Isabelle doet altijd haar uiterste best, Zelfs als je op de laatste moment iets besteld of er is iets anders dan gedacht. Zorgt ze er altijd voor dat je gelukkig buiten gaat. Toppertje ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het is de tweede keer dat ik hier al besteld heb. Snelle levering, mooi product, zeer goed verpakt. Zeer tevreden!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie artikelen, prijs valt goed mee en zeer goed verpakt. Enkel de leveringsduur was wat lang maar ik denk dat dit te maken heeft met de drukte door de eindejaarsperiode.
äŒæ¥ãåçããŸãã
â Opzoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Wij stellen deze helemaal naar uw wens samen. Hiervoor werken wij samen met enkele lokale Limburgse ondernemers. Een verjaardag, babyborrel, een huwelijk, Kerstmis of een cadeau voor hem/haar? Wij leggen de focus op personalisatie voor elke gelegenheid. â Bij Tara verkopen wij niet enkel onze producten. Wij zorgen ervoor dat onze producten met veel aandacht, liefde, begrip en zorg worden gemaakt, elke stap van het process.
Nieuwe-winning straat 58, 3500, Hasselt, ãã«ã®ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Tara the brand ããã®åç
Isabelle doet altijd haar uiterste best,
Zorgt ze er altijd voor dat je gelukkig buiten gaat.
Toppertje ð

Tara the brand ããã®åç
Persoonlijke en professionele begeleiding bij keuze van perfect cadeautje. Alles werd tot in de details verzorgd. Topservice, mooi materiaal! Zeker een aanrader.

Tara the brand ããã®åç
Vriendelijke, vlotte en persoonlijke communicatie, goeie prijs-kwaliteit en snelle levering! Mooi resultaat! :-)

Tara the brand ããã®åç
Zeer mooi gedaan. Zeer tevreden personen die dat cadeau mochten ontvangen. Een aanrader.ðð

Tara the brand ããã®åç
Gepersonaliseerde koffietas laten maken. Heel tevreden, dubbelwandig met deksel waardoor mijn koffie heel lang warm blijft. Zeker een aanrader

Tara the brand ããã®åç
In de drukte van de feestdagen werd ik supergoed geholpen. Niet alleen leuke spullen, maar ook echt topservice. Absoluut een aanrader!

Tara the brand ããã®åç
Heel vriendelijk, mooi en zorgvuldig ingepakt, snel geleverd. Ik had enkel iets betere kwaliteit verwacht van het hout rond de heupfles, ziet er een beetje âgoedkoperâ uit dan op de fotoâs. Algemeen heel tevreden, heel hard bedankt voor de top service!
Zoân mooie spulletjes!!
Super snelle service en bijzonder vriendelijk!

Mooi afgewerkt product
Goed verpakt
Kleine attentie
Vriendelijk meisje
Bestemleling ( kleindochter) zeer tevreden ððð

Tara the brand ããã®åç
Heel goede service ! Vlot & vriendelijk!
Ik heb zelf een vergissing begaan door een pakketpunt te kiezen die heel ver was voor mij. Hebben mij meteen heel erg goed geholpen. Een echte aanrader ! Nogmaals supper bedankt. Tip Top ð¥°

Tara the brand ããã®åç
verzorgde levering, mooi verpakt met gedroogd bloempje

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã