n Anton pÃ¥ mail innan, nÀr jag efterfrÃ¥gade ang möjligheten att bryta i ”udda” nyans. Snabb leverans ocksÃ¥.

2024幎8月26日
5぀星のうち2の評䟡

Tar ej emot returer

Det var bra och snabb leverans av tapeten. Vi hade svårt att berÀkna exakt hur många rullar vi behövde då rummet hade många konstigheter och öppningar. Detta gjorde att en rulle ur bestÀllningen blev över nÀr tapetseringen var klar. NÀr jag kontaktade Tapetkompaniet om att returnera den överblivna oöppnade rullen så fick jag till svar att dom inte tar enstaka rullar i retur, endast hela besÀttningen kan returneras. Pga företagets returpolicy kan jag inte rekommendera dem, hitta en annan leverantör.

2024幎5月29日

Besviken

Efter ett par veckor efter vår bestÀllning efterfrågade vi våra taper som vi hade köpt. Först då fick vi veta att lagersaldot hade misstÀmt hos återförsÀljaren vid bestÀllningen. Förstår att det kan bli en miss i lagersaldot MEN då kan man som kund förvÀntas få ett meddelande och någonslags "ursÀkt". Supertrist att stå med en inhyrd tapetserare två veckor efter bestÀllningen, utan tapeter! Kan tyvÀrr inte rekommendera detta företag trots bra priser, då betalar jag hellre lite extra och få bestÀllningen i tid, alternativt ett meddelande om försening! Uselt kundbemötande och service

2023幎1月26日
5぀星のうち5の評䟡

100% nöjd!

Bra service och trevligt bemötande :) Svarade snabbt på frågor. Dessutom har tapetkompaniet de billigaste priserna och en snabb leverans.

2019幎8月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス