Nadat wij afgelopen Juli de vloeren en de trap hebben laten bekleden waar we heel tevreden over zijn, zijn we begin Augustus weer naar Mike Dogger geweest voor advies raambekleding inbetween. De... もっと見る

企業が回答しました
Wat een super fijne ervaring met Tapijtcentrum Nederland in Heerlen! Van het uitzoeken tot het leggen: alles is echt vlekkeloos verlopen. In de winkel werden we geholpen door Luca. Wat een ontz... もっと見る
企業が回答しました
Keurig en professionele verkoopmedewerker. Ruime keuze goed advies. Op afgesproken dag en tijdstip de trap ingemeten. Kort daarna bericht ontvangen dat de offerte aangepast is. Ruim 100 euro goe... もっと見る
企業が回答しました
De zoldertrap bekleden ging niet volgens verwachting, maar ging helemaal mis, omdat het vakmanschap van de ingehuurde zzpers erg veel te wensen overliet. Het was niet om aan te zien. Nadat de exp... もっと見る
当該企業による記述
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
In De Cramer 150, 6412 PM, Heerlen, Limburg, オランダ

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
We werden in de winkel prima geholpen. Wel kregen we 1 keer verkeerde info van de verkoper, en 1 keer verkeerde info van de opmeten, was beetje lastig. Dit ivm het egaliseren : de verkoper vertelde dat we hierop 4 uur niet mochten lopen, de opmeter zei dat het zo'n 2 uur was, in realiteit was het ruim 8 uur dat de vloer eigenlijk niet echt beloopbaar was.
Wel hele goede vakmensen, petje af hiervoorn

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Dit bedrijf heeft zich keurig aan de afspraak gehouden. Heel net werk afgeleverd door kundig en beleeft personeel.

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Mensen die met je meedenken. Zowel in de winkel als bij ons thuis.

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Verkoper Woonboulevard te Heerlen heeft ons super geholpen. Dacht met ons mee en gaf ook zijn eigen mening op een fijne wijze. SUPER verkoper!!!!

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
goed advies in de winkel en enorm snel zonder rommel thuis geplaatst.

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Komen afspraken na en prima montage van rolgordijnen.

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Beste, bedrijf is alle gemaakte afspraken nagekomen bij het uitvoeren van werkzaamheden naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Een aantal weken terug fijn geholpen door Justin, mooie vloer uitgezocht voor een mooie prijs

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
In de winkel werden wij vriendelijk en vrijblijvend geïnformeerd.
We kregen een uitgebreide schriftelijke beschrijving over de gemaakte afspraken en de werkwijze.
De stoffeerder heeft onze trap vakkundig en vlot bekleed en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Ik zal jullie bedrijf aan iedereen aanbevelen .

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Fijn geholpen door Justin En Luca in het filiaal in Heerlen. Door hun een mooie pvc vloer en bijpassende trap uit kunnen kiezen. Zeker een aanrader!

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Keurig afgeleverd, mooi op tijd kwartiertje vantevoren een telefoontje. En de jongens vroegen zelfs nog of ik hulp nodig had met uitpakken en leggen. Was gelukkig niet nodig.

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Goed advies, vriendelijk personeel en keurig tapijt gelegd!

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Fijn personeel in de winkel in Heerlen. Denkt mee en smeert niks aan.
Zeer vakkundige stoffeerders met leggen!

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Goed persoonlijk advies. Niet opdringend of afwijkend advies maar meedenkend. De stalen mochten we meenemen naar huis om te kijken hoe het in ons huis staat. Ruime keuze.
We komen zeker nog terug voor raamdecoratie

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen からの回答
Goede kwaliteit gordijnen en roedes. Hele fijne medewerker die de gordijnen ophing! Wij zijn zeer tevreden!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。