The service from start to finish was excellent! Teun Brands listened attentively to our needs and he gave us outstanding advise, and did a good follow up from ordering the curtains all the way to the... もっと見る

企業が回答しました
We would like to say a big thank you to Teun for his excellent service. He was incredibly helpful, kind, patient and knowledgeable. He took time to help my husband and me, giving us lots of useful ad... もっと見る
企業が回答しました
30 jaar geleden voor het eerst Tapijtcentrum Nederland mijn trap laten bekleden. Gezien mijn ervaring nu opnieuw door hen laten bekleden. Ook nu vanaf tapijtkeuze tot het schoon opleveren prima verlo... もっと見る
企業が回答しました
Over de verkoopmedewerker heb ik weinig positiefs te zeggen. Hij kwam erg onprofessioneel over in de winkel. Hij heeft mij achteraf gezien ook een verkeerd advies gegeven, bleek bij het leggen van de... もっと見る
当該企業による記述
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Noord Brabantlaan 68, 5652 LE, Eindhoven, Noord-Brabant, オランダ

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Wij zijn heel goed geholpen en geadviseerd door verkoper Teun.Men denkt met de klant mee. Ook het personeel dat bij ons tapijttegels heeft gelegd, was zeer behulpzaam en vakkundig. Wij zijn superblij met onze nieuwe vloer !

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Super fijn en goed geholpen in Eindhoven door Teun!
Prachtig al onze 3 trappen bekleed in onze slaapkamer Prachtige vloerbedekking. Was een klein probleem met de openstaande deuren in de slaapkamer maar ook dat werdt keurig opgelost mede dankzij de hulp van Teun.
Prachtige vitrage al met al het kost wat maar dan is het ook prachtig en wordt je super geholpen. Heel fijn.
Wij gaan ervan genieten.

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Prima service. Vakbekwame monteur. Heel blij en tevreden met de nieuwe beklede trap.

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Hoewel de kleurkeuze van ons niet heel reuze was kregen we best een goed advies over combinatie lamellen en gordijnen. Met een uurtje alles geregeld. Over 2,5 maanden het vervolg, monteren. Goede afspraken kunnen maken.

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Deskundige en vriendelijke verkoop, informatie mbt levering, betaling etc uitstekend. Oplossing probleem, verkeerde levering (buiten schuld TCN), snel opgelost.

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Geweldig personeel. Nemen echt de tijd voor je én blijven zo professioneel als je toch van gedachten veranderd!
We hebben prachtige bekleding voor een appartement uitgekozen. Kijken uit naar het resultaat.
Dank jullie wel

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Heel netjes en goed geholpen door verkoper Teun. Hij luisterde goed naar onze wensen en heeft verstand van zaken. Wij zijn heel tevreden!

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Vandaag wezen oriënteren voor een vloer. Heel goed geholpen door Teun!

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Als je echt een probleem hebt, bijv met je planning, dan zetten ze alles op alles om
je te kunnen helpen. En dat is geheel belangeloos. Top!

Tapijtcentrum Nederland - Eindhoven NBL からの回答
Wij zijn supergoed en met kennis geholpen door Koen de stagiair ,met een beetje hulp van het vaste personeel.

Goede kwaliteit.
Fouten en problemen goed opgelost.
Gordijnen, laminaat, trap bekleding en vinyl matten op maat bij div. plekken om slijtage of morsen te voorkomen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。