Banner for Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

TrustScore 5段階評価の4.5

Graafseweg 773, 6603 CG Wijchen, Gelderland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Goede prijs kwaliteit bij trapbekleding "caracter" . Nette behandeling in de winkel en duidelijke afspraken via email. Ook het verzetten van de het leggen van de trapbekleding ging probleemloos. Alle... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Bedrijf heeft het goed gedaan, kwamen 1 week later dan gepland maar communicatie hierover was prima. Bij het leggen kwamen ze met 2 personen waarvan er een hard aan het werk was en de ander de halve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Omdat ik deze ervaring al heel wat jaren terug. Hebt meegemaakt toen ik nog thuis bij mijn ouders : woonden die hebben altijd tapijt of vaniel gekocht👍en dat is ons altijd goed bevallen de service e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij kwamen met n moeilijke vraag. We hadden maar n klein stuk vloerbedekking nodig. Wij zijn erg vriendelijk en uiterst prettig geholpen, er werd meegedacht en een oplossing geboden. Daarom deze war... もっと見る

企業情報

6. ウィンドウ トリートメント店

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen について

当該企業による記述

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

連絡先

• Graafseweg 773, 6603 CG, Wijchen, Gelderland, オランダ

• 024-6414214
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Wijchen

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,001

レビューを書く

Prima werk afgeleverd

Prima werk afgeleverd. En dat in zijn eentje.
Chapeau.

2026年3月6日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Wat fijn dat u tevreden bent met het geleverde werk. Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de mooie beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier toe van de beklede trap en overloop!

Een zeer tevreden klant.

Bij binnenkomst in de winkel werden we niet ontvangen door een opdringerige verkoper, maar een vriendelijke verkoper die geïnteresseerd was naar waar wij op zoek waren. Op een zeer vriendelijke manier gaf hij informatie, ook adviezen t.a.v onze wensen. Onze intentie was informatie inwinnen bij verschillende winkels, maar door deze goede behandeling bleven we bij deze winkel. Het hele gesprek was iets langer dan een uur, maar mijn vrouw en ik waren zeer tevreden.

2026年3月11日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen. We zijn blij dat de vriendelijke benadering en het advies in de smaak vielen en u tevreden bent met de service. Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. Alvast veel woonplezier gewenst van de vloer en trapbekleding!

Vakkundig en goed geholpen

2026年3月4日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Fijn dat we u vakkundig en goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling; dat waarderen we zeer!

5つ星のうち4の評価

Duidelijke communicatie en goede kwaliteit

Duidelijke communicatie, denken met je mee. Afspraak is afspraak. Kwaliteit vinyl vloer goed.

2026年2月24日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Fijn te horen dat de communicatie helder was en we goed hebben meegedacht. We zijn blij dat de kwaliteit van de vinyl vloer goed is bevallen! Bedankt voor de feedback.

Netjes

Netjes , goed georganiseerd, supermooi gelegd , goede communicatie over en weer

2026年2月19日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de organisatie, het resultaat en de communicatie. Dank voor jouw mooie feedback Jeroen!

Zeker tevreden

Vriendelijke mensen en goed geadviseerd. En mooie moderne collectie. Blij met de nieuwe vloer!

2026年2月9日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Wat fijn dat onze vriendelijke mensen u goed hebben kunnen adviseren en dat u blij bent met de mooie vloer! Dank voor uw positieve feedback.

Goed en snel

Goed advies en een snelle levering.

2026年2月3日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Fijn dat onze snelle levering en het advies goed bevallen zijn. Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review. Graag tot ziens!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles liep op rolletjes!

2026年2月4日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel woonplezier toe!

Op de trap

Op de trap, overloop en slaapkamer werd er laminaat gelegd. Werkelijk een voorbeeld hoe je hoopt dat het zou gaan. Netjes afgewerkt.

2026年1月29日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review. We waarderen het vertrouwen en zijn blij te lezen dat het hele traject zo soepel is verlopen en dat u tevreden bent over de afwerking. Veel plezier gewenst van het nieuwe laminaat!

5つ星のうち5の評価

Geweldig klantvriendelijkheid en service.

Na 5 jaar ging een klein onderdeeltje van ons rolgordijn stuk (plastic zijgeleider), overigens door eigen toedoen. In de winkel in Wijchen werden we zeer klantvriendelijk geholpen en er werd naar een zelfde geleider gezocht en ons aangeboden . Wij zijn erg te spreken over de geboden service. Chapeau!

2026年2月3日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat mooi om te lezen dat ons team in Wijchen u zo prettig heeft kunnen helpen en met u heeft meegedacht over een passende oplossing.

5つ星のうち2の評価

Service je word bedankt als er iets kapot gaat.

Een heel duur plissee gordijn gekocht na5 jaar al kapot ,moet minstens 15jaar meegaan.

2026年1月13日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Spijtig om te horen dat uw plissé kapot is gegaan. Om u beter van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij graag het factuurnummer van uw order. Deze mag u mailen naar service@tapijtcentrum.nl

Snel en netjes gelegd.

2026年1月9日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze 5-sterren review! Wij vinden het fijn om te vernemen dat het snel en naar wens gelegd is.

Alles tip top in orde

Een goed gesprek gehad met een vertrouwelijke verkoper,alles duidelijk verteld.
Werken netjes en klantvriendelijk.

2026年1月9日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Wat fijn dat u een goed gesprek had met een van onze verkopers en dat alles duidelijk werd uitgelegd. We zijn blij te horen dat u onze klantvriendelijkheid waardeert!

5つ星のうち5の評価

Gordijnen netjes in gesloten zaken en hangers bezorgd

Dit is de tweede keer dat wij bij Tapijtcentrum Nederland iets kopen.
- Wij hebben zeer goede ervaring met dit bedrijf.
- Ze komen hun afspraken na, alles wordt netjes geleverd en/of geplaatst.
- Ze geven stap voor stap instructies wanneer je zelf de rails wilt plaatsen en de gordijnen zelf wilt hangen.
- Als je op zoek bent naar kwalitatieve vloerbedekking of gordijnen, dan moet je bij dit bedrijf zijn. Twee jaar geleden hebben wij vloerbedekking bij hun gekocht. Het ziet er nog steeds erg mooi uit. De nieuwe gordijnen die recent is bezorgd, hangen mooi en zien er prachtig uit.

2026年1月8日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Bedankt voor deze uitgebreide en positieve review en voor het vertrouwen dat u opnieuw in Tapijtcentrum Nederland heeft gesteld. Wat mooi om te lezen dat zowel de levering als de instructies en kwaliteit van onze producten zo naar wens zijn ervaren. We waarderen het enorm dat u onze service en materialen ook na twee jaar nog zo positief beoordeelt. Veel plezier gewenst van de nieuwe gordijnen en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

5つ星のうち5の評価

Ik kan dit bedrijf aanraden.

Wij hebben twee keer een tapijt en een vloerkleed gekocht. Wij zijn zeer vriendelijk en professioneel door Vincent geholpen. Levering was netjes volgens afspraak. De eerste tapijt is gelegd, ook prima gedaan.

2025年11月15日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw aankopen en de service! We zijn blij te horen dat de levering en installatie naar wens waren. Dank u wel voor de mooie woorden.

5つ星のうち5の評価

Verkoper die met je meedenkt

We werden fantastisch en deskundig geholpen door een hele vriendelijke verkoper. We twijfelden heel erg over de maat en vorm van een vloerkleed totdat de verkoper een catalogus liet zien met hetzelfde vloerkleed in een andere vorm. Dat was precies wat wij zochten. Door het initiatief van de verkoper konden we dus heel snel beslissen. Het kleed was ook heel snel leverbaar wat ook een groot pluspunt was. We zijn dus zeer tevreden.

2025年11月25日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze collega u deskundig heeft kunnen adviseren en dat het tonen van de catalogus heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We zijn blij dat het vloerkleed snel geleverd kon worden en dat u tevreden bent met zowel het product als de service.

Wij waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug.

5つ星のうち4の評価

De medewerkers vriendelijk en…

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Proberen alle wensen inzichtelijk te maken. Jammer dat ze geen ander alternatief geadviseerd hebben, zodat de keukengordijnen ook in wave geleverd hadden kunnen worden. Gordijnen vallen dan toch mooier, vandaar 4 sterren

2025年11月25日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Fijn te horen dat onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam waren. Bedankt voor de feedback, we zullen dit meenemen om onze service te verbeteren.

Prima service

Prima service
Trap prima gestoffeerd

2025年11月24日

Tapijtcentrum Nederland - Wijchen からの回答

Hartelijk dank voor het invullen van deze 5-sterren review! Wat fijn om te vernemen dat alles na wens is verlopen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。