2.9

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

NIE WIEDER

NIE WIEDER. wir haben dreimal! die Ware retourniert, jedesmal wurde das Paket nicht angenommen, obwohl die Adresse stimmte. Kundendienst wechselte die Bearbeiter, selbst Sendungsnummer ÃŒbermitteln zur Paketannahme wurde geschickt ausgesessen und nicht erstatten zu mÃŒssen. Geld ist bei Tapwell, unerwÃŒnschtes Produkt bei mir. Die schlimmste Erfahrung jemals!

2025幎11月10日
5぀星のうち5の評䟡

Fick bra hjÀlp av supporten vilka reservdelar som passar min kran. BestÀllde produkterna via hemsidan på morgonen och bara ett dygn senare hade de skickats och var framme på mitt utlÀmningsstÀlle.

2026幎4月29日

Undermålig kvalité

Termostatinsatsen håller ett par år och kÀrvar sedan. Byts en gång på garanti och efter det måste man årligen byta den och får stå för kostnaden sjÀlv.
Bra affÀrsidé, locka kunder med design men undermålig kvalité och sen krÀnga dyra reservdelar på abonnemang.

2026幎2月24日
5぀星のうち2の評䟡

Okej support men bristfÀllig kvalite.

Okej support men bristfÀllig kvalite.
Kökskran som glappade rejÀlt efter rörmokare installerat.
Support var trevlig och fick nya delar som en rörmokare satte ihop.
Efter ett halvår börjar kranen glappa igen och oron finns att det ska gå sönder och lÀcka vatten....

2025幎12月25日

Fantastisk kundsupport och lösningsorientering

Köpte Tapwells inbyggd tvÀttstÀllsblandare och deras inbyggda dusch. Vattentrycket behövde minska och då skickade kundsupporten packningar direkt. Det slutade med att vi fick byta tvÀttstÀllsutkastaren och det hjÀlper deras kundsupport också till med. VÀldigt hjÀlpsamma och kundfokuserade vilket vi uppskattade mycket i situationen.

Tapwell Àr kundorienterade ville verkligen att kunden skulle ha en produkt från dem som fungerar.
Det gör de nu och vi Àr vÀldigt nöjda.

2025幎2月12日
5぀星のうち5の評䟡

Top service fra kvalitets firma !

En mindre indbringende opgave for Tapwell , men dog meget vigtig for mig,
blev klaret med stor servicemindednes
og humÞr af Steffen.

På trods af travlhed efter sommerpausen, fandt han tid til at lÞse
en specialopgave på en yders tilfredsstillende måde.

Et firma der i den grad kÊrer sig om deres kvalitets produkter.
Super oplevelse, tak !

2025幎8月8日
5぀星のうち5の評䟡

HÞj kvalitet og super god service

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Tapwell her på Trustpilot.
Efter montering af vores nye kÞkkenarmatur, konstaterede vi at selve hanen sad lidt skÊvt, hvilket sås tydelig da vi havde vinduessprosser lige bag armaturet.
Jeg skrev til Tapwell og blev kontaktet lige under en time efter af Steffen HÞglund fra Tapwell danmark.
Steffen beklagede vores oplevelse med det nye armatur og oprettede straks en ordre på et nyt som vi får tilsendt, herudover dÊkker de fakturaen for udskiftningen, det er da service i topklasse.
Tapwell får mine varmeste anbefalinger, deres produkter ligger muligvis i den hÞje ende, men kvalitet og super god service koster jo lidt.

Vh.
Mogens Christiansen
Kirkevej 50 Over Randlev
8300 Odder

2025幎5月28日
5぀星のうち3の評䟡

Advarsel/Varning - ingen ny pakning/packning

Jeg har kÞbt gode og smukke vandhaner for 24.000 DKK for nogle år siden.
Bl. a. Håndbruser Tapwell Classic ZDOC030 Messing. Pakningen blev utÊt, men jeg kunne IKKE få en ny! De findes ikke, fik jeg at vide. Jeg skulle kÞbe en ny håndbruser til 625 DKK.
De pakninger findes jo! De er i alle nye håndbrusere. Det er ikke i orden, når man kÞber kvalitet. Og miljÞmÊssigt uforsvarligt.
Som producent af kvalitetsvarer i 2024 forventer jeg, at jeg kan kÞbe reservedele. Andet er meningslÞst og overforbrug.

2024幎8月2日

Fantastisk kundservice på Tapwell

Fantastisk kundservice pÃ¥ Tapwell. Pratade med Lina pÃ¥ kundsupport om ett problem jag rÃ¥kat ut för. Utan minsta diskussion fick jag en ny ersÀttningsprodukt för den som rÃ¥kat gÃ¥ sönder. Även om kvaliteten pÃ¥ deras produkter Àr riktigt bra kan givetvis saker intrÀffa. Hon skickade direkt en ny produkt. Äntligen ett företag som förstÃ¥r att köptryggheten och kundupplevelsen Àr viktig. Köper jag nÃ¥got vill jag kÀnna mig sÀker pÃ¥ att det Àr ett bra och lÃ¥ngsiktigt köp. Alla vÃ¥ra kök- och badrumstillbehör Àr frÃ¥n Tapwell och det Àr jag riktigt glad för nu! Stort tack för suverÀnt bemötande! Det kÀnns bra!
Mvh Ulf Andersson, Linköping

2024幎8月22日
5぀星のうち2の評䟡

Anbefaler IKKE Tapwell

Vil ikke anbefale tapwell til noen.
Vertfall ikke badekar blandebaterier.
Veldig dårlig insatts som begynner å lekke etter kun 4 år.
Jeg demonterte å tok ut insatsen å den er utrolig billig lagd noe man skjÞnner av rederve dele prisen.
Veldig stiv å vond å vri på da hontakene, vridere er runde.Ê men går også tungt rundt. Heller ingen vilje til å forbedre reserve deler.

FÞr dette hade vi Oras som vi hadde i i over 20 år uten problemer. Oras var en av de biligste modeller de solgte og en av de mest vanlige modeller du fremdeles kan få kjÞpt deler til. Oras er ikke stiv å hard å vri på og drÞpper ikke etter kun 4 år.

Den mest vanlige modell oras skjÞkken blandebatteti kran er også en utrolig holdbar kran med en utrolig bra insats, kasett.

Etter at Tapwell ga meg feil reserve deler så er det også vanskelig å komme i kontakt med de.

Anbefaller ikke tapwell blande batteri til badekar eller kjÞkken. Gå for Oras klassikerene

2024幎6月19日

Köksblandaren ”exploderade” plötsligt

Köksblandaren ”exploderade” plötsligt och vredet för diskmaskinsavstÀngningen flög av och det började spruta vatten i det 1 Ã¥r gamla köket! Köpt via Marbodal ihop med köket, som tyckte de kunde ersÀtta med ny produkt! Efter mycket tjafs kom pengar tillbaka och en brÃ¥kdel av kostnaden för byte av blandare, men inget för stÀd mm. vad hade hÀnt om vi inte hade varit hemma?
KÖP INTE!!!!!!

2022幎9月22日

Superservice och bra produkter

Superservice och bra produkter! Har deras kranar och duschar i bÃ¥de badrum och kök och har alltid fÃ¥tt bÃ¥de hjÀlp vid frÃ¥gor och reservdelar samt ”special” borstade kranar nÀr jag bad om det. Personalen pÃ¥ Renstiernasgatan Àr GULD!

2022幎10月6日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk fin produkt och företag

Fantastisk fin produkt och företag.
Fick hem en del som hade del på anslutningsslangen, ringde Tapwell och utan några som helst invÀndningar bara frågade, vad som var fel och skickade ut en ny del direkt.
Det kallar jag för superservice och köksblandaren modell större Àr jag jÀttenöjd med.
Kommer definitivt att byta ut mina gamla kranar till fler från Tapwell nu.

2022幎1月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ