Fijn bedrijf, met een vriendelijke medewerker, die je goed helpt met uitzoeken, van de juiste tappijtegels. Alles is netjes gelegd. Ze komen de afspraken na. Dus communicatie is goed. Enigste minpuntj... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Goed duidelijk en deskundigadvies tijdns de verkoop. Ook werd er werd goed gecommuniceerd tijdens levering en montage. Dit was nieuwbouw dus geen (gezellige) plek waar al iemand woont. Super overall... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij zijn heel erg fijn geholpen met tapijt voor onze trap naar de 1e verdieping door een jonge dame, en we dachten als het leggen nu ook nog eens zo goed gaat. Nou dit is zeker overtroffen en jullie e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
From day one when I entered the Tapijt Centrum showroom, I was received well and given proper advice. The reason I went to them was to carpet our partial home that was damaged due to heavy leakage due... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze âmoving stripesâ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Best, ãªã©ã³ã

顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fout maken is niet erg als je het goed oplost

Zeer tevreden!
Goed geholpen in de winkel en de stoffeerder die de trap kwam bekleden was sociaal, ervaren en snel!

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Vandaag bij tapijtcentrum geweest in Heerlen.
Verkoper Justin adviseerde ons goed, zodat we onze keuze snel konden maken. Precies wat we zochten.
Bedankt Justin voor de duidelijke uitleg en de heerlijke koffie.

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Kopen hier altyd onze vloerbedekking en karpetten. Erg goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Goed personeel en fijn in het contact. Snel en netjes gewerkt

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Ik ben goed geholpen bij de aankoop en nadien werden de gordijnen ook netjes geleverd en opgehangen.

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Goede uitleg. Volop aandacht voor mij. Ook meedenken.
Het leggen van het zeil verliep goed en kundig en het overtollige zeil werd meegenomen.

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Makkelijk contact, goede communicatie, prettig personeel.
Helaas wel één put in de vloerbedekking zichtbaar (stukje ondervloer gemist?)âŠ

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Geholpen door Mike. Niks was teveel voor hem, denkt met ons mee. Zeer behulpzaam en kennis van zaken. Waren er maar meer van deze verkopers ððððð

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Aardig personeel in de winkel en een ervaren trap bekleder. Ook goede service van het hoofdkantoor.

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Ik kan natuurlijk niet vergelijken omdat ik voor jullie gekozen had. Maar de dienstverlening is prima, afspraak wordt nagekomen en vriendelijk personeel, ook fijn. Ik ben blij met het resultaat, daar had ik zelf natuurlijk een hand in. Kortom: goede service!

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Meedenkend personeel, zeer attent en vriendelijk. Ook de montage verliep vlekkeloos en snel. Mooi product afgeleverd.

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
De service was goed; over alles wat ze deden werden wij ingelicht, het werk werd netjes uitgevoerd, rommel werd opgeruimd.

Tapijtcentrum Nederland ããã®åç
Medewerkers denken goed mee, geven eerlijk advies en nemen de tijd bij een afspraak. Prijs- kwaliteit is prima!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã