Banner for Tapijtcentrum Nederland - Venlo

TrustScore 5段階評価の4.5

Nijmeegseweg 8A, 5916 PT Venlo, Limburg, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zonder afspraak in 2 1/2 uur geweldig geholpen door Mike (en eigenlijk door het personeel van Tapijtcentrum Venlo) omdat: × we een bijzonder plezierig gesprek hadden; x de verkoper deskundig w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De service was prima. Met thuisbezoek voor overleg. De afleveri g was ook heel goed. Vriendelijk in winkel en bij bezorgen.

5つ星のうち4の評価

De levering van de vloer en afwerking zijn goed gedaan, Enige min punt zijn de tijdstippen van komen meten, deze zijn veel te ruim gepland, je moet er de gehele dag voor thuis zijn, vind dat dit nie... もっと見る

企業情報

6. ウィンドウ トリートメント店

Tapijtcentrum Nederland - Venlo について

当該企業による記述

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

連絡先

• Nijmeegseweg 8A, 5916 PT, Venlo, Limburg, オランダ

• 077-3519563
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Venlo

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

優良

レビューを書く

De service was prima!

2026年8月26日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Wat leuk om deze positieve woorden te lezen, bedankt! Van het advies aan huis tot de levering: alles is met plezier voor u verzorgd. Ook onze collega’s in de winkel en bij de bezorging zullen deze complimenten zeker waarderen. Veel plezier met het nieuwe karpet!

Duidelijke informatie.

Duidelijke informatie.
Mooi gordijn, was ook niet goedkoop.

2026年8月21日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

We waarderen uw feedback en zijn blij dat de informatie duidelijk was. We zijn blij dat u tevreden bent met het gordijn.

Pvc kliklaminaat

De pvcvloer die we hadden uitgezocht was netjes geleverd en goed gelegd netjes gedaan

2026年8月13日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Bedankt voor deze 5-sterren review! Wij willen u veel woonplezier met deze pvc vloer wensen!

Mooie gordijnen

We kopen al meerdere jaren alle gordijnen bij Tapijtcentrum, goede service en mooie gordijnen,goede prijs

2026年8月12日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Tof om te horen dat u al meerdere jaren zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze gordijnen. We waarderen uw loyaliteit voor het terugkeren naar ons enorm en zijn blij dat u de prijs ook goed vindt.

5つ星のうち4の評価

Goede aandacht betreffende gestelde…

Goede aandacht betreffende gestelde vraag en afhandeling

2026年8月5日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

We waarderen uw positieve feedback over de aandacht en afhandeling van uw vraag. Het is fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen.

Mooie houten jaloezie

Zowel het contact in de winkel, het opmeten en de montage verliepen vriendelijk, netjes, precies volgens afspraak, en het was echt maatwerk

2026年7月24日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Wat fijn om te lezen dat het contact, het opmeten en de montage zo vriendelijk en netjes zijn verlopen! We zijn blij dat alles precies volgens afspraak en als echt maatwerk is uitgevoerd. Veel woonplezier gewenst.

Meedenkend personeel

Meedenkend personeel, zeer attent en vriendelijk. Ook de montage verliep vlekkeloos en snel. Mooi product afgeleverd.

2026年7月17日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Wat fijn om te horen dat ons personeel meedenkend, attent en vriendelijk was! We zijn ook blij dat de montage vlekkeloos en snel is verlopen en dat u tevreden bent met het afgeleverde product.

Medewerkers denken goed mee

Medewerkers denken goed mee, geven eerlijk advies en nemen de tijd bij een afspraak. Prijs- kwaliteit is prima!

2026年7月17日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Fijn dat u ons advies, de persoonlijke aandacht en onze prijs-kwaliteit waardeert.

5つ星のうち5の評価

De winkel in Venlo heeft…

De winkel in Venlo heeft supervriendelijk en behulpzaam personeel.

2026年7月22日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Fijn om te horen dat u onze winkel in Venlo en ons team als supervriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. We waarderen uw compliment enorm en hopen u graag weer te mogen verwelkomen. Tot de volgende keer!

5つ星のうち4の評価

In de winkel vriendelijke hulp

In de winkel vriendelijke hulp.
De stoffeerder correct en een vakman.

U krijgt geen 5 sterren omdat ik wachten vervelend vind. Terwijl ik begrijp hoe een planning in elkaar steekt.

Ik zal derden zeker wijzen op uw bedrijf.

2026年7月10日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over de vriendelijke hulp in de winkel en het vakmanschap van onze stoffeerder. We begrijpen dat wachttijden vervelend kunnen zijn. We waarderen het enorm dat u ons desondanks zult aanbevelen!

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken. Goede service en vriendelijke en geduldige benadering. Bij niet helemaal tevredenheid wordt deze serieus opgepakt en gezamenlijk gekeken naar een passende oplossing.

2026年7月13日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze duidelijke afspraken, service en persoonlijke benadering waardeert. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar onze klanten en eventuele aandachtspunten serieus te nemen, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Super kwaliteit 👌

2026年6月30日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. Wij waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Prettig zaken doen

Goed advies, denken met de klant mee.
Duidelijke communicatie, vakmensen die alles naar tevredenheid uitvoeren en netjes achterlaten

2026年6月26日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over ons advies en onze service! We zijn blij dat onze vakmensen alles naar uw tevredenheid hebben uitgevoerd en netjes hebben achtergelaten. Bedankt voor uw mooie woorden!

Mooi en betaalbaar

Vriendelijk personeel, denken met je mee. Goede service!

2026年6月16日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie 5-sterren review, Nicole. Veel woonplezier gewenst!

Prima Service

Mooi van te voren een belletje dat ze eraan komen.
Vloerbedekking netjes gelegd.
In winkel netjes geholpen en goed voorzien van advies.

2026年6月16日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de vloerbedekking. Bedankt voor jouw mooie woorden, Loes! Wij wensen jouw veel woonplezier toe van het tapijt in de slaapkamer.

5つ星のうち5の評価

Fijne sfeer en goed advies

We zijn heel goed geadviseerd over onze nieuwe vloer. Fijne sfeer in de winkel en vriendelijk personeel
Echt een aanrader!

2026年6月11日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Bedankt voor uw review en de mooie beoordeling. Het doet ons plezier te lezen dat uw bezoek naar wens is verlopen en dat u snel geholpen werd. Graag tot een volgende keer!

Super bedrijf

Super bedrijf! Ben bij het filiaal Venlo geweest werd gelijk aangesproken of ze konden helpen. Naar een afspraak te hebben gemaakt. Is alles goed verlopen bij mij thuis. Snel en netjes gedaan. Vriendelijk behulpzaam personeel. Ga er zeker nog terug komen.zeker een aanrader

2026年5月27日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring bij ons filiaal in Venlo. Fijn dat u zich direct welkom voelde en dat zowel het advies in de winkel als de werkzaamheden bij u thuis naar wens zijn verlopen. We geven uw complimenten graag door aan ons team. Veel plezier met het eindresultaat en we verwelkomen u graag opnieuw in de toekomst!

5つ星のうち5の評価

Super goeie service gehad in de winkel

Super goeie service gehad in de winkel. Heel netjes te woord gestaan en goed geadviseerd.

2026年6月2日

Tapijtcentrum Nederland - Venlo からの回答

Goed om te horen dat u onze service zo positief heeft ervaren. Goed advies en een vriendelijke, persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk, dus het is mooi dat dit is opgevallen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag weer terug in onze winkel!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。