Goed advies en prettig contact in de winkel. Stalen meegekregen om de kleur en het materiaal thuis te checken. Snelle levering en top kwaliteit tapijt.

企業が回答しました
Super blij met het eindresultaat! De communicatie verliep prettig, de aflevering en plaatsing zijn echt vakwerk en we zijn heel tevreden met de gekozen vloerbedekking. Het enige minpuntje was dat de l... もっと見る
企業が回答しました
Diegene die het kwam leggen was zeer vriendelijk en vakbekwaam. Er zou een ondervloer gelegd worden die hij niet bij had daarop reed de persoon terug naar het magazijn zonder gemopper. Kortom een zeer... もっと見る
企業が回答しました
Paar weken terug onze vloerbedekking gelegd , kon gelukkig in twee fases ! Echt super netjes gelegd , netjes opgeruimd en super gasten , donderdag en vrijdag nieuwe trap renovatie , wat een top gast ,... もっと見る
当該企業による記述
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM, s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, オランダ

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zojuist geweest. Goed geholpen, mee denken en uitzoeken van de materialen en kleuren. Je wordt helemaal ontzorgd en je hoeft niets te doen. Top!

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Hulpvaardig, denken mee. De ploeg in het veld bestaat uit twee aardige kerels die goed samenwerken en vakbekwaam zijn en ook iets extra's willen doen.

Super service
Super goede begeleiding
Alles keurig volgens afspraak
Fijn personeel zowel in de winkel stoffeerders maar ook aan de telefoon

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Prima geholpen, eerlijk vriendelijk en goed advies. Geen verkooppraatjes, fijne ervaring.

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
De man was zeer professioneel en wist waar hij mee bezig was.
Nette manier van werken.
Vriendelijk.

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Keurig volgens afspraak aanwezig.
Netjes gewerkt en alles keurig achter gelaten.

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
We worden hier wederom vriendelijk ontvangen en geholpen door een medewerker, kijkt mee naar kleur en komt met goede voorstellen!
Helemaal blij met de bestelling 🥰

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Duidelijke uitleg in de verschillende mogelijkheden. Klantvriendelijk, meedenkend.

Gordijnen waren te kort.
Geen gezeur gewoon nieuwe
Gekregen. Binnen 4 weken was alles opgelost.
Top geregeld door stoffeerder.

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Goed advies en duidelijke communicatie vooraf over de datum van het inmeten en de datum van levering.

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Goed advies en zeer behulpzaam personeel.
Mooi assortiment en genoeg keuze.

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering is onze ervaring met dit bedrijf niets minder dan uitstekend geweest.
Ons traject begon met een bezoek aan de showroom, waar we ontzettend prettig werden geholpen. We kregen deskundig advies, alle tijd om onze keuzes te maken en verlieten de showroom met een goed gevoel én een duidelijke order.
Vervolgens kwam er een vakman bij ons thuis om de situatie ter plekke te beoordelen. Dit gaf direct vertrouwen: er werd zorgvuldig gekeken, meegedacht en eerlijk advies gegeven.
De uitvoering zelf werd gedaan door twee medewerkers: een zeer ervaren vakman en iemand die nog in opleiding was. Wat ons vooral is bijgebleven, is de manier waarop de ervaren specialist zijn collega begeleidde. Hij nam de tijd om uit te leggen, hield nauwlettend toezicht en verloor daarbij geen moment de kwaliteit van ons trapproject uit het oog. Die combinatie van professionaliteit, vakmanschap en betrokkenheid was echt bewonderenswaardig.
Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en weten één ding zeker: de volgende keer gaan we zonder twijfel weer naar dit adres.

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Verkoper was terzake kundig en heeft ons goed geadviseerd. Bezorgers hebben tapijt keurig afgeleverd en alle verpakkingsmaterialen weer meegenomen

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Tapijt is netjes gelegd en de medewerkers waren héél vriendelijk en behulpzaam.
Tapijt van goede kwaliteit en redelijke prijs👍👍

Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch からの回答
Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg en tips, wordt keurig op de hoogte gehouden over de bezorging en leggen van het tapijt, ik beveel dit bedrijf zeker aan

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。